סכמ"ש - באיחור קל..

../images/Emo210.gif סכמ"ש - באיחור קל.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

טוב חבר'ה.. מה היה לנו החודש? לא ארחיב על הכל חוץ מעל 3 דברים חשובים 1
. 30 סופסוף באים לארץ!!!
הנה לכם שרשור האינפורמציה עם כל הפרטים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=140998342 2. אנחנו בטרנסמישן של השבוע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=141257273 3. היה מפגש בפסח והיה מ ע ו ל ה. תמונות אפשר לראות במייספייס הרשמי שלנו myspace.com/30stm_israel כל החדשים שהצטרפו- ובאמת היו הרבה. תהנו לכם בפורום המדהים הזה. ובלי עיכובים מיותרים.. לשאלון
שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
וכמובן תמונה שלכם
כבר קניתם כרטיס להופעה של 30?
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע?

עונה. :) ../images/Emo223.gif

שם: עדי. גיל: 19. תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: נתניה. מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת בגן ילדים. מה אתם שומעים עכשיו? Bullet for my valentine - Your betrayal שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: HIM - Love, the hardest way איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: נרשמתי למכון כושר *-* מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שום דבר מיוחד... >< וכמובן תמונה שלכם: סתם תמונה מלפני חודשיים.. כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? הזמנתי מהאתר של הדרן והיה כתוב לקחת את הכרטיס מהקבלה עד 14 יום, ועוד לא לקחתי אז או שאני אבקש שיביאו לי את הכרטיס עד לבית עם שליח, או שאני אקח את זה כבר ביום ההופעה.. (מה שנראה לי יהיה ממש בעיה, לכן אני אנסה את האופציה השניה) איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? האמת שבהתחלה לא הכי התלהבתי, כי כבר ציפיתי שהם יבואו קודם לכן כשאמרו בY בעשר שהם במגעים להגיע לכאן, אבל לאט לאט כשהתחלתי לשמוע שירים הבנתי שזה באמת הולך לקרות וכרגע אני הכי מאושרת שיש
מקווה רק לא להתאכזב..

The Fantasy

New member
יאללה בלאגן ../images/Emo13.gif

שם:דנה גיל:21 תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים:קרית אתא מה אתם עושים בחיים כרגע:מובטלים ונהנים
סתם לא באמת נהנים. מה אתם שומעים עכשיו?Street Drum Corps-We Are Machines
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אוו היו מלא אבל הכי בולטים היו night of the hunter ו-closer to the edge של 30 ו-knock me out של SDC
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובשפאקינג אחת הלהקות הכי משמעותיות בחיים שלי מגיעה לארץ
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?המממ למצוא עבודה ושיהיה לי כסף לקנות כרטיס להופעה כבר!!! וכמובן תמונה שלכםסתם מיום העצמאות בלאכס כבר קניתם כרטיס להופעה של 30?נייט
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע?זה הלך בערך ככה...$%#$^&^#%^#&^$&#$^#%^$%&$%&^#$%@#!#^TR*%*$%^#$$!@@$W#$^# או מיי גאד $%@#^#$^#$^#@#. ואני מצטערת על ההתפרצות, גם הצטערתי על היותי יצורה כבר באותו היום אבל פשוט לא יכולתי לשלוט בעצמי באמת.

Keren W

New member
:) היי

שם: קרן גיל: 18 תאריך לידה: 12.3.92 מקום מגורים: גדרה מה אתם עושים בחיים כרגע: מסיימת י"ב D: מה אתם שומעים עכשיו?: 30 seconds to mars - the story שיר שנדבקתם אליו בחודש שעבר: closer to the edge איך עבר עליכם אפריל?ספרו משהו שאתם זוכרים טוב: איף אפשר לשכוח?!!??! 30 מגיעים לארץ בYNET מה אתם מתכננים למאי: לסיים את החודש המזעזע הזה חח.. כבר קניתם כרטיס להופעה?: לא עדיין לא :( אבל בקרוב מאוד !! איך הגבתם ששמעתם שהם הולכים להגיע?: בכיתי מאושר, אחד הימים המאושרים בחיי.

