כי ככה זה לסכמ"ש אותך

veredmp

New member
../images/Emo210.gifכי ככה זה לסכמ"ש אותך../images/Emo210.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש?

מסכמש"תתת!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים מההופעה! חחח אבל בעיקר טיפה טיפה שמעתי אותו גם אתמול ברדיו!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמיד כשאתה בא! שרתי אותו בפיתוח קול תמונת/פליקס השבוע: אני מתה על התמונה הזאת!! ורד צילמה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אממ היום על מירי ב-24!!!! ציטוט/י השבוע: יש/הייתי בהופעה של מירי מסיקה!!!!! חח חפרתי לכולם עם זה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי אין ספק בכלל! ההופעה המדהימה של מירי!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממ מבחן באנגלית?! אבל היה אחלה... נקווה שבאמת יצא טוב.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ מתחיל סוכות? אה ויש איזה מפגש של להקה חדשה בבי"ס אז אני רוצה לראות איך זה... חח האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כל הנ"ל ועוד!!! אני כל כך שמחתי לפגוש אותה!! היא הייתה מהממת ומדהימה וחמודה!!!! היה כל כך כיף!! התגעגעתי! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: וואו
שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? לא, להפך רק השאיר בי חשק לעוד!!!! אבל אין ברירה... נצטרך לחכות! חחח

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif את המעריצה שהוציאה חיוך ממירי מסיקה../images/Emo8.gif חח

סחתיין על התעוזה...באמת...מירי נראה לי טיפה התפדחה
(לא בקטע רע כן? בקטע טוב) זה היה משעשע איך שחיבקת אותה ככה ואמרת "מה ,כפת לי! אני ג'ינג'ית!" זה היה גדול, הרגת אותי, את חמודה כזאת...
תמונה מהממת...
חבל"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

BRANGELINA

New member
היא לא היחידה../images/Emo3.gif

יש לי תמונה עם מירי שצולמה בערך לפני שנתיים והיא חיכה חחח

Music4Life

New member
ידוע לכם למה היא לא אוהבת לחייך בתמונות?

כי זה רק בתמונות, ככה היא מאוד אוהבת לחייך ולצחוק....קטע

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לא אומרת כלום - מטרופולין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חתיך מבוקש (סרט משנת 1988 עם רוב לאו ומג טילי) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ערב החג היה נחמד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: גנבו לי את הפלאפון:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיפור ניכר בחלק מתחומי החיים כי המצב לא משהו האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חשבון נפש שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? מחכה כבר לסינגל

veredmp

New member
באסה שנעלם הפלאפון

מקווה שלפחות יש לך גיבוי של כל המספרים, אח"כ זה בלגנים לשחזר הכל. ולצד החיובי - אפשר לשדרג את המכשיר

veredmp

New member
../images/Emo235.gif בכלוב של זהב

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): when you're good to mama. אמנם לא שיר מלא, אבל כמות הפעמים ששמעתי אותו בערוץ 24 פשוט היתה אינסופית
וכל מי שפספס את "חוזר בחזרה" בערוץ 24, תקליקו כאן.
תמונת/פליקס השבוע: מהממת ביותר
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: 3 אמהות, ערוץ 24.
ציטוט/י השבוע: הרבה שאלו אותי איך אני אתמודד עד סיבוב ההופעות הבא, אנשים דואגים לשפיותי (או לחוסר שפיותי, אני לא בטוחה איזה מהם
).
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי, כמובן.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול חשבתי שאני מתחילה להיות חולה, אבל מסתבר שזו היתה רק עייפות.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני הולכת להצגה שבוע הבא. המון זמן לא הייתי בהצגה!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם וקסום ומרגש. אישה נדירה.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פששששש
שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? אני עם רביד. זה רק גרם לרצות עוד
סופ"ש מהמם לכולם! ובבקשה, אל תשכחו להמשיך ולהצביע לפסקול העשור

BRANGELINA

New member
../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל השירים מההופעה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): היה שבוע עמוס מירי אז רק שירים שלה!!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שלוש אימהות ציטוט/י השבוע: מירי לקחה לי את הבועות סבון!!!...
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי-יום הולדת+ההופעה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כל השבוע הייתי חולה...לא כיף גדול במיוחד.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אממ...לא יודעת שום דבר מיוחד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:מהמםםםםם היא כזו מדהימה! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אחלהבחלה שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? לא מספיק בכלל אני רוצה עוד ועוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב

tomgirl21

New member
מסכמתתתת [:

