סיכום שבועי :)

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifסיכום שבועי :) ../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: הפתעת השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית / סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמסכמת :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לשרון
משהו רע שקרה לך השבוע: 55 במתמטיקה (זה מעל הממוצע הכיתתי!) אכזבת השבוע: המורה שלי למתמטיקה. לא שציפיתי ממנה להרבה, אבל לא לתת לי לעשות מבחן חוזר?! הפתעת השבוע: שרון לא מיליונרית!
שיר השבוע: happy ending-mika, מבול-קרן פלס התחדשות השבוע: הסינגל "מבול"
תוכנית / סרט / ספר השבוע: סרט- "גבר מי שמטפלת" מאכל השבוע: וופל בלגי
יציאת השבוע: לא ממש יציאה, אבל יומולדת של חברה?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הורים, שבוע ראשון בלי מבחנים! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ענת אדם שעשה לך את השבוע: שרון בעיקר.. וגם אופיר ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: 1. נעמי: "מה קרה ליובל?" ירדן: "נשברה לו היד" נעמי: "כן, אבל הוא מדבר" ירדן: "הוא מדבר עם היד?!" 2. *יובל זורק נייר* יואב: "אתה יודע שהיית יכול לפגוע בו?! היית יכול להוציא לו את האף!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יום הורים, ו.. לא יודעת מה עוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר +-

squidward

New member
למה יש כאלה שקוראות לעצמן נעה (בכתיב חסר)

ולא נועה?

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאין לי מושג..

ההורים שלי קראו לי נעה, ככה זה כתוב בתעודת זהות שלי וזה גם כתוב ככה בתנ"ך יש כאלה שזה נראה להם מוזר או משהו, אז הם הוסיפו ו'.. האמת שגם לי נועה נראה יותר טוב, בגלל זה אני לא מתקנת אנשים שכותבים ככה את השם שלי..

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifלא.. קוראים לי נועה

זה בדיוק אותו שם, רק שאפשר לכתוב אותו גם ככה.. כמו שנעמי לא כותבים נעומי..

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמ... מה את עושה פה?!

(לא מתכוונת לגרש או משהו..
) תתחברי למסנג'ר! עכשיו! זאת פקודה!

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה פעמיים ג'אז^^ שינוי משמעותי יחסית לחודש האחרון. וקיבלתי 100 שקל וספר אקורדים לגיטרה. משהו רע שקרה לך השבוע: 2 מבחנים קשים, וכואבת לי הרגל. אה, ורבתי ש-ו-ב עם חברה שלי. אכזבת השבוע: המבחן בלשון. בניגוד לאחרון, היה באמת צריך לחשוב בו. הפתעת השבוע: כתבתי 2 עמודי פוליו תשובה לשאלה של ארבע שורות(O_O)... נקווה שבשנים הבאות זה לא תמיד יהיה ככה. שיר השבוע: "אני אש"- רן דנקר ועילי בוטנר, ו"ריינה גיטנה" (אין לי כוח לכתוב באנגלית :p)- של כמעט מלאכים. התחדשות השבוע: ספר אקורדים לגיטרה, וסווטשרט של הגדוד בצופים^^ תוכנית / סרט / ספר השבוע: תוכנית- דני הוליווד/ הישרדות, סרט- אין. ספר- הארי פוטר. מאכל השבוע: סלט:O יציאת השבוע: לא יציאה. סוף סוף, יצא לי להשאר בבית בשישבת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להשלים עם חברה שלי, שיהיה שוב פעמיים ג'אז, ושראבק! תפסיק לכאוב לי הרגל לפני שאמא שלי תאסור עליי ללכת לשם בכלל. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש לי חברות שלא פגשתי שנתיים ואני מתה לפגוש, אבל לא יצא לי גם אם ההורים שלי יפגשו אותן (ככה זה כשיש לו"ז צפוף:p ואני אפילו לא צוחקת. ההורים שלי יצאו לטייל ואני אלך לחזרות למופע מהזריחה עד השקיעה). הלוואי שאני אפגוש אותן בשבוע הבא. אדם שעשה לך את השבוע: אח שלי. כ"כ כיף לרדת עליו. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: הנה דיאלוג חוזר: "אבל למה את לא מדברת איתי?" "כי את כל הזמן מעצבנת אותי, ויש לך הערות מעצבנות!" "אבל מה עשיתי לך?" "..." תמונת השבוע: -> התוכניות שלי לשבוע הבא: לקבל מתנ(ו)ת יומולדת מאוחרות, לרקוד- והרבה, להצליח בגיטרה, לעבור את המבחן בג"ג. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר.

angel doll

New member
סיכום שבועי : ../images/Emo13.gif

וואי היה לי שבוע כל כך עמוס והזוי.. משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי המון זמן עם חבר שלי.. מיום שלישי עד שבת.
משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה
עשיתי אודישנים וקיבלתי חרא תפקיד, כל השבת הייתי ממש ממש חולה.. אכזבת השבוע: לא יודעת, נראה לי שלא. הפתעת השבוע: כל. הייתי אצל חבר שלי, הוא נכנס להתקלח וכשהוא יצא כל החדר היה מלא נרות ועשיתי לו מסז' מפנק שהבטחתי כבר מלא זמן..
שיר השבוע: "הייתי כה רגוע עכשיו הלב פצוע.." לא, זו לא אני שומעת אותו. הגורל מכריח אותי. (אוטובוס, רדיו, TV, כל מקום!!!!) התחדשות השבוע: הכל ישן. תוכנית / סרט / ספר השבוע: תוכנית - בובות.
היה לי משעמם השבוע ראיתי מלא פרקים. מאכל השבוע: מלווח. יציאת השבוע: סנוקר, לינקולן - רעננה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נכנסים להיכל התרבות, מתחילים חזרות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין. (באופן מפתיע ביותר) תמונת השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעפן ביותר.

