מישהוו יכול לרשום לי....

maozeitan

New member
אחרי ששאלתי את דוד שלי הקטן הוא אמר לי ש...

שרומשים himur mesukan סתם סתם בספרדית להמר זה apostar והימור זה apuesta מדובר פפועל חריג O שמשתנה ל -UE

Yali9

New member
מעוז - אני יודעת שהיה לך קשה לענות

ולא מחוסר ידע, אבל זה יפה שענית, גם אם קיימות נסיבות מחשידות.

maozeitan

New member
האם אני צובר אצלך נקודות זכות?

האם אני בדרך הנכונה לכך שתסכימי להוסיף אותי למסנג'ר שלך ולדבר איתי ?

Yali9

New member
אתה בהחלט משתדל ואתה דרך, אבל בחור יסודי כמוך

לא שואל כמה נקודות צריך ?? יהלי

maozeitan

New member
בשביל בחורה שמתעניינת באופרה קוראת נשיונל

ג'אוגרפיק ומכירה את המיתולוגיה היוונית אני מעריך שהרבה נקודות.אני חושב שאני אוותר ! בכל זאת בחור פשוט כמוני מיד אליהו גבול כפר שלם לא נראה לי שיש לו סיכוי עם מי שכמעט גדלה בארמון המלוכה של באקינגהאם.

Yali9

New member
בלי להתכוון צברת נקודות זכות...

בוא נגדיר את זה כך, צריך לא מעט
אבל זה לא פונקציה של ידע מתוך המיתולוגיה היוונית או של מקום המגורים. לא, אני לא אחותו של הנסיך צרלס, לא הבת של חואן קרלוס וספיה (נדמה לי שאפילו פליפה התחתן עם בחורה גרושה והיה שם מיני סקנדל - אתה בטח יודע יותר טוב) סתם בחורה שסבא שלה חשב שידע כללי ותרבות הם מרכיב חשוב בחינוך. כמה לקחתי מזה? אני מניחה שלא מעט אבל אני לא בטוחה שאני אקנה לילדים שלי את אותן המתנות. לעניין מקום המגורים, כסף, תארים אקדמאיים, מקצועות חופשיים וכו - הייתה לי שיחה די ארוכה עם מישהו על הנושא הזה לפני מעט זמן. השורה התחתונה של הדיון הייתה שאתה יכול להיות עשיר ו/או אקדמאי ו/או בעל מקצוע חופשי מאוד מצליח שזה הכל יפה ומכובד אבל אם אתה לא בן אדם - זה לא שווה. לאורך זמן הרמה האישיותית שלך היא זו שקובעת. יהלי. נסיכה בלי ממלכה.

maozeitan

New member
בסוף עוד ניהיה חברים !

עוד תראי עוד תראי... בשנה בשנה הבאה !

maozeitan

New member
ואתה עם מה תתחתן?

עם בחורה מקורדובה בטוח שלא ! אולי בחורה דובה !

../images/Emo210.gifכן השם של הטלנובלההה....................

בויוה יש טלנובלה שנקראת הימור מסוכן אני רק צריכה לדעת איך רושמים את זה בספרדית!

למעלה