חדשה

../images/Emo210.gifחדשה../images/Emo9.gif

היי קוראים לי מירי דבוש ואני מצפת בת 13 .. באתי לפה כי אני רוצה ללמוד ספרדית.. אני לא כל כך יודעת לרשום אבל אני יודעת לדבר ויודעת כבר כמעט חצי שפה רק מטלנובלות
עם אפשר להיצתרף ואולי אני יצליח לקרוא את מה שאתם רושמים .. אוווווהבת
מירי

rmoses1

New member
ברוכה הבאה, אל תתייחסי למה שכתבו לך!

בכל פורום יש "גאונים" כמו מעוז... את מוזמנת להשתתף בפורום שלנו ולהנות.

Yali9

New member
ברוכה הבאה.

ונעים מאוד. אני חושבת שזה נהדר שאת קלטת את השפה מהטלויזיה, כל הכבוד. אני לא מצליחה להגיע לסדרות האלו ולא יודעת מה מומלץ.. יהלי.

../images/Emo210.gifאולי גם את תצליחי../images/Emo70.gif

את רק צריכה להאמין בעצמך... אני בהתחלה ממש לא הבנתי מה קורה בטלויזיה אבל קראתי את התרגום
וניום יש לפעמים תקלות בתרגום שבויוה ואין תרגום באמצע סידרה ולמורות זאת אני מציחלה להבין מה קורה שם
אני גם שומעת המון שיריה של rbd [רבלדה] היא הייתה גם סידרה בויוה והם להקה מאוד מציחה בעיר שלהם
וכמו שאמרתי, זה רק תירגול של מילים
מקווה שעזרתי ותודה
אוווווווהבת 3>

../images/Emo210.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

לא נהלבתי במיוחד אבל חשבתי שכולם ככה פה אז אמרתי שאולי אני לא רצוייה פהה.. אבל הבנתי שלא
אני רק מבקשת שתעזרו לי עם התרגום בכתב כי אני לא כל כך מצליחה להבין מה קורה פה...
אווווהבת 3>

כרוני

New member
אף אחד לא התכוון להעליב

יש לנו פה אנשים "מיוחדים"........צריך זמן להתרגל

../images/Emo210.gifחח כן אני יודעת ...../images/Emo70.gif

אבל דוד שלי הקטן כל היום לידי ואני מלמדת אותו אין משתמשים במחשב.. והוא עדיין לא יודע כל כך עברית כי הוא קטן ואני אומרת לא לרשום את מה שאני רוצה לרשום והוא רושם עם שגיאות..!
יום טוב ותודה על ההערה!

maozeitan

New member
חיחיחי ואני אומרת לא=לו (לדוד שלי הקטן)

אם את המורה ודאי הדוד הקטן (בטוח הכוונה לבן דוד) כי לא הגיוני שהאח של האמא או האבא יהיה קטן יותר ממך אז ודאי "הדוד הקטן" ירשום גם כן עם שגיאות !

כרוני

New member
באיזה סרט הוליוודי מדובר?

בכזה שההורים ילדו ילדים בגיל 15???? שני דורות רצופים?

omriflo

New member
מספיק איזה פלייבוי זקן...

גבר שנולד לו ילד בנישואיו השניים, בעוד שכבר יש לו נכדים מהנישואים הראשונים... והרי לך דוד שקטן יותר מהאחיין. pero es obvio que en este caso no es un tío menor que su sobrina, sino un primo (יש שגיאות במשפט מעוז?).

אופיר 88

New member
הסבר בפנים

שני אנשים בשנות ה-20 לחייהם מחליטים להביא ילד לעולם. עוברות 10 שנים (הזוג כבר בשנות ה-30) והזוג אינו מצליח להביא ילד נוסף. לאחר 10 שנים נוספות (הזוג בן 40 והבן הבכור בן 20) הבן הבכור מתחתן עם בכירת ליבו ומביא ילד לעולם - שמחה גדולה, אך היא גדולה כפליים כי שנה לאחר הולדת הנכד נולד לזוג ילד נוסף לאחר טיפולי הפרייה רבים. המצאתי את זה כרגע, אבל יש פה מן ההיגיון וזה אפשרי בהחלט.

למעלה