HARMONY224

New member
^_^

שם: הרמוני שטרית גיל: 14 וחצי ככה P: תאריך לידה: 7/10 מקום מגורים: חיפה היפה :) מה אתם עושים בחיים כרגע: מנסה ללמוד למבחן בצרפתית S: מה אתם שומעים עכשיו? Family Force 5 - Love Addict שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30stm- alibi איך עבר עליכם אפריל? טרוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? ברוררררררררררררררררררר! איך הגבתם ששמעתם שהם הולכים להגיע? 'אוממיייגאדדדדדדד@#!$!$@!%#!%@#% אני לא מאמינה! *מתחילה לבכות* ממשיכה עם האני לא מאמינה שהם באים וממשיכה לבכות.. משהו בסגנון (;

../images/Emo224.gifעוד 102 ימים הם מופעים D:

שם:אריאל גיל:14 וחצי. תאריך לידה:8.8.95 מקום מגורים:רמה"A מה אתם עושים בחיים כרגע:"לומדים" מה אתם שומעים עכשיו?Breaking Benjamin - Dance With The Devil שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: closer to the edge search and destroy attack איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב...אהמ.בוא נחשוב.30 באים לארץץץץץ!!!!!!!!!!#!@$#!$! דה! מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?סוףסוף לקנות את הכרטיס להופעה!!!#@!$#$@#%@! כמובן תמונה שלכם:תפוז מסרב להעלות לי תמונות.אר! כבר קניתם כרטיס להופעה של 30?לא
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? "אומג,אומג,אומג,אומג,אומג@!$$@#%@%#$%@#%@#$#$! אווווווווווומיייייייייייייייייייייייגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד3%#@^#$%^@!%!$@%!$@%!@#$%!@"

just me48

New member
גם אני...

שם: דנה גיל: 30 (אני עדיין מנסה להתווכח עם שנת הלידה שלי...) תאריך לידה: 7 ליולי מקום מגורים: כרגע אשקלון מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדים מה אתם שומעים עכשיו? lady antebellum need you now שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: pink - so what איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב כמו כל שאר החודשים - מהר...
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיעבור גם הוא מהר...
וכמובן תמונה שלכם - זו תמונה קצת ישנה מלפני 3 - 4 שנים (אני בגופיה הירוקה) כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? עדיין לא, אין לי מושג למה אני מחכה
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? ידיד שלי שלח לי את ההודעה במייל והדבר הראשון שחשבתי עליו היה, אצל מי אני אשן באותו ערב???

BtHeS 94

New member
מסכמש''ת...

הסכמ''ש שלי... שם: שרון גיל: 15 תאריך לידה: 1.7.94 מקום מגורים: רמת גן מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמידת תיכון,מסיימת כיתה ט'. מה אתם שומעים עכשיו? dead-MCR שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: frozen-within temptation-אחד המדהימים לדעתי איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- אפריל היה חודש מדהים,הכרתי בו אנשים מדהימים,גם חידשתי קשרים עם חברים ותיקים יחסית,וכמובן-הרגע הכי טוב של אפריל-היה המפגש שלנו,הכרתי שם אנשים שנהיו החברים הכי טובים שלי היום,וגם נורא נהנתי מהקידום :) מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בעיקרון לא,יש מלא מבחנים..אני בעיקר מחכה לרגע שנעבור את כולם. וכמובן תמונה שלכם כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? ברור,עוד לפני 3 שבועות. איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? ששמעתי שהם מגיעים הייתי בדיוק בשעה חופשית,אז רצתי לכיוון הכיתה וצרחתי קצת, אח''כ הלכתי לספר לחברים בהתלהבות שהם מגיעים...

