סכמ"ש בניחוח מפגש

veredmp

New member
../images/Emo210.gif סכמ"ש בניחוח מפגש ../images/Emo210.gif

טוב, השבוע אני דורשת מכל מי שהיה במפגש לענות על הסכמ"ש!! (סתם, לא באמת. אבל תענו, זה כיף
)
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: השבוע הביאו לנו אייקונים חדשים! איזה אייקון הכי אהבתם?

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי/ככה זה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים מהדיסק החדש של ק. פלס תמונת/פליקס השבוע:התמונות שיפית צילמה אתמול (מחכה לראות את כולם בפייסבוק)
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מונית הכסף ציטוט/י השבוע:צ'וצ'ו
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:מפגש פורומירי כמובן
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:התנור הזה שבחוץ
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום הולדת 90 לסבא שלי- זה הולך להיות ארוע גדול
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כןןןןןן
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:היה מהממם. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:שופינג

veredmp

New member
../images/Emo39.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הקבועים שלי. "ילדה שהתבגרה", "מה עשית", "אף אחת"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הסינגל החדש של ורד פיקר "פתחתי את הכל" (וזה עד שאשמע, סוף סוף, את הדיסק החדש של קרן שמונח לו בגאון לידי ומחכה שאצלול לתוכו)
תמונת/פליקס השבוע: איך לא
ותודה ליפית (אני עדיין מחכה לתמונות האחרות בבקשה
)
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: The Closer, היה פרק מהמם במיוחד
ציטוט/י השבוע: "יש לנו אותו עולם מושגים"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: המפגש אתמול, כמובן!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול הרגשתי רע כל היום. רק בשעות של המפגש קצת הדחקתי את העובדה הזו....
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא חושבת שיש כרגע תכנונים מיוחדים
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם לגמרי!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: המממממ
כמובן!!

veredmp

New member
אני רוצה להחליף תמונה ../images/Emo8.gif

אותו קרדיט לאותה צלמת כמובן

yafit1305

New member
תודה!

בד"כ שאני מצלמת קשה לבחור את התמונה הנבחרת! (בלי להשתחצן כמובן..)

veredmp

New member
זה בסדר, לפעמים כל המוסיף הרי זה משובח

וזו דוגמא טובה לכך

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif מ-ס-כ-מ-ת ../images/Emo23.gif

היי חבר'ה.........
מה עניינים
אז שנתחיל לסכם
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אגיד שבהחלט השיר שהתמכרתי אליו לאחרונה -"מה עשית"
, אחד הלהיטים באלבום ....אוהבת אותו בטירופיה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
לא יודעת האמת...אין משהו ספציפי. כרגע רק מירי בראש. תמונת/פליקס השבוע:
טוב אני אשים תתמונות שלי בקרוב, עוד מעט אפילו. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא מרבה לשמוע רדיו, רק כשאני נוסעת באוטו... ציטוט/י השבוע:
מממממ ורד בטח תביא איזה משהו מפוצץ, היא טובה בזה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
נו באמת..........מ-ן הסתם אתמול
המפגש עם מיריל'ה. זה עשה אותי כ"כ מאושרת ותבע בי כאלה אנרגיות מטורפות וחיוכים במשך יום שלם וגם היום לא מפסיקה לחשוב על זה, כך שזה יותר מרק "הרים לי את מפלס המצברוח", קשה לתאר בכלל....
אוהבת את המירי הזאת
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
כ-ל-ו-םםםםםםםםםםםםםםםםםם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
ללכת עם ידיד שלי לפלנטריום. אני מחכה לזה ממש האמת....חובבת אסטרונומיה שכמותי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
ברור, אתמול
. היה מושלםםםםםם, מזמן לא התרגשתי ושמחתי ככה. כמו שמירי אומרת "היה קסום"
ויותר. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מבריק
(כמו האייקון הזה), אני בחופש ככה שאני עושה חיים, ככה שהשבוע שלי לא יהיה פחות ממעולה
טוב יש כל מיני אייקונים חמודים.....למשל :
וגם
וגם
וגם
וגם זה -
סופ"ש פורח לכולכם
עם הרבה הרבההה מוסיקה של מירי
XOXOXOX

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): התזמורת נגנה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מרקו ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לדעת שיש מישהי שמוכנה לעזור לי ולהיות לצידי ולתמוך בי =) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: תקל עם אמא =( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מהמם =) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב שאלת בונוס: השבוע הביאו לנו אייקונים חדשים! איזה אייקון הכי אהבתם?

