סיכום שבועי

../images/Emo210.gif סיכום שבועי ../images/Emo210.gif

היי כולם, סליחה על ההידרות שלי השבוע, הפורום ממש מוזנח, פשוט היה נשף וטקס סיום והייתי הרבה אצל חברים (אני מפחדת להפרד..) לפחות עכשיו יש לי הרבה רעיונות גם לפורום.. אז סיכום שבועי : השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): תהנו

adiiiXD

New member
=]

אז סיכום שבועי : השבוע שהיה: היה אחלה , קצת חופר בסאמר סקול .... שיר השבוע של 30: the story שיר השבוע: mr brightside - the killers להקת השבוע: the killers אלבום השבוע: the dark side of the moon מאכל השבוע: לזניה צמחונית
משהו טוב שקרה השבוע:לא משהו מיוחד
משהו רע שקרה השבוע: סאמר סקול חופר ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "את הולכת על קרח דק, ובסוף הוא יימס!!"
-חברה שלי אמרה את זה לחברה אחרת שעלתה לה על העצבים XD אתר השבוע: youtube ספר/סרט/סדרת השבוע: מר סטריינג' ומר נורל תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לסיים את הסאמרסקול? משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא יודעת :X הודגש באמצעות מדגישומטיק

etmiys

New member
../images/Emo115.gifסה מואה!..../images/Emo115.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: ph.1- fortification
שיר השבוע:rape me- nirvana
להקת השבוע:30. תמיד.
אלבום השבוע:hey stupid- alice cooper
מאכל השבוע:משקה שוקולד לבן ב"גרג".. יאמי!
משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי רבעוש!!!
משהו רע שקרה השבוע: אממ... נגמר הרבעוש?...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "רוני, תחזרי הביתה היום בערב.."
אתר השבוע: abeautifullie.org
ספר/סרט/סדרת השבוע: 1984 השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לא לראות את המפקדת שלי!!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אמממ... אתפוצץ מרוב לימודים צבאיים?....

../images/Emo111.gif../images/Emo205.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:The Fantasy שיר השבוע:The Fantasy להקת השבוע:30 אלבום השבוע: מאכל השבוע:בורקס תפ"א של ביה"ח -_- משהו טוב שקרה השבוע:אתמול היה יום נהדר. משהו רע שקרה השבוע:ביה"ח ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"כשאני אהיה גדול אני אהיה רופא ויכאיב לכול מי שהכאיב לי"-כפרעליו. אתר השבוע:הרישמי והמייספייס. ספר/סרט/סדרת השבוע:כפרה הספר...ומולין רוז'
תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:למצוא פאקינג עבודה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שיכאב לו שוב ושאני לא אמצא עבודה

yaaruka

New member
חח נהנת P:

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:ת'אמת שלא שמעתי אותם ממש השבוע.. אבל אפשר לומר שדה קיל [היה משהו מצחיק כששרתי אותו]
שיר השבוע:ניו יורק סיטי של היהודים
להקת השבוע:היהודים אני מניחה..
אלבום השבוע:נמנמ... fallen של אוונסנס [הדיסק הראשון]
מאכל השבוע:הקורן פלקס שאני אוכלת עכשיו XDDD
משהו טוב שקרה השבוע:סתם.. שבוע טוב שכזה D: וגם לאמא שלי יש מכונית חדשה DD: ואמא שלי קנתה לי תמונה שכלכך כלכך נורא רציתי!!!!
משהו רע שקרה השבוע:לא נראה לי שיש.. שבוע שעבר היה שבוע רע והשבוע הזה טובוש ביותר P:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:[זה משבוע שעבר אבל זה מאוד מצחיק!] "לא עומד לי! זה הג'יננס!"
אתר השבוע:הבלוג שלי..
ספר/סרט/סדרת השבוע:הוו היה אתמול "החדר" וזה סרט שולט!!! סרט כלכך טוב!!
תמונת השבוע : חח וכרגיל המשפט שתמיד עולה לי כשאני מנסה להעלות תמונות.. נקווה שהתמונה עלתה XD התמונה שלי :D מהזה אהבתי אותה D: השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:מחר אני עושה בייביסיטר ואני מרוויחה כסף.. ויכול להיות שאני עוד אמשיך פעמיים בשבוע על אותן ילדות 3 שעות כל שעה 20 שקל!! זה כזה שווה!!!וזהו.. את השאר אני לא יכולה לחזות D: אני מקווה שבקרוב אני ויפיתוש נלך לת"א D:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שלא יצטרחו אותי לבייביסיטר למרות שכבר דברתי איתם והם אמרו שהם יקבעו איתי.. ואני מפחדת שיהרס לי השבוע למרות שגם זה לא נראה לי XD אני מקווה שלא שכחתי כלום.. ואני מחכה לראות את כולם במפגש!! באלי כבר שיהיה ה-30 D: [באיזו אקסטזה אני הביום O_O]