yaelhr

New member
טיהי. מסכמש"ת.../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציפורלה עם המגמה!!! לגמרי. משהו רע שקרה לך השבוע: 75 בתנ"ך?
אכזבת השבוע: ציונים מעצבנים. וההצגה "מקווה" בבית לסין. הפתעת השבוע: הוא D: שיר השבוע: יש לי סימפטיה\נורית גלרון, לא מחכה יותר לדוור\איגי וקסמן התחדשות השבוע: אין
תוכנית / סרט / ספר השבוע: סוויני טוד!!! וג'ונו. מאכל השבוע: קורנפלקס?
יציאת השבוע: טירוף "הרמז" בבית של ידיד שלי ביום שישי בערב. (אפסים). וציפורלה בצוותא. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא עניינכם. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל
אדם שעשה לך את השבוע: טיהי. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: לא יודעת
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מקווה שתל אביב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע הכי טוב בעולם!!!

yaelhr

New member
האמת שאת ההצגה ראיתי לפני איזה שנה..

וראיתי אותה שוב במסגרת מגמת מדעי החברה. האכזבה הייתה בעיקר מהפקאצות במגמה שהן פאקינג בנות 17, ולא יכולות לסתום את הפה במשך שעתיים. ישבו לידינו אנשים מבוגרים, ולהן פשוט לא היה אכפת לדבר בפלאפון, ולהעיר הערות קולניות על ההצגה. רציתי לקבור את עצמי.
(חוצמזה שגם מההצגה לא -הכי- התלהבתי בעולם. אני לא מחבבת את הטרנד של ההצגות שמבקרות את העולם החרדי באופן די ברוטאלי ולא לגמרי צודק. (מקווה, תפוחים מן המדבר, בטולות שידוך...) וגם ההפקה עצמה והבימוי לא העיפו אותי. בכלל בית לסין הוא לא מהתיאטראות המועדפים עליי). פףףף. חפרתי>< אני יכולה לדבר על זה שעות.

יעל פלג

New member
אז חבל

אני הלכתי לזה בקיץ, חברה שלי גררה אותי לזה בהחלטה שאני אהנה מיזה מאוד. זאת הייתה ההצגה הראשונה בחיים שלי, אז זה בכלל היה מיוחד וחוץ מיזה דווקא מאוד נהנתי. אולי כי אני אוהבת "לשנוא" חרדים, ואולי סתם...

mor000

New member
../images/Emo41.gifגמני מסכמת [=../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי [= משהו רע שקרה לך השבוע: דילמה עצומה ביני לבין עצמי אכזבת השבוע: לחזור חולה מהטיול \= הפתעת השבוע: משהו שהוכיח לי כמה העולם קטן... שיר השבוע: "עד שתעזוב" התחדשות השבוע: ממממ אני יכולה לספר על התיישנות השבוע, במהלך הטיול כהרגלי בחרתי לטפס על איזה מבנה ישן והג'ינס החמדמד שלי שעלה לא מעט כסף בחר להיקרע \= תוכנית / סרט / ספר השבוע: את האמת שלא ראיתי שום דבר מעניין השבוע, נניח ש"מסודרים" הקנייה החדשה של ביפ. מאכל השבוע: פיצה+אייסבריזר+ס'+ס' יציאת השבוע: המסיבה ביער בטיול השנתי עם כל החבר'ה, אתמול עם החבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסוף שבוע אני מניחה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שיבוא מבורך [= אדם שעשה לך את השבוע: החבר'ה המדהימים והחבר ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: בדליית אל כרמל עם כמה חבר'ה ונרגילה "דרך טובה לסיים טיול שנתי אה?..." תמונת השבוע: מהטיול [= התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, להבריא, לעבוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זרם..

M e i t a l B

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 במתמטיקה :) ואין שיעורים/מבחנים באופק משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שלי שצריכה לבוא מקנדה הודיעה שהיא תבוא ביום חמישי ולא ביום רביעי :( אכזבת השבוע: לא נשאר מקום על הגבס של ידיד שלי לצייר :( הפתעת השבוע: 92 בפיזיקה... הייתי בטוחה שאני אקבל 70 שיר השבוע: מבול של קרן פלס- משמיעים בגלגלצ כל הזמן :) התחדשות השבוע: אין חדש תוכנית / סרט / ספר השבוע: גמר נולד לרקוד- ארתור היה צריך לנצח!!! מאכל השבוע: עוגה שילד אחד הביא לשיעור סינית :) יציאת השבוע: לחברה... ושחברים באו אלי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שירי באה!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירי!!! אדם שעשה לך את השבוע: המורה למתמטיקה :) חח סתם... הדס.. היא קצת מפגרת אבל חמודה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "קודקוד אחד של המעגל" המורה שלי לריקוד תמונת השבוע: משהו שאנחנו הולכים לצלם 18 איש.. יהיה מגניב התוכניות שלי לשבוע הבא: לבלות עם שירי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה שבסבבה! שתמיד יהיה ככה

למעלה