סיכום שבועי (באיחור קל)

../images/Emo210.gif סיכום שבועי (באיחור קל)

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
התמונה שלכם מפורים
: השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

AlmogiToMars

New member
^^ לה לה לה ... ^^

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: oblivion שיר השבוע: valhala להקת השבוע: 30 ..
אלבום השבוע: האלבום הראשון של 30 אתם קוראים לו S\T לא ? .. מאכל השבוע: אממ... ספגטי עם כנפיים על האש בצד
משהו טוב שקרה השבוע: יותר נכון היום .. התחפשנו .. :) משהו רע שקרה השבוע: באלי להרוג את חברה שלי אבל בסדר.. מתגברים חחח [= ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "בטח בטח צנון וחסה "
אתר השבוע: הפורום של 30 חחח :) תפוז.. ספר/סרט/סדרת השבוע: נמלטים-נגמר השבוע, והסרט בית השעווה .. התמונה שלכם מפורים : עדיין לא שלחו לי את התמונות .. כשהם יגיעו אני יעלה אותם.. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחנים,איחורים וכאלה.. (איך זה שתמיד הכל קשור ללימודים .. זה הורג אותי.. ) שבוע טוב לכולם

AlmogiToMars

New member
התמונותת...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יצאתי הכי מכוערת שיש.. חח
אלאדין -------->

A Broken Myth

New member
מסכמת :]

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: The Story שיר השבוע: Behind Those eyes - 3DD להקת השבוע: 3DD אלבום השבוע:
מאכל השבוע: שניצל תירס
משהו טוב שקרה השבוע: אממ, ראיתי את יגאל, אני משערת. משהו רע שקרה השבוע: כלכך הרבה דברים. דיי שנאתי את השבוע הזה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: סלמה זה לא פסטרמה? לא, זה סלמי יא'עמה אתר השבוע:
. ספר/סרט/סדרת השבוע:
. התמונה שלכם מפורים:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אממ, לודעת
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יום הורים?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:קפריקורן שיר השבוע: - להקת השבוע:- אלבום השבוע:- מאכל השבוע:ג'אנק, אני מניחה משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת ופורים משהו רע שקרה השבוע:מבחן ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:- אתר השבוע:- ספר/סרט/סדרת השבוע: מנגה כלשהי התמונה שלכם מפורים : חח ממש. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:- משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מבחן, שיהיה חם. שונאת קיץ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

adiiiXD

New member
אניאניאני :)

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: revolve שיר השבוע: lemon tree להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: abl מאכל השבוע: שוקולד =] משהו טוב שקרה השבוע: חופש ....^:) משהו רע שקרה השבוע: בי"ס S: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:לא עולה לי לראש |: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: פורסט גאמפ התמונה שלכם מפורים : התחפשתי לפוקהונטס, אני השמאלית השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה שמייח D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יש רדיו ואין לי תוכנית ... \=

למעלה