מה הכנתם מתוק לסופ"ש שתפו אותנו אילו עוגות,קינוחים הכנתם לסופ"ש
ק ק ר נ ו ש י New member 2/5/08 #1 ../images/Emo210.gifמה הכנתם מתוק לסופ"ש../images/Emo211.gif שתפו אותנו אילו עוגות,קינוחים הכנתם לסופ"ש
../images/Emo210.gifמה הכנתם מתוק לסופ"ש../images/Emo211.gif שתפו אותנו אילו עוגות,קינוחים הכנתם לסופ"ש
bali New member מנהל 2/5/08 #2 עוד לא הכנתי, אבל אני אכין קינוח טפיוקה כי נהיה לי חשק בעקבות השאלה פה בפורום, ונזכרתי שיש לי שקית טפיוקה בבית שלא ניסיתי עוד.
עוד לא הכנתי, אבל אני אכין קינוח טפיוקה כי נהיה לי חשק בעקבות השאלה פה בפורום, ונזכרתי שיש לי שקית טפיוקה בבית שלא ניסיתי עוד.
ק ק ר נ ו ש י New member 2/5/08 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צלמי לנו שנראה../images/Emo13.gif
bali New member מנהל 2/5/08 #4 כשאכין אצלם, אולי אפילו בסדנה כי נראה לי שטפיוקה זה מאכל מאד לא מוכר פה בארץ, בקושי אני ידעתי מה זה עד שטיילתי בסופר נידח והיו שם חבילות שלו.
כשאכין אצלם, אולי אפילו בסדנה כי נראה לי שטפיוקה זה מאכל מאד לא מוכר פה בארץ, בקושי אני ידעתי מה זה עד שטיילתי בסופר נידח והיו שם חבילות שלו.
ט טינטין האחת New member 2/5/08 #5 אני הכנתי בראוניז../images/Emo212.gifשבת שלום לכולם../images/Emo48.gif
א אביברוצהקיץ New member 3/5/08 #6 הכנתי קרמשניט עם דפים קנויים ואת הקרם עשיתי לבד. יצא מתוק וטעיםםםםםםםםםם.