לא מפסיק לעבוד.

../images/Emo210.gifלא מפסיק לעבוד.

אבא שלי לא מפסיק לעבוד. אנחנו גרים באזור המרכז ועד לפני כחודשיים הוא עבד כמנהל מפעל בצפון ולכן לא היה חוזר כל יום הביתה הייתה לו שם דירה והוא הייה חוזר פעמיים בשבוע ושישי שבת היה נשאר בבית. לפני כחודשיים נסגר המפעל בצפון והוא קודם לתפקיד גדול יותר באזור המרכז. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה?! כשהיה חוזר מהצפון הוא היה חוזר בשעות נורמליות עד 7-8 בערב (יש כאלה שזה נראה להם נורא מאוחר אבל אני רגילה ככה משני ההורים) כיום כשהוא עובד פה במרכז הוא חוזר כל יום הביתה בשעות 11-12 בלילה
ויוצא ממש מוקדם בבוקר. יש ימים שהוא חוזר מוקדם יותר וגם אז הוא עובד על המחשב ואם רק שואלים אותו משהו או מדברים איתו הוא עצבני וצועק. אבל עדיין נשאר בשישי ושבת בבית. אז בעצם אני כמעט לא רואה את אבא שלי... לפני יומיים כשהוא עבד על המחשב ושאלתי משהו והוא צעק עלי שאני אתייחס כאילו שהוא לא פה שאני אתעלם ממנו ואי אפשר כי אני רואה אותו ואני רוצה שזה יהיה כמו פעם ושהוא יחזור בשעות סבירות אני לא מבקשת שיחזור ב4 אחרה"צ אבל בסביבות 7-8 ושנראה ביחד כמו פעם כל המשפחה טלויזיה בערב. היום כשהוא עובד הוא יושב בסלון ואז גם כשאנחנו פותחים שם טלויזיה הוא מתעצבן שהיא חזקה (והיא לא.) היה איזה יום שאמא שלי רצתה לדבר איתו (אני לא יודעת על מה) והוא צעק גם עליה. אח"כ היא עלתה למעלה לחדר ולא ירדה שוב באותו ערב. אתמול בלילה הבנתי שהוא מבין שזה קשה לי שהוא צועק כל הזמן הוא קרא לי ואמר שהוא מצטער שהוא צועק אבל הוא עסוק ולחוץ. אני לא יודעת מה לעשות... זה קשה. סליחה על המגילה...

../images/Emo214.gifרעותי ../images/Emo23.gif

אם לא היה הפורום הזה סביר להניח שלא הייתי יודעת את כל מה שגיליתי כעת עליך... אני כל כך מצטערת שאין לי פתרון כל כך יעיל. יש אפשרות שתדברי עם אמא שלך בקשר לזה, שתסבירי לה כמה שזה מפריע לך [ואנחנו בטוחות שגם לה?] ושתנסה לדבר איתו כי את רוצה להרגיש שיש לך אבא ?,אולי תנסו אפילו שתיכן ביחד, במידה ורק שיחה של ההורים לא תצליח?, אגב, מה אם אחותך הצעירה? לה זה לא מפריע כל העניין? אני חושבת שישיבה [או במילים אחרות- כל מה שקשור לתקשורת..] של כל המשפחה בערב שישי או שבת יכולה אולי [עם המון תקווה] לעזור ולשפר את המצב... אני מאמינה שמשהו יכול לעזור לפחות קצת. לפחות בחצי שעה ביום. משהו. יש לי אמונה, אבל לא תמיד אמונה זה מספיק, במיוחד כשזה לא קשור בנו..
מה שלא יהיה, תזכרי שכל אחד והצרות שלו. יש כאלו שההורים שלהם לא עובדים והם בוכים כל הזמן בגלל שאין להם כסף לאכול.. [ותתפלאי לשמוע, יש כאלו שטוענים שהם לא מסתדרים עם ההורים שלהם רק בגלל שהם כל הזמן איתם ו"מתקרצצים"...]ניסיתי קצת לשים פרופורציות, אבל אני חושבת שגם ככה יש לך..
ואני פה.

../images/Emo210.gifתודה מאמי שלי.

אנסה לדבר עם אמא שלי. מקודם דיברתי עם אבא שלי הוא התקשר אמר שהוא חוזר הביתה (צריך להגיע בכל רגע) שאלתי אם הוא מתכוון לעבוד והוא הבטיח שהיום לא.. רדבר עם אמא שלי מחר.

../images/Emo214.gifבהצלחה ותעדכני פה מה מתקדם..

סומכת עליך שתקחי את העניינים לידיים וגם תשני

אל תשכחי

שהוא בתפקיד חדש ולוקח זמן להסתגל, להיכנס לתפקיד, להבין מי נגד מי ולהתנהל כמו שצריך. תני לו זמן להירגע. במקביל, את צריכה לדבר גם אמא שלך וגם עם אבא שלך על הנושא. פשוט תגידי לו שאת מתגעגעת אליו, וזה שהוא בבית בשעות מוקדמות זה לא ממש הוא בבית כי הוא לא מוכן שידברו איתו.

../images/Emo210.gifאני לא שוכחת..

ואני מבינה שזה קשה גם לו שהוא גם לא רואה אותנו הרבה... מקווה שבהמשך יהיה טוב יותר..

ורד8446282

New member
אני חושבת ש..

אפשר להבין אותך ובצדק אני לא יודעת איך הייתי מסוגלת להיות בבית כל כך הרבה זמן בלי אימא שתעזור לי בשיעורי בית או אבא שיספר איך היה בעבודה ויראה עם אחותי כדורסל או איתי איזה מופע בלט בטלוויזיה וההורים שלי חוזרים לפני ההורים שלך אפילו, ב-6 בערב למשל אבא שלי מגיע מעבודה יש ימים שאמא שלי נמצאת בבית. ומעניין אותי לדעת מתי עברת למרכז מהצפון? לפני כמה זמן? כי נראה לי שכדאי עם המעבר הזה לעשות סוויצ' בראש, כי בטח חוץ מזה שאבא שלך מגיע מאוד מאוחר ואתם כמעט לא רואים אותו, השתנו עוד כמה דברים. והאמת שפעם ראיתי סרט על זה והפיתרון הוא באמת באיזה סוף שבוע לדבר על הדברים לעשות הסכם במשפחה, ולראות אם זה מסתדר. הרי כולכם הגעתם למסקנה שאבא שלכם מגיע מאוחר אז אולי עם הזמן אחרי שאבא שלך יעבוד במקום הזה זמן מה, הוא יתחיל לבוא מוקדם יותר, אולי הוא יוכל לבקש לצאת בימים מסויימים לפנות ערב ותקבעו ללכת לאיזה מסעדה או משהו. כי זמן איכות עם המשפחה זה זמן חשוב מאוד וזה יכול מאוד להעיק, כשלא רואים הרבה את ההורים. שבו סופ שבוע אחד ברוגע כשאין הרבה דברים לעשות ותחשבו על זה, איזה פיתרון אתם יכולים למצוא שתראו אחד את השני או שאם הבעיה היא רק עם אבא שלך אז שתוכלו לראות את אבא שלך יותר זמן, יותר פעמים. כי אולי את יכולה לפצות על זה שאת לא רואה אותו במשך ימות השבוע ואולי תמצאו איזה סידור. אני באמת מקווה שעזרתי או נתתי לך משהו למחשבה, ואני מקווה שהכול יסתדר כמו שצריך ולא יהיו לך ''חסכי אבא''

למעלה