יום חמישי!

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gifיום חמישי!../images/Emo190.gif

איך עבר היום? אני חזרתי מוקדם, היו 4 שעות, שעתיים אנגלית (פרוייקט מושגים. ><) אחרי זה שעתיים מתמטיקה שקיבלתי 65 במבחן. >< |גרוע||אידיוט||דפוק| אבל מה, היום הגיע הסלון החדש!!! איזה חתיך!

eynav br

New member
בוקר טוב../images/Emo8.gif

אצלי רק התחיל היום... 9:30 בבוקר... אבא שלי טס לארץ היום, עוד איזה עשה אז אני הולכת איתו לשדה תעופה פה... הבעיה זה השביתה שיש בארץ עכשיו...
בכל מקרה זה לא טיסה ישירה לארץ[3 החלפות מטוס] אז הכי הרבה יתקע בניו יורק..אם לא תהיה טיסה לארץ.. טוב קיצר מה אני חופרת לכם על הבוקר.. עפתי.. יומטוב

lover boy6

New member
אמממ אחלה יום תאמת..

קמתי ב9:00 באתי לבצפר ב9:10 אממ ולמדתי עד 11:30..היה מצחיק וקניתי בגדים חדשים בת"א(שוב).. והיום ב16:30 שיעור נהיגה! ואלון(זאב חופשי) תתחיל לבוא לבצפר!!!! עוד חודש וחצי מתחילים בגרויות חורף!!

אחי אני חולה ומבריא...

יום ראשון אני יבוא... ואיזה בגרויות חורף אני עושה!?!? החלטתי בסוף לוותר על 003 חורף,זה פשוט מקולל אצלי הבגרות ה*** הזאתי
בעע אין לי כוח ללימודים. ובהצלחה בשיעור ותזכור להעביר הילוך רק כאשר הקלאץ' לחוץ ולעצירת חירום כמו שאתה נכנס לנתיב עוין ^^ אז ברקס+קלאץ'!!! :)

lover boy6

New member
חחח יש לי תחושה שאת עברת

הרבה תאונות בזמן שיעורי הנהיגה שלך..

היי זה לא נכון אפילו לא נכבה לי

המנוע עדיין!!
וכע הספקתי להיכנס לנתיב עוין וזה בטעווות לא שמתי לב שזה דו סיטרי =\ נו בחיית אי אפשר לשים שלט קטן "דו סיטרי"?

HeNoOsH

New member
=]]]

התחלתי ב8 ורבע סיימתי ב2 וחצי שעתיים אנגלית- משעמם כרגיל.. שעתיים מתמטיקה- חחחח אני מתה על מתמטיקה רק בגלל הכיתה השנייה שלומדת איתנו...יש צחוקים כל השיעור ובקושי לומדים....חוצמזה קיבלתי 99 בבוחן =] שעה תעבורה- חחח אין לי מושג מה הולך שם שעה פסיכו ושעה סוציו- נחמדד.. מחר יש לי מבחן בתנ"ך מוגבר ובמקום ללמוד אני הולכת עכשיו לדוגמנות ציפורניים חחח...מה לעשות שבקושי יש לי ציפורניים ?! =[ עפתייי...:]

יום מוזר

ב"ה שעתיים ראשונות אנגלית <מייבש> שעתים תנ"ך <הגשתי לה ערעור על המבחן בתנ"ך> שעתיים של מתמטיקה <הבנתי מה הלך שם!כבוד!> חזרתי הביתה ויש יום נקיונות ובישול לקראת מחר. ואתמול קניתי מתנה לאבא-דיסק של עדי רן והוא ממש מאושר! עכשיו הוא מתנגן בזמן שאבא מבשל לשבת <אבא אוהב לבשל,איזה אבא מגניב!> מצד אחד יום מעפן מצד שני יום חמוד

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יש לי תאריך גיוס!!!

14.7.08 בדיוק היום שאני בת 18 וחצי
וקיבלתי את הפרופיל הרפואי שלי, והוא ממש נמוך יחסית, 64.. אז קבעתי תור לרופא משפחה שלי, ואני אדבר איתו שישלח טופס וויתור סודיות רפואית ונראה על מה הורידו לי, ונעלה לי את הפרופיל בהתאם.. אבל עדיין, הצבא מתקרב ומתקרב יותר ויותר
היה לי היום שיעור נהיגה מעולה.. הממ.. וזהו, אח"כ אני נפגשת עם החברה הכי טובה, לא ראיתי אותה שבוע, כי היה לה ולי שבוע עמוס.. ומחר ההורים שלי חוזרים מחו"ל [הם היו שבועיים בתאילנד, אוסטרליה, סין] ומתנות מתנות מתנות + בערב אני הולכת לראות בוראטטטט אולהההה לאב יו

היה פה תוכן../images/Emo12.gif

בקשר לפרופיל, חברה שלי קיבלה פרופיל 64 בגלל משקל (היא שוקלת פחות מ50,48), הם לא עושים יחס של גובה ומשקל... אולי בגלל זה ירד לך הפרופיל

גם לי התאריך גיוס

בתאריך שלך... אבל זה תאריך ראשוני, זה משתנה בהתאם לתפקיד שיתנו לך

bnzaky

New member
אך קיבלת תאריך גיוס????

היה לי צו ראשון וכל זה........אבל לא קבעו לי שום תאריך גיוס אולי זה ככה לכל הבנים??או שכדי שאני יתקשר אליהם לברר??מישו יודע מה הולך פה??? ואם כבר העלת את הנושא.....אז עוד לא קבוע לי פרופיל אבל בטוח שיש לי מעל 82 (נראלי יהיה לי 97-הלוואי.......)וחוצמזה היה ממש כיף שם.....

"זה כבר סוף השבוע...../images/Emo103.gif

...ומחר יום שישי
." האמת במחינת בצפר זה לא יום אהוב...סתם ג'יפה..עבר בסדר 95 בתנ"ך..
*יאייייייייייי* {שונאת תנ"ך} עכשיו אני משלימה שיעורים ובודקת מה יש לי ללמוד למבחן בספרות מחר.. אני רוצה להוציא פטור מספרות..באמת@!!@###$@#!!!! המשך יום מעולה

אה כזה.

קיבלתי 80 בספרות, בגלל שהמורה טוענת שהכתב שלי לא קריא
[לא ששלה ברור...]

בגלל כתב לא ברור?

ב"ה טוווווווווב... בכל מקרה גמלי יש את זה מה שאני עושה זה פשוט מעתיקה מחדש את כל המבחן אם יש לי זמן <ובד"כ יש לי זמן.> מומלץ בחום!

למעלה