אני ../images/Emo210.gif

אז סיכום שבועי : השבוע שהיה: היה טוב.. שבוע מפחיד אבל שיר השבוע של 30: From yesterday. שמעתי אותו בטעות. שיר השבוע: בכלל? Parabola- Tool להקת השבוע: Kill hannah אלבום השבוע: אני חושבת שכרגע, הלייב של עברי לידר מאכל השבוע: אייס קראנצ'י משהו טוב שקרה השבוע: הנשף! סיימתי בצפר והיה נשף! והיה כל כך טוב! חזרתי הבייתה ב6 וחצי בבוקר שיכורה קלות ושמחה משהו רע שקרה השבוע: סיימתי בצפר
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "סקסייייתתת" אתר השבוע: הפייסבוק, כל הזמן תמונות מהנשף והטקס סיום ספר/סרט/סדרת השבוע: בטי! תמונת השבוע : אני זאת עם השמלה הירוקה השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לסיים עם מתמטיקה!!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לסיים בצפר סופית

i am777

New member
LOVELOVELOVE

סיכום שבועי : השבוע שהיה: היה אחלה שבוע... , אתמול נהנתי מאוד..:) שיר השבוע של 30: Valhalla שיר השבוע: Valhalla להקת השבוע: 30...מה אני אעשה?!.... , פשוט אין עליהם.. אלבום השבוע: X מאכל השבוע: ההמבורגר של אתמול....היה קטלני.....לכו לאכול באגאדיר... משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי אנשים נחמדים משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "ילדונת , אבא שלך גנן?" , "לא".. , "כי אני בדיוק מחפש עבודה....חבל.." אתר השבוע: יוטיוב... ספר/סרט/סדרת השבוע: סימפסון תמונת השבוע : התמונה הזאת פשוט הרסה אותי!....YDDDD, הם נראים כמו ילדות בנות 6 עם כל הצבעים האלו... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לעשות כיף , לעבוד בקייטרינג...לעשות כסף טוב , להיות עם החברים משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שלא יקרה שום דבר רע.... שבוע טובבבבב

omer719

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifכולכם מוזמנים לפורום חדש ../images/Emo9.gif

יש לה הכול , היא חכמה, היא מצחיקה, נורא מוכשרת, עבודה שכל בחורה הייתה חולמת עליה. אבל חסר לה רק דבר אחד... כולכם מוזמנים לפורום החדש של "בטי המכוערת" לדבר על הפרקים ולהתעדכן, כולכם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2066

באיחור, אבל מסכמת.

אז סיכום שבועי : השבוע שהיה: שבוע עצמו לא משהו, סופ"ש אחד הטובים שאי פעם היו. שיר השבוע של 30: welcome to the universe. שיר השבוע: Towards and Against - Amorphis. אין הם פשוט גאונים. להקת השבוע: Amorphis אלבום השבוע: אין. מאכל השבוע: סושי. אכלתי כל כך הרבה פעמים XD. משהו טוב שקרה השבוע: פרימיירה הכי הכי הכי טובה שאי פעם הייתה. היה הכי כיף בעולם. פשוט מושלם. משהו רע שקרה השבוע: עבודה מזדיינת. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: פניני אלון מזרחי [לא ברור איך ידידים שלי הגיעו לזה, אבל תשמעו: ] "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד.", "היריב הבקיע גול אחד, אנחנו שלושה, סליחה, שלוש, ולמרות זאת ניצחנו", "צריך לתת את המקסימום המינימלי", "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" וכו וכו. אתר השבוע: Letssingit? ספר/סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע : מהפרימיירה. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שייגמר, שיעברו לי כל המשמרות ושיתחיל שבוע הבא שבו אני כולו בכרמיאל ואין עבודה D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : עבודה?

A Broken Myth

New member
באיחור../images/Emo122.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Welcome To The Universe שיר השבוע: Better Than Me - Hinder להקת השבוע: Hinder אלבום השבוע: מאכל השבוע: נקנקיות! משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי ללכת בלי קביים
משהו רע שקרה השבוע: ממש כואבת לי הברך
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא זוכרת
אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחח אני נראית מזה פרחה XD השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שלין תבוא D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אמממ לא יודעת
שיהיה לכולם שבוע מושלם!

כל כך כואב לי לראות על הרגל שלך. >:

אני באמת יכולה להבין . את לא מבינה כמה

למעלה