עשר הדברים שאנחנו לא יודעים

../images/Emo210.gifעשר הדברים שאנחנו לא יודעים../images/Emo8.gif

שכל אחד יכתוב עשרה דברים שאנחנו לא יודעים עליו..
העשירייה שלי: 1.לפני כמה חודשים ישבתי והצלחתי להוציא בזכות ה"שמיעה המוזיקלית" שלי את התווים של השיר "די,עד מתי" באורגנית..לבד לבד!ישבתי ימים שלמים מבוקר ועד ערב רק בשביל זה..
2.יש לי בחדר קופסא שאפחד לא נוגע בה,קוראים לה "הקופסא הקדושה" ורק לי יש רשות לגעת בה
זאת קופסא שבה יש את הכרטיס של ההופעה של ליאל והסקורפיונס,מפרט שליאל ניגנה בו כשהייