דיימונדז בעצמות
New member
../images/Emo210.gifלא מפסיק לעבוד.
אבא שלי לא מפסיק לעבוד. אנחנו גרים באזור המרכז ועד לפני כחודשיים הוא עבד כמנהל מפעל בצפון ולכן לא היה חוזר כל יום הביתה הייתה לו שם דירה והוא הייה חוזר פעמיים בשבוע ושישי שבת היה נשאר בבית. לפני כחודשיים נסגר המפעל בצפון והוא קודם לתפקיד גדול יותר באזור המרכז. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה?! כשהיה חוזר מהצפון הוא היה חוזר בשעות נורמליות עד 7-8 בערב (יש כאלה שזה נראה להם נורא מאוחר אבל אני רגילה ככה משני ההורים) כיום כשהוא עובד פה במרכז הוא חוזר כל יום הביתה בשעות 11-12 בלילה
ויוצא ממש מוקדם בבוקר. יש ימים שהוא חוזר מוקדם יותר וגם אז הוא עובד על המחשב ואם רק שואלים אותו משהו או מדברים איתו הוא עצבני וצועק. אבל עדיין נשאר בשישי ושבת בבית. אז בעצם אני כמעט לא רואה את אבא שלי... לפני יומיים כשהוא עבד על המחשב ושאלתי משהו והוא צעק עלי שאני אתייחס כאילו שהוא לא פה שאני אתעלם ממנו ואי אפשר כי אני רואה אותו ואני רוצה שזה יהיה כמו פעם ושהוא יחזור בשעות סבירות אני לא מבקשת שיחזור ב4 אחרה"צ אבל בסביבות 7-8 ושנראה ביחד כמו פעם כל המשפחה טלויזיה בערב. היום כשהוא עובד הוא יושב בסלון ואז גם כשאנחנו פותחים שם טלויזיה הוא מתעצבן שהיא חזקה (והיא לא.) היה איזה יום שאמא שלי רצתה לדבר איתו (אני לא יודעת על מה) והוא צעק גם עליה. אח"כ היא עלתה למעלה לחדר ולא ירדה שוב באותו ערב. אתמול בלילה הבנתי שהוא מבין שזה קשה לי שהוא צועק כל הזמן הוא קרא לי ואמר שהוא מצטער שהוא צועק אבל הוא עסוק ולחוץ. אני לא יודעת מה לעשות... זה קשה. סליחה על המגילה...
אבא שלי לא מפסיק לעבוד. אנחנו גרים באזור המרכז ועד לפני כחודשיים הוא עבד כמנהל מפעל בצפון ולכן לא היה חוזר כל יום הביתה הייתה לו שם דירה והוא הייה חוזר פעמיים בשבוע ושישי שבת היה נשאר בבית. לפני כחודשיים נסגר המפעל בצפון והוא קודם לתפקיד גדול יותר באזור המרכז. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה?! כשהיה חוזר מהצפון הוא היה חוזר בשעות נורמליות עד 7-8 בערב (יש כאלה שזה נראה להם נורא מאוחר אבל אני רגילה ככה משני ההורים) כיום כשהוא עובד פה במרכז הוא חוזר כל יום הביתה בשעות 11-12 בלילה