"למידה מאחינו ואחיותנו"..

../images/Emo210.gif"למידה מאחינו ואחיותנו"..../images/Emo35.gif

ראיתי את זה בטאגליינס וחשבתי על זה: למדתי משהו מהאחים שלי
-לא זכור לי שלמדתי משהו ספציפי מהאחים שלי, למרות שאני בטוחה שבמהלך 16 השנים שאני בעולם הזה היו לפחות כמה דברים שלמדתי מהם..ואני בטוחה שאלו דברים כתוצאה מחיקוי..
האחים שלי הם ההשראה שלי
לא,ממש לא
מכירים את המשפט:"עוד כמה שנים תצחקי על זה
" אז בטח השאלה הזאת תהיה אחת מאלו.. כי עד לפני כמה זמן,הייתה לי נטייה [מוגזמת?] לחפש השראה, כל הזמן רציתי שיהיה לי מישהו שיגרום לי לדחוף את עצמי קדימה בחיים האלו... [ולא,אלו לא היו אחים שלי..] אנשים שבדר"כ היוו בשבילי השראה-אלו אנשים שלדעתי מחלקים את הזמן בחיים שלהם טוב,אלו אנשים שעושים מה שהם אוהבים,מגשימים את החלומות שלהם.. -על מי אני עובדת?היה רק אדם אחד כזה בחיים שלי..- היום כבר אין לי השראה, האמת,גם אין לי חלומות.. אבל אולי יום אחד זה ישתנה... ועכשיו תורכם
: -
למדתם משהו מהאחים שלכם
-
האחים שלכם מהווים השראה
 
אני חושבת שלמדתי הרבה...

אם באילו דברים לעשות ואילו לא, ואולי גם בעניין גישות... למשל מאחותי למדתי לדבוק בדברים שעושים לי טוב בלב, וכן גם אם קשה כלכלית אבל זקוקה להפסקה, לעשות משהו כיף לנשמה שזה שווה הרבה יותר מכל כסף.
 

SHEX

New member
קפצתי לבקר../images/Emo95.gif

אני עופר, בן 18, ילד סנדוויץ'
התחשק לי לראות קצת על מה מדברים בפורום הזה... אני דווקא כם למדתי וקיבלתי המון מאחי הגדול (בן 21)... כעקרון זה התחיל במעין הערצה שלו כשהייתי קטן, למרות ששנאנו אחד את השני ניסיתי תמיד ללמוד מה שהוא עושה, אפילו הייתי יושב איתו כשהוא עשה שיעורי בית וככה למדתי ממנו לקרוא וכאלה.. זה המשיך בהליכה לתחומים דומים לאלו שהוא הלך אליהם, לאותם חוגים, לאותה תנועת נוער... בסופו של דבר אני ואח שלי בחרנו במסלולים שונים מאוד בחיים, אבל הרבה ממה שאני קיבלתי ממנו, הרבה דעות שלי התעצבו בגלל האישיות של אח שלי, הרבה תכניות שאני אוהב.. וכיום אני ואח שלי מלמדים אחד את השני דברים שאנחנו יודעים, מקיימים דיונים ערכיים על החיים, על פוליטיקה, ועוד מלא מלא דברים... אז כן, אח שלי לדעתי השפיע עליי הרבה מאוד והוא במידה מסוימת גם השראה בשבילי, כי הוא אדם די מצליח וראוי להערצה.
 
למעלה