טיפ לשנת 2009

../images/Emo210.gifטיפ לשנת 2009../images/Emo24.gif

לקראת השנה האזרחית החדשה שהתחילה אני אתן לכם מסרים, שיהוו טיפ להצלחה עבורכם בשנה החדשה.
נא לציין את התחום שבו אתם רוצים מסר.
סוף שבוע מבורך ורגוע
טליה

d s d s

New member
תודה אהובתי../images/Emo24.gif

תחום השאננות
אני מאוד אשמח לקבל טיפ בנוגע להתפתחות האישית שלי

d s d s

New member
מסר לטליה המופלאה../images/Emo204.gif../images/Emo187.gif

בשמחה
מה שלא בא בשמחה - ישאר מאחור על ידך ויפנה מקום ללב טוב וראש פתוח ושמח
אם תעזי להשאיר את מה שבינוני ומטה במקום ולהמשיך ללכת בלעדיו תגשימי לעצמך את כל מה שחפץ בו ליבך
שנה עוצמתית עם הרבה ביטוי לנשיות ולנחישות שבך
המון בהצלחה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהדס הנפלאה!!!

תודה על המסר המקסים!! מאמינה בכל מילה ואני בהחלט בדרך הנכונה לי ואני מבססת צעדיי על המסר שלך

טליה יקירה

אשמח לקבל מסר בנושא הפיננסי תבורכי רות נ.ב. אני מחפשת עבודה קלה לכמה שעות. מטעמי בריאות איני יכולה יותר שעות. רק לא רציתי שתחשבי שאני חומרנית. יש לי בת בת 17. והמון המון בעלי חיים לטפל ולהאכיל. הסיבה שפירטתי את הבעייהֿ ,כי אני לא ממש יודעת לאיזה נושא לשייך אותו. אני גם לא עצלנית או משהוא כזה,עבדתי קרוב ל30 שנה בעבודה פיזית ונפשית קשה.

../images/Emo204.gif../images/Emo187.gifרות היקרה,

מסתיימת תקופה קשה בחייך לא קלה היא דרכך ולמעלה יודעים ומברכים אותך על הדרך המיוחדת שבחרת בה. יכולה להיווצר עבורך הזדמנות ממש טובה את צריכה רק ליזום יותר. והכוונה, לשווק את עצמך. תראי בעיניי רוחך מה הוא תחום העיסוק אותו את רוצה תראי בעיני רוחך איך את יוצאת מהבית והולכת לאותו מקום עבודה תרגישי את ההתרגשות והשמחה שמתלווים לכך... תנשמי עמוק ותכילי בתוכך את הידיעה שאת מקבלת את זו העבודה... תעשי זאת כך במשך שבוע ימים תתחילי את היום עם החזון הזה שלך ולפני השינה תציירי ברוחך איך זה מתקרב אליך. מלבד זאת תתכילי לפנות למכרים וידידים תשווקי את עצמך ותספרי על כוונותיך. השקט והביטחון בקרוב יחזרו לליבך וכך גם תחושת היציבות.
שתהיה לך שנה מדהימה מלאת התרגשות ועשייה מהנה
אוהבת טליה

טליה המדהימה

קשה לי להאמין שנותרו עוד אנשים כמותך. אני ,שכל חיי עסקתי בנתינה אינוסופית ואהבתי את זה. להעלות חיוך לחולה סרטן שימיו ספורים בשבילי זה הייה יותר ממיליון דולר. לכן,כל כך קשה לי להיות בצד של המבקש עזרה. תודה ותבורכי רות

תודה מקסימה על המילים החמות...

את מרעיפה עלי יותר ממה שמגיע לי... יש לך עוצמות מדהימות תקשיבי ללב, אל תפחדי

../images/Emo204.gif../images/Emo187.gifדסדס היקרה

התפתחות אישית מסתעפת לכמה כיוונים ואת בעלת יכולת לשלוט בכמה וכמה תחומים. אם את מרוכזת בתחום אחד אין זה אומר שהזנחת את האחר... את שולטת ביד רמה בכל דבר שאת נוגעת בו ומצליחה!! זירמי עם הלב
עם התחושות העמוקות שבאות ממעמקים תרשמי לך יעדים תרשמי חלומות בלי להסס ולערב מטלות יומיומיות ואילוצים אחרים. רק את עם עצמך רישמת מתנות שאת מבקשת שהייקום יתן לך. כי כמו שאת יודעת זה לא קשה לו להגשים... רק רישמי מה את ממש רוצה
אוהבת טליה

d s d s

New member
איזה מסר מופלא../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

ריגשת אותי
אני בהחלט מתכוונת להתחיל לכתוב יעדים ולהגיע אליהם
תודה רבה

שלום ושנה טובה עם הרבה הרבה מזל.

טליה היקרה - אני הייתי אשמח לקבל מסר - לגבי כל דבר - במיוחד האים יהיו לי ילדים? אני בת רווקה בת 34, שמאוד רוצה ילדים. נפרדתי לא מזמן מבן זוג שהיינו אמורים להתחתן, כבר שחיינו יחד ניסיתי להיכנס להריון - אך לא הצלחתי. אני יודעת מתקשורים קודמים נמסר לי כבר שאני לא יהיה אמא, עדיין עשיתי עם זה שולם. אין לי בעיה בריאותית שבגללה אני לא יכולה להיכנס להריון. אשמח לכול מסר - שנה טובה

../images/Emo204.gif../images/Emo187.gifלרואה רוחות היקרה,

בנקודה זו של חייך לא אוכל לקבוע עם תהרי או לא... וברור הוא שאת חייבת לתת תקוה להריון. לא לשקוע במחשבות שליליות בנושא. תשאירי את כל הערוצים פתוחים לקבל את ההריון המבוקש. אני מרגישה שיש דברים מהעבר שאת צריכה לסגור... לא משהו כבד ומעיק.. אלא תובנות שאת צריכה להיזכר בהן ולסלוח. להרפות את שרידיי האנרגיה מהעבר להגיד לעצמך שסלחת ואת משחררת את כל המכאובים אין לך צורך בהם יותר הם לא משרתים עבורך דבר!! הריון יגיע מתוך זוגיות טובה ואל לך לאבד תקווה היא תגיע!! חשובה לך הביתיות ותחושת הביחד ועמוק עמוק את מרגישה שכך זה צריך להיות מתוך זוגיות. אז אל תאבדי תקווה, את עדיין צעירה ופוריה היקום מזמן לנו דברים נפלאים תאמיני שזה יגיע אליך!!!
אוהבת טליה

למעלה