סופ"ש בתפוז
אנשים

../images/Emo210.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo210.gif

פורום קיאנו ריבס מחלק לכם פרסים! חולים על קיאנו? אוהבים לעצב? חשים יצירתיים? בואו לעצב לוגו לפורום ותוכלו לזכות בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1285&msgid=76274675
ביום ראשון, המתמודדים בגמר "העובד המצטיין" יתארחו Live ב-BlogTV הם מתחו את האנשים הכי קרובים אליהם ועכשיו הם צריכים שאתם תצביעו עבורם כדי שהם יוכלו לזכות בפרס הגדול של העונה... בואו לצפות שוב במתיחות ולהתכונן להצבעה: http://www.tapuz.co.il/fisfusim ולשרשר להם שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1449&msgid=76267744 סופ"ש נעים

CibiHeart92

New member
הצפת שישיייייייייייי O:

כי למישהי פה אין הרבה מה לעשות. אז יאלה שירשור לילי מוקדם ^_________^

Oukami Kun

New member
LOL

כשמילי יגיע לפה הוא יטען שבת.
לצערי, אנבי הוא בן. ד"א, נאקו, סיימת?

CibiHeart92

New member
לא

הזונה לא עובד בדיוידי אז אני צריכה לראות על המחשב לצערי חשיש עוד מסיח את דעתי XD אבל נכון, צריכה לסיים כבר.. ואני לא מבינה, מה מילי טוען שזה בת?! אז מה עם יש לו חצאית, הא?! שיראה את פרינסס פרינסס ואז ידבר!

Oukami Kun

New member
את מביאה לי את חשיש במפגש הבא?

*פרצוף תמים* אני חייב לראות אנימה אחרת. פמ"א נגמר ;-; זו כזאת אנימה מצוינת.

Oukami Kun

New member
LOL

הומ. את אומרת שזה משעשע בטירוף. כל עוד אין שם שונן איי (אני מתכוון ממש שונן איי, לא כמו בהארי פוטר ~_~) אז זה בסדר

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

תראה, היוצר הוא פאנגרל של עצמו! כלומר אין שונן איי בוטה (מדי) אבל היוצר עצמו אומר כל פעם שהוא מוציא פרק "אמ''ג הם כ''כ זוג!" (לא באמת, זה מעט יותר מדי אידיוטי גם בשביל טקאשי מונומי...) טוב אבל רציני, היוצר מאמין בשונן איי בין הדמויות של עצמו ולא מעז לעשות עם זה כלום (למרות שהוא הוציא לעצמו דוג'ינשי אחרי שהסדרה סיימה לצאת). אין שם -ממש- שונן איי חוץ ממגבת.

star_female

New member
באמת? XD

אני באמת צריכה לראות את זה. ופרינסס פרינסס =
(שמתי לב שמשום מה יש לי משיכה לבנים בשמלות ^^; )

למה את מקשיבה לו בכלל?

כשראיתי את אנבי בפעם הראשונה חשבתי שהוא בת, אבל ככל שהסדרה מתקדמת קולטים שהוא גבר. והוא גם שטוח מדי בשביל בת...

Oukami Kun

New member
...

גמני בהתחלה חשבתי שהוא בת, עד שהתייחסו אליו כאל גבר... וחוצמזה, הוא יפני. ליפניות אין יותר מדי חזה. (וחבל
)

CibiHeart92

New member
הא!

והתווכחת איתי על זה שעות! XD אני ישר הבנתי שהוא בן כי הוא התנהג כמו כל כך...הומו י_י;

strawberrys

New member
אתם יודעים שהדבר הזה נשמע כמו

שם של מחלה? אולי די לדבר על זה?..~.~

CibiHeart92

New member
פולמטאל אלכימיהסט זו מחלה?

חשיש זו מחלה!!! זה ממכר ומשגע לך תשכל!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (זה כיף להתפרע)

Oukami Kun

New member
היקאגו זה היקארו נו גו, נכון?

אז תסלח לי, כי ממה ששמעתי זו אנימה על גו. וגו, מילי, זה משחק מפגר!!!!)!#*$%)%^@#)$%@!&*O$^@! ונארוטו זה לא 346342869326 פרקים? ומה זה כרונו?

כרונו זה כרונו כרוסייד.

ותשאל כל אדם על היקאגו ויגידו לך שזו סדרה טובה. אף-פעם לא שמעתי שום ביקורת רעה עליה. ומשחק הגו מועבר בה בצורה מעניינת מאוד, ואני מכיר הרבה שהתחילו לשחק (או חושבים שהם משחקים) בזכותה.לנארוטו יש כמעט מאתיים פרקים, אם לא יותר, והיא אחת הסדרות הטובות ביותר שנוצרו.

למעלה