סיכום שבועיי שמח במיוחד!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת ועכשיו אתה חוזר בחזרה... מירי יודעת למה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל השירים של אחותי!!! ושני שירים שלי
תמונת/פליקס השבוע: עדי צילמה!! מחכה כמובן גם לתמונות של יפית! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי חצי של שרק 3 חח ציטוט/י השבוע: "לך קוראים רביד!" "נכון" "אני זוכרת את זה גם כי יש לך שם מיוחד! וגם כי את ג'ינג'ית ואי אפשר שלא" (או משהו בסגנון חחח) מירי!!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: רביעי, חמישי!!! הופעה של אחותי בנמל ומפגש פורום מהמםםםםםם מהמםםם!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שהמפגש נגמר
חחח וגם שהמזגן היה מקולקל כמה ימים!! זה היה נוראאאאא משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום שני פגישה עם המנהלת, מתחילים לעבוד
ויום שישי, מפגש עם איה!! האם פגשתם את מירי השבוע? כן כן כן כן כן כן כן כן!! היה קסום כל כך!! נהניתי כמו שלא נהניתי הרבה זמן! היא מדהימה, ומגיע לה אינספור תודות! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חלומי שאלת בונוס: השבוע הביאו לנו אייקונים חדשים! איזה אייקון הכי אהבתם?
ו-
הוא מצחיק אותי חחח

NaniBani

New member
נני בנני מסכמת ../images/Emo8.gif ../images/Emo27.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הכתף של תל אביב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בין העיר לכפר, כמובן תמונת/פליקס השבוע: התמונה עם מירי, אין לי אותה על המחשב הזה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגלצ , השבוע שמעתי המון ציטוט/י השבוע: של מירי- "אני אפתח פייסבוק? ומה אני אכתוב? "אני אמא"?
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, המפגש ה-וואו שהיה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ילד קטן שאני מאוד אוהבת, גזרו לו את כל התלתלים
(חלקה, למי שמודע.. חח.. ) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אירוע של חברה טובה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- כל התשובות נכונות!!!! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מושלם! כייף! מצחיק בטירוף! מדהים! וואו! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלם שאלת בונוס: השבוע הביאו לנו אייקונים חדשים! איזה אייקון הכי אהבתם? לא מהחדשים-
סופ"ש נפלא לכולם

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif אוי נכון...שכחתי מזה. חחחחחחחח

היא הורסת אותי. זה היה קטע טוב! אני מתה על היציאות שלה. אישה כל כך מצחיקה. תמר, אין מצב שהיא לא תצא גם עם חוש הומור מתפרץ (גם אבא שלה וגם האמא שלה מצחיקים בטירוף
), וגם אין מצב שהיא לא תצא עם כשרון מוסיקאלי, כי ההורים שלה כשרונייים מאד במוסיקה.
את זה לרוב כבר אפשר לדעת ............

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי ילדה שהתבגרה שיר לא של מירי נד נד יהודה פוליקר סרט אבא גנוב יום מוצלח שופינג, מסג, מפגש עם מירי שהיה מקסים שבוע הבא יום הולדת לאבא הופעה ומפגש נוסף של איה כורם במילה אחת:מקסים

ofree15

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סודות, חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל האלבום החדש של קרן ף-) תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא ראיתי כלום ציטוט/י השבוע: "שדיט גם היום אין לי חיים" ככה זה שמד"א הוא גם בלילה גם ביום.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: 100 בבוחן פתע
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: העובדה שפספתי את המפגש
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את הקורס מד"א!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: השבוע הביאו לנו אייקונים חדשים! איזה אייקון הכי אהבתם?
מד"א וזה

yafit1305

New member
גם הצלמת צריכה לסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"היו לילות" (בביצוע של מירי) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):סגיב כהן - בדרך אלייך תמונת/פליקס השבוע:אני ובן דוד שלי מהישרדות (מעלה למירי את התמונה שתראה מי זה בשבקין) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות - כתבה על בן דוד שלי בידיעות (דף אחרי הכתבה על קרן פלס) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול המפגש עם מירי והפורום המקסים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היה חם מדי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:כנראה תל אביב עוד פעם האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-מעולהההההההה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חם העליתי סרטון ביוטוב - מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=meisW_a0nA0

veredmp

New member
האמת שהמוזיקה קצת מלחיצה, אבל אני מבינה

שזה חלק מהקטע......

למעלה