חידון הפורום הגדול חוזר

blck angel1

New member
../images/Emo210.gifחידון הפורום הגדול חוזר../images/Emo194.gif

האם את/ה ואחיך/אחותך ישנים באותו החדר
לא
כן
לפעמים רק כשאני מפחד/לבד/וכוד'
אחר? (יש אחר? :-*)
האם את/ה ואחיך/אחותך מתחקלים באותם הבגדים? (לא כולם אלא לדוגמה חולצה או תיק...)
כן
לא
תלוי מה הערך של הפריט.. אם אני ממש אוהבת אותו אז לא..
אחר
אחיך/אחותך הכיר/ה חבר/ה חדש/ה וההורים לא מסכימים שבגיל שלהם/לא מסכימים לחבר/ה המסויימ/ת הזה/הזאת להיות חבר/ה של בנם/ביתם..ורק את/ה יודע/ת על זה... האם תגלי להורים?
כן בטח
לא ולא!!
תלוי מי זה .. אם זה מישהו שאני לא הייתי רוצה שיהיה חבר שלו/ה הייתי אומר/ת
תלוי במצב
אחר
האם האחיך'אחותך בצבא...? האם אתה מרוצה מהתפקיד שלו שבצבא? ואם עדיין לא התגייסו אז איזה תפקיד אתה חושב שיתאים לאחייך/אחותך?
נמקו..
האם אי פעם האחים שלך הסתבכו בחוק?
לא
כן (ספרו?)
אני בטוח שבעתיד כן..
אחר.. אם יש כזה :-*
האם אח שלך חולה במחלה? (לא שפעת.. אלא מסגנון של אסטמה..)
כן (נמקו)
לא..
לא זה דווקא אני שחולה
אחר :-*
ספר לנו סיפור שבו חשבת שאחיך הוא ממש רשע מרשע..
וזהו
שבוע נעים לכם
אגב תראו מצאתי את התמונה באחד מהבלוגים מצחיקה לא??

../images/Emo13.gif

האם את/ה ואחיך/אחותך ישנים באותו החדר לא לפעמים רק כשאני מפחד/לבד/וכוד' אחר? (יש אחר? :-*) האם את/ה ואחיך/אחותך מתחקלים באותם הבגדים? (לא כולם אלא לדוגמה חולצה או תיק...) כן אחיך/אחותך הכיר/ה חבר/ה חדש/ה וההורים לא מסכימים שבגיל שלהם/לא מסכימים לחבר/ה המסויימ/ת הזה/הזאת להיות חבר/ה של בנם/ביתם..ורק את/ה יודע/ת על זה... האם תגלי להורים? תלוי במצב האם האחיך'אחותך בצבא...? האם אתה מרוצה מהתפקיד שלו שבצבא? ואם עדיין לא התגייסו אז איזה תפקיד אתה חושב שיתאים לאחייך/אחותך? נמקו.. אממ היא עתודאית...וזו בחירה שלה כל עוד היא מרוצה אז אני מרוצה. האם אי פעם האחים שלך הסתבכו בחוק? לא האם אח שלך חולה במחלה? (לא שפעת.. אלא מסגנון של אסטמה..) לא.. ספר לנו סיפור שבו חשבת שאחיך הוא ממש רשע מרשע.. שנים הא הייתה עוזרת יל להכין את התחפושות בפורים כי היא הייתה מעולה בזה....וכשהייתי בכיתה ו' לא היה לה חשק לעזור לי וביום הזה הייתי משוכנעת שהיא ממש מכשפה. וזהו שבוע נעים לכם

eris1515

New member
../images/Emo9.gif

*האם את/ה ואחיך/אחותך ישנים באותו החדר לא כן
לפעמים רק כשאני מפחד/לבד/וכוד' אחר? (יש אחר? :-*) *האם את/ה ואחיך/אחותך מתחקלים באותם הבגדים? (לא כולם אלא לדוגמה חולצה או תיק...) כן לא
תלוי מה הערך של הפריט.. אם אני ממש אוהבת אותו אז לא.. אחר *אחיך/אחותך הכיר/ה חבר/ה חדש/ה וההורים לא מסכימים שבגיל שלהם/לא מסכימים לחבר/ה המסויימ/ת הזה/הזאת להיות חבר/ה של בנם/ביתם..ורק את/ה יודע/ת על זה... האם תגלי להורים? כן בטח לא ולא!!
תלוי מי זה .. אם זה מישהו שאני לא הייתי רוצה שיהיה חבר שלו/ה הייתי אומר/ת תלוי במצב אחר האם האחיך'אחותך בצבא...? האם אתה מרוצה מהתפקיד שלו שבצבא? ואם עדיין לא התגייסו אז איזה תפקיד אתה חושב שיתאים לאחייך/אחותך? נמקו..
אני מתה שאחי יהיה בצבאאאאא
עוד מעט-לא נשאר עוד הרבה זמן...
*האם אי פעם האחים שלך הסתבכו בחוק? לא
ברוך ה'
כן (ספרו?) אני בטוח שבעתיד כן.. אחר.. אם יש כזה :-* *האם אח שלך חולה במחלה? (לא שפעת.. אלא מסגנון של אסטמה..) כן (נמקו) לא..
ברוך ה' לא זה דווקא אני שחולה אחר :-* *ספר לנו סיפור שבו חשבת שאחיך הוא ממש רשע מרשע.. מתי שהוא עשה לי פאדיחה לפני חברה שלייי

למעלה