../images/Emo210.gifמומלץ בהחלט../images/Emo70.gif - פינה חדשה ../images/Emo124.gif
אז ככה, אני ודני ישבנו וחשבנו על רעיון לפינה חדשה שתכניס קצת יותר עניין לפורום. מאחר והפינה הקודמת [משחק התמונות] נכשלה קצת יותר מקצת, רציתי משהו מקורי יותר. ואז!! [טטטם] חשבתי לפתוח פינה שבועית שבה אני אכתוב המלצות וביקורות על הכל - החל אלבומים, להקות, סרטים, סדרות ועוד כל רעיון אחר שאולי יעלה בראש המעוות שלכם ותרצו להמליץ עליו. אז כל שבוע אני בוחרת אייטם או שניים, מבקרת, ואז השרשור כולו בידיים שלכם - כל אחד יכול להמליץ על מה שהוא רוצה, כל דבר שהוא חושב שאחרים בפורום יאהבו ובא לו לחלוק איתנו
אז בתקווה שתאהבו, נתחיל בביקורת אחת השבוע [סלחו לי על חוסר ההשקעה] על האלבום Only By the Night//Kings of Leon
Only by the night הוא האלבום שסוגר עשור ללהקה Kings of Leon שרק לאחרונה נכנסה לתודעה בארץ ובארצות הברית. האלבום יצא רק שנה וקצת אחרי Because Of The Time הלא פחות מוצלח, ולמרות זאת אפשר להרגיש את ההשקעה שניתנה בו והעבודה הנכונה של הלהקה. ב-only by the night קינגס מחדשים לנו עם אוסף שירים קליטים יותר ואנרגטיים יותר, כמו למשל שני סינגלים מאוד בולטים מהאלבום בשנתיים האחרונות: Sex on Fire, Use Somebody. השיר הפותח, "Closer" [שאגב נמצא במקום 98 במצעד העשור של גלגל"צ] , שיר קליט וכיפי שקל מאוד להתלהב ממנו, הוא זה שמעמיד את הרף לקראת שאר האלבום, ובלי בושה אפשר לומר שעשרת השירים עומדים בקריטריונים בלי להתאמץ בכלל. הסגנון הרוקיסטי/Pאנקי הדרומי שבלט בשלושת האלבומים הקודמים של הלהקה הפעם מוחלף ע"י קצת יותר אלטרנטיב ופופ מחוספס. מה שכ"כ יפה בעניין הוא שגם מי שלא לגמרי מתחבר לסצנת האלטרנטיב והרוק, יכול בקלות להעריך את האלבום והלהקה כבין הטובים שקיימים היום. מומלץ מומלץ מומלץ! והפעם, כדאי גם לבזבז כמה שקלים ולקנות את האלבום במקום להוריד אותו באימיול
~FIN~ אשמח לשמוע מה דעתכם על הפינה, תשבחו ותקטלו לטעמכם, ואתם מוזמנים להוסיף המלצות
אז ככה, אני ודני ישבנו וחשבנו על רעיון לפינה חדשה שתכניס קצת יותר עניין לפורום. מאחר והפינה הקודמת [משחק התמונות] נכשלה קצת יותר מקצת, רציתי משהו מקורי יותר. ואז!! [טטטם] חשבתי לפתוח פינה שבועית שבה אני אכתוב המלצות וביקורות על הכל - החל אלבומים, להקות, סרטים, סדרות ועוד כל רעיון אחר שאולי יעלה בראש המעוות שלכם ותרצו להמליץ עליו. אז כל שבוע אני בוחרת אייטם או שניים, מבקרת, ואז השרשור כולו בידיים שלכם - כל אחד יכול להמליץ על מה שהוא רוצה, כל דבר שהוא חושב שאחרים בפורום יאהבו ובא לו לחלוק איתנו