מה הייתן עושות אם ...

../images/Emo210.gifמה הייתן עושות אם ...../images/Emo37.gif../images/Emo124.gif../images/Emo210.gif

סתם משחק נחמד שחשבתי עליו . פעם בשבוע אני אגיד לכן משהו שנניח שהיה קורה , ומה הייתן עושות אם הוא היה קורה. D: וכל אחד תענה מה היא הייתה עושה\מגיבה במצב כזה
אז נתחיל עם המשפט הקלאסי חח
מה הייתן עושות אם טום כותב בטוויטר שביולי מקפליי באים לישראל?!:-O ניתן לכתוב תגובות\מעשים\מחשבות\התארגנויות וכו'.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהייתי מוודאת שזו לא שמועה ושזה נכון

וממהרת לקנות כרטיס להופעה!

Serena16

New member
עונה ../images/Emo70.gif

צורחת מהתלהבות, מתקשרת לכולםםם ומודיעה להם שיש הופעה של מקפליי בישראל ואין מצב שאנחנו מפספסים את זה

That McGirl

New member
עהעהעהעה מפוצצת את הפורום בהודעות

סתם בשביל שיהיה עמוס חחח תמיד רציתי לעשות את זה lol וקונה כרטיס ברגע שאפשר אפקורס D:D:

Noa L black

New member
מתקשרת לחברה הכי טובה שלי

שהייתה באה אליי ואז היינו צורחות חצישעה ואז קונות כרטיסים

../images/Emo204.gifWOAH.

דבר ראשון הייתי בוהה במסך בחוסר אמון במשך הרבה זמן. ואז הייתי מקפצת בהתרגשות ומספרת את זה לכווווווווווולם, גם למי שלא סובלת את מקפליי (ואז הייתי עצובה למה לא אכפת להם כלכך שאני מתגשת. אבל זה בסדר, יש לי חברות מאגניבות, שהיו מתלהבות מזה בשבילי). ואז הייתי קונה כרטיסים. ומנסה לשכנע חברות שלי לבוא איתי.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהייתי דופקת צרחת הלם והתרגשות שהייתה

מביאה את אבא שלי לבית חולים עם התקף לב, אחר כך הייתי מתלהבת על יד החברות שלי שלא היו מתלהבות מזה בשיט ואז הייתי קובעת עם כמה בנות מהפורום ומהטוויטר להיפגש בהופעה, כדי שאני לא אהיה לבד...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמממ.

אם הייתי רואה את ההודעה הזאת קודם הייתי אומרת "מה?! אין מצב!!!!" כי מה הסיכוי שזה נכון?XD בטח הוא עובד עלינו. ואז מחפשת בכל מקום לאמת את ההודעה. בשנייה שזה קורה הייתי מתחילה לצרוחחחחחחחחחחח , וכמובן להתקשר ליוב, טלפון ראשון, וכנראה לעוד כמה בנות בצרחות של מטורפת. D: ורוב הסיכויים גם שאני אבכה באותו זמן, ויהיה עם חיוך של בלונדינית על הפנים.

../images/Emo248.gifאז אני הייתי קודם כל

צורחת כמובן .ואז מתחילה לבכות בהסטריה
ואז , הייתיייייייייייי שולחת הודעות לכל הבנות שאמרו שאין מצב שהם יבואו בחיים (בתקופה של הסרטונים עם מקפרוג'קט ובכללי אז היו מלא בנות שהיו נגדנו כזה ולא בעד הסרטונים כי אנחנו חיות באשליה חח ) אז הייתי צוחקת עליהן . וכמובן קונה כרטיסים. לוקחת מאמא ואבא 1000 שקל מזומן. (כי הולכים לשדה+להציק להם במלון+הופעה כמובן.D: ולקנות עוד שטויות בהופעה וכרטיס להופעה.) מעצבת לוגו לכל הבנות של הפורום והולכים להכין חולצות תואמות של מקפליי! (כי זה הכי מגניב ~ ) אבקש מכל חברותיי במד"א לקבוע להן ביומן את התאריך שיבואו עם תגבורת... כי לא נראלי שאני אשרוד את המופע חימום אפילו חחחחחחחחחח

למעלה