סופ"ש בתפוז
אנשים

../images/Emo210.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo210.gif

פורום קיאנו ריבס מחלק לכם פרסים! חולים על קיאנו? אוהבים לעצב? חשים יצירתיים? בואו לעצב לוגו לפורום ותוכלו לזכות בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1285&msgid=76274675
ביום ראשון, המתמודדים בגמר "העובד המצטיין" יתארחו Live ב-BlogTV הם מתחו את האנשים הכי קרובים אליהם ועכשיו הם צריכים שאתם תצביעו עבורם כדי שהם יוכלו לזכות בפרס הגדול של העונה... בואו לצפות שוב במתיחות ולהתכונן להצבעה: http://www.tapuz.co.il/fisfusim ולשרשר להם שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1449&msgid=76267744 סופ"ש נעים

../images/Emo207.gifנצל"ש../images/Emo70.gif

טוב הפסח
נגמר
ועכשיו הגיע הזמן לעשות חישוב
כמה הפרזנו
וכמה השמנו
אני לא יודעת מה אתכם לי יש הרגשה שהשמנתי למרות שדיי שמרתי (ודווקא היום אמרו לי שרזיתי
) אז חשבתי על רעיון -
קודם כל אתם מוזמנים לענות על השאלות שלי
(קושיות
|
.. חח)
ודבר שני - מי שמכתנן להתחיל בדיאטה וסביר להניח שזה יהיה ביום ראשון בואו נעשה דיאטה ביחד
כל מי שמתכנן לעשות דיאטה ביום ראשון שיכתוב כאן וביום ראשון נכתוב כמה אכלנו וכמה ספורט עשינו וכמה ק"ג הורדנו
נכון שזה רעיון פצצה
ומי שלא אז סתם תגיבו....
ואני רצינית בקשר לרעיון

Greebo

New member
לא נחתי בגרוש ><

נייטמר בחמישי. שישי נחים (הופעה של פאקינג שלוש שעות!...לא כולל חימום... צרפתים מטורפים). שבת אורפנד לנד. ראשון נחים (עם שרירים כואבים). שני מסתובב עם חברים כל היום ואז משתכר ודברים דביליים אחרים בלילה. שלישי נח. רביעי מתקשרת אלי ידידה ב4 וחצי בבוקר ואומרת שהיא תקועה בתל אביב ולא יכולה לחזור הביתה (גרה בבאר שבע).. אז אני לא נח, ולא ישן. בכלל. הבחורה נוחרת ומדברת מתוך שינה :' ( חמישי עבודה בלאט. רק היום ומחר למנוחה ואולי ספר טוב.. ראיתי היום שוב את "חצות בגן הטוב והרע" עשה לי חשק לקרא את הספר שוב 3=

Greebo

New member
אל סרט עם סוף ידוע מראש

יכול בכל זאת להיות עצוב? (*לא ראה את החידוש*)

טוב .. אז השבוע התחיל

ואיתו הדיאטה אז .. מה אכלתי היום
האמת אל הייתי רעבה בכלל ..... בערך ב- 13:00 אכלתי 2 פת אורז עם גבינה ואז ככה ב- 16:00 אכלתי מנה חמה ולא סיימתי הכל וזהו אני כל כך עצבנית שאין לי חשק לאכול אני שותה תה ומנסה להרגיע את עצמי אוףףףףףףףףףףףףףףף אתם לא מבינים כמה שאני עצבנית בא לי כבר לבכותתתתתתתתתתתתתת אבל מה ... הוא אפילו לא שווה את זה

Dooritos

New member
OMDG

אכלתי כמו חזירה וירדתי קילו. I'm the luckiest person in the whole wide world!!!!!! D= אני סתם שמחה כי כרגע שקלתי את עצמי

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifפאק ...

טוב מה אכלתי היום
זה לא טוב .. בבוקר שמרתי ואכלתי רק 2 פת אורז .. כל היום התרוצצתי ולא ישבתי לרגע בצהרים הייתי כל כך מותשת שאכלתי בנוסף לסלט גם סנדויץ .. וזה עוד לא הכל נשארתי בבסיס עד איזה 6 וחצי .. חזרתי סופר עייפה ואז הלכתי לידיד שלי עם חברות שלי ו........ הזמנו פיצהההההה
ואז אכלתי משולש וזה היה ממש טעים ... וכאילו ה זמנו את הפיצה הקטנה ... אז זרמתי על עוד חצי משולש עד ששבעתי ... ואז כבר אכלתי מיני פסק זמן ניסתי לפצות על זה בהילכה ברגל הבייתה כולל לוי של אחת החברות שזה יצא כמעט שעה של הליכה (מה שמסביר את הכתיבה הכל כך מאוחרת שלי..) אבל פאקקקקקקקקקק הרסתי הכלללללללללל

noname202

New member
זה לא נראה כ"כ ברור לפי התיאור שלך

הייתי מציעה לך, ללכת על דיאטה מסוג אחר - במקום להרעיב את עצמך, להשיג תוכנית מוכנה מראש של מה שאת יכולה לאכול ביום [מדיאטנית], אני בטוחה שתהיי יותר שבעה מזה, וגם, תשמרי על עצמך.

MajorWinters

New member
באמת הרסת הכל...

אם תמשיכי להתייחס לזה כך, את לא עושה כלום... אבל אם תסתכלי על אתמול, בתור יום יוצא דופן, שחוזר על עצמו נניח פעם בשבועיים - חודש, אז ביג דיל... אז אכלת פיצה, אפשר לחשוב....

למעלה