אענה ../images/Emo3.gif

שם: שני סופר
תאריך לידה:1/5/1990
מקום מגורים: פתח (NO) תקווה
מה אתם עושים בחיים כרגע: חיילת בצבא, על סף שחרור
מה אתם שומעים עכשיו? acapella- kelis
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:יותר מידיי שירים.
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב יומולדת לאמא, טיול טייסת, 30 הודיעו שהם באים
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בוא נראה מה עשיתי עד עכשיו - חגגתי יומולדת 20, הסתפרתי. אני מצפה שחודש מאי ייגמר כדי שיגיע יוני ואהיה יותר קרובה לשחרור
וכמובן תמונה שלכם - אני המנושקת. והחברות הן המנשקות
זה באחד מחגיגות יומולדתי
כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? אופקורס - 3 כרטיסים. לי, לסתיו ולאחותי
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? טוב שהמב"ס לא שמע אותי צועקת. בואו נגיד ככה

הייתי אמורה להשתחרר ב25/6

אבל ביקשו ממני להאריך בשבועיים. אז נכון לעכשיו 10/7

DarkSecretLove

New member
תולדות האומנות שרף לי את השכל!

שם: אופקיטה גיל:17.5 תאריך לידה:11\14 מקום מגורים: חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע: מסיימת ללמוד בעוד חודש מה אתם שומעים עכשיו? שום דבר,אנשים מקשקשים במבטא אוסטרלי בטלויזיה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 30STM-Escape ו night of the hunter וכמובן איך אפשרבלי SDC-Knock me out
איך עבר עליכם אפריל? באקסטזה מטורפת ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: השיחה באמצע שיעור מאנני..והופעה של אסף אבידן והמוג'וז
מה אתם מתכננים למאי? שיעבור מהר יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חופש שבועות שרונה וסתיו המדהימות יבואו לבקר,ואולי מפגש? וכמובן תמונה שלכם: ישנה אבל זו היחידה שיש לי על המחשב הזה. כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? אכן כן =) איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? העפתי את המקלדת של המחשב בבית הספר לריצפה,עשיתי 7 שיחות לאנשים[לא מהפלאפון שלי] ופרצתי בבכי פעמיים.

סיכמו"ש לפניים D:

שם: דניאל D: גיל: 14.5 תאריך לידה: 22.10.95 מקום מגורים: חולון מה אתם עושים בחיים כרגע: היום סיימתי מפמ"ר במת' היה בדיחהה חח D: מי עוד עשה ? D: מה אתם שומעים עכשיו? מסכמ"שת D: ומתאמנת לפני שברקצ'יק המורה לגיטרהה יבואא D: שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: the only exception של פראמור, לא מתה עליהם אבל נורא התחברתי לשיר הזה, והתעמקתי לתוך the fantasy ו buddha for mary של 30 שלא שמעתי שנים איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ההתלהבות המטורפת שלי ש30 באים D: הטיול שנתיי הקורע שהיה ואמממ.... זהו (?) מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אהמ אהמ לקבל את החבילה מהאתר של 30 עם האלבום שתגיע כמו תמיד אצלהם soon (דה ז'ה וו לא קטן אהה..?), שישראל תופיע בטרנסמיישן, לסיים 2000 עבודות שלא סיימתי תמונה: תמונההה שלנו שבאמתתת אהבתיי D: כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? נראלכם שמישהו לא היה קונה ?!?! איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע? באותו זמן פשוט למדתי את האקורדים של the kill עד ששרון (BtHeS 94 בשבילכם) שלחהה לי הודעהה "תפתחיי אתתת הפורוםם !!" ובאותה שנייה ירדו לי דמעות מרוב אושר
(תחשבו שיש בפרצוף הזה חיוך) ואניי כלל כך מאושרתתת D:

I AM7

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

שם: חלי
תאריך לידה:28/10
מקום מגורים: חולוניה:)
מה אתם עושים בחיים כרגע: כרגע אני בצבא וכרגע כרגע אני בבה"ד1 במצפה רמון
מה אתם שומעים עכשיו? הכלללל
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ריאנה רוד בוי
איך עבר עליכם אפריל? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב בלאגגןן האפריל הזה
מה אתם מתכננים למאי? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? צבא ...יש כל כך עבודה ,ויום הולדת לחברה טובה ובעיקר להנות
וכמובן תמונה שלכם : הבסיס שלי נמצא באילת מה קוראים אותו - אוגמ"ר80(שמנים ונהנים), וסתם ידיד החליט לצלם אותי שם על האסם:)
כבר קניתם כרטיס להופעה של 30? יש
איך הגבתם ששמעת שהם הולכים להגיע ? : צרחתי. זה הגיע למצב נוראי כשהתחלתי לדלג בבסיס

למעלה