לילה
ובוקר
טוביםם

../images/Emo210.gifלילה../images/Emo29.gifובוקר../images/Emo42.gifטוביםם../images/Emo70.gif

שיהיה לכולם לילהה מעולהה
ואיי איזה התרגשות אני פעם ראשונה פתחת את השירשור הזה..
איזה יום מעייף.. אבל כייפי
קמתי ב-7 בבוקר והלכתי עם אמא לשוק.. קניתי 2 חולצות, צמיד אדום ועוד כמה דברים..
אחר כך באתי, אכלתי ועפתי לישון.. קמתי ככה ב-4 וחצי..עשיתי סיבוב עם אבא שלי באוטו
ואז הלככתי לראות פנסיון והימור מסוכן
יאאלה אני עפתי ליששון..
מחר חתונה..
עם אבא שלי ילך אני יבוא איתו..
גווווודד נייט פוור טודוס

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

סתם יום של כלום, זה היה כ"כ כיף לא לעשות כלום היום
ראיתי תפרק האחרון של מגרש ביתי, פרק מושלם
. הייתי אמורה ללכת מחר לימית אבל יש שם יום סגור, לא נורא במילא לא הכי בא לי
לילה טובייוש

לילה מעולה!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

יום מדהים!!!! קמתי באחד ובחמש הלכתי ליומולדת של חברה היה כייף!!פגשתי מלא חברות שלא ראיתי מלא זמן... ושחזרתי הביתה חיכתה לי הפתעה כ"כ יפההה!!יום שני שלישי יוצא הדיסק של הראללללללללללללללללל
איך אני זוכרת שיצא הדיסק הראשון כל שנייה התקשרתי לבדוק אם הוא הגיע....וחברה שלי ניסתה מהבית שלה ואיך שהיא התקשרה עוד לא אמרה כלום המוכרת צעקה עלייה לא לאאא עוד לא הגיע דיסק של הראל!! אני כולי בהתרגשות חח ועוד אחרי ששמעתי את שני הסינגלים המושלמים מהאלבום אני כבר לא יכולה להתאפקקק!!חח כבר שיגעתי את כל מי שדיברתי איתו מאז שהודיעו לי שיוצא הדיסק חחח
שיהיה לילה מדהים לכולם!!!!

לילה נהדר:)

קרעתי תתחת בעבודה, יש לי בונוס של 40 שקל. צבענו את החדר מתנדבים במד"א, היה מוי כייף.. חחח והכי חשוב שראיתי אותו
גיליתי בבית של דרכונים מחודשים
אומיגד, אני מקווה שניסע בסוכות לחו"ל ולא החופש, בשני השתלמות אמבולנס
לי"ט לכולם

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif "תן לי סימן שגם אתה אוהב.."../images/Emo79.gif

תן לי סיכוי נצעד עד הקצה..רוצה להגיד לך... אני באההה עד אלייךךךך תן לייי ידדדדדדדדדדדדדדדדדדד אל תתייחסו אליי.. אוף..עצוב לי... אני מתחילה להתגעגע לבחור מאוד מיוחד(ולא לא נתי שהיה ידיד שלי ויצאנו ונפרדנו ושוב ידידים חחח) זה מישהו מיוחד שהכרתי בצבא..הוא רצה אותי אני לא אח"כ ההפך..ניסינו להיות ביחד ועד שזה קרה אני כמו סתומה התנגדתי לקשר.. ואני מתגעגעת אליוווווווווווווווווווו
אבל זה כבר מאוחר כי הוא גר שעתיים נסיעה ממני..ולפי מה שהבנתי יש לו מישהי..עצוב עצוב.....

רגע..

יש לך חבר לא? חחח כככה זה תמיד הוא רוצה אותך את לא אח"כ את אותו והוא לא.. אם את כ"כ רוצה אותו.. לדעתי את יכולה להיפגש איתו להגיד שאת מתגעגעת וזה..סתם להזיכר.. תיראי את היחס שלו אלייך וזה... ואז מה עם יש לו מישהי? אם הוא הוא ירגיש משהו כלפייך תאמיני לי שעיניין הזאתי שלו יגמר.. בהצלחה.. או שפושט תשכחי ממנו מה שאני לא ממצליצה כי אחרי זה תתחרטי שלא ניסית..

לא זה קצת יותר מורכב

קודם כל החבר-זה נגמר כבר לפני שבועיים זה מישהו אחר בכלל.. אני מדברת על מישהו שהיה מאוד יקר לי מהבסיס-לני חודשיים בערך... ואין לי איך לראות אותו.. זה הסתיים בריב מחקתי את המס שלו הוא גר שעתיים ממני..ואין לי איך ליצור איתו כל כך קשר..מבינה?

../images/Emo140.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

האמהאמהאמ... חזרתי עכשיו מהביצפר, פגשתי את המחנכת שלי.. איךך שראיתי אותה התחבאתי
פגשתי כמה בנות מהכיתה שלי שרבתי איתם בוסף שנה הסתכלתי עליהם בכזה מבט, והם עליי.. עוד שנייה מישהי הייתה חוטפת שם מהם איזה כאפה
ואתמול היה נחמד מאוד.. יצאנו לשכונה
ואז הגיע חבר של חברה שלי ו חבר שלו שבכלל היה אמור להכיר את חברה שלי, אבל לצערי הוא נידלק עליי
ועכשיו אנחנו חברים
הוא טוען שהוא התאהב בי אהבה ממבט ראשון
הוא עושה לי אני אוהב אותך,אני עושה לו טוב
עוד מעט אני עושה מדונה שזה עגיל בשפה של הפאקצות
יומטוב:]

אה וייווארדי התחלתי לשמוע דיכאון

אני וחברות שלי עברנו לדיכאון.. נוראי פשוט נוראי .. אבל תמיד החלום שלי היה להיות ערסית:D:D

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

בזמן שאתם ישנתם לכם אני הספקתי ללכת לעבודה ולחזור
שיהיה לכולם יום מעולה
תגיד מה דעתכם על החתימה החדשה שהכנתי

למעלה