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חחחח זה לא ישתנה נראה לי בחיים,מה אני יעשה שהשיר הזה הוא עלי, שירה כמובן[: שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): התרוץ (של אביב גפן). תמונת/פליקס השבוע: אני ומירי מסיקה!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ערוץ 24 ...חרשתי על הערוץ לאחרונה:/ ציטוט/י השבוע: אין לי. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:ההופעה של מירי מסיקה!!!!!!!!!!! בא לי עוד פעםםם... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שביטלתי את ההופעה של אביב גפן כי אני טסה לחו"ל (אני יודעת שחרשתי על זה,אבל עם כל הכיף שאני טסה זה עדיין טיפונת מבאס!)... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיסה לבודפשט ביום חמישי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו.סוף סוף אני יכולה לענות על זה,היה מדהיםםםםםם וגם מרגששש וגם קסוםםםם, אבל מכל התשובות הכי הרבה היה מרגש:) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעודד:) שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? לי האמת מאוד קשה, ההופעה האחרונה היתה בשבילי ההופעה הראשונה,וזה עשה לי חשק לעוד,ולעוד הרבה! אני מאוד רוצה הופעה של מירי מסיקה אבל יודעת שאני יאלץ להמתין.... מבאס שרק עכשיו "נזכרתי" ללכת להופעה של מירי, חבל שלא הלכתי קודם...אבל אין מה לעשות כבר.

ady18

Well-known member
:)

שיר השבוע של מירי שיר תקווה שיר השבוע לא של מירי כמו נוצה ריטה תוכנית השבוע דואט ישראלי איזה יום הכי מוצלח רביעי ההופעה של מירי וחמישי לאונרד כהן מחכה השבוע לנוח \קניון אולי לקנות בגדים וזהו בעיקר והיה מקסים לפגוש את מירי ושאלת הבונוס אני מחכה ואצפה כמובן אבל אני רוצה ששזה יצא טוב ולכן זה יותר חשוב לי והעיקר שיהיה לה בצלחה ושהיא תהיה שלמה עם בחירת החומרים:)

ady18

Well-known member
ושכחתי משהו חח

סיכום השבוע: חוויה חד פעמית

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אם זאת האהבה שלך" ו"לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "על הגשר הישן" תמונת/פליקס השבוע:-->> תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האלופה 3... ציטוט/י השבוע: היה הרבה דברים מצחיקים, אני כבר לא זוכרת.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי- ההופעה, לגמרי!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כל הישיבות המיותרות והחופרות.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: רק 3 ימים בבסיס :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מדהים מדהים מדהים! יצאתי מההופעה בהיי מטורף, היא הייתה מדהימה כתמיד, ושיחה קצרצרה עם אורי שעשתה לי כל כך טוב ... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מדהים! שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? לא, בא לי עוד הופעה!!! למרות שאוקטובר, זה אוטוטו!!!

רק חיכיתי לסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לשם. רק בגלל הבלונים. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים אתמול מהופעה של לאונרד כהן. אין דברים כאלה. פשוט אין. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ערוץ 24 ציטוט/י השבוע:אחרי שראיתי הופעה של לאונרד כהן איך אפשר להמשיך להתלהב מהופעות אינטימיות של קרן פלס/מירי וכו'...אני הייתי בהלם.... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי והופעה של לאונרד כהן המלך משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אחרי הופעות של מירי ולאונרד (חבל שלא ביחד) שום דבר לא יהרוס משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:לאונרד. שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש?עברנו את פרעה. נעבור גם את זה.

sp400

New member
אך אך איזה שבוע

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר תקווה -היו לי צמרמורות שהיא דיברה על גלעד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בואי היום של סקעת תמונת/פליקס השבוע: מירי אוכלת את השוקלד של ורד תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רמזור- תוכנית ענקית ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ה ה ו פ ע ה ולפגוש את כולכם שוב משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חברים שלי התגיסו יום שלישי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לעבור את כיפור ולצאת סוף סוף לחופש גדול האם פגשתם את מירי השבוע? כן והיה מדהים ההופעה הכי טובה שהייתי בה עד עכשוו סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מ ק ס י ם (הפכתי לפקאצה עם כל הרווחים) שאלת בונוס: אחרי שבוע המירי שעבר עלינו (סרט, הופעה, יום בערוץ 24, שיר בביצוע חי אצל אברי גלעד) – האם אתם מרגישים שזה יספיק לכם כדי לעבור את תקופת השקט עד להוצאת הסינגל (בסוף אוקטובר, כנראה), הוצאת הדיסק ומסע ההופעות החדש? אני מקווה אבל זה הולך להיות קשה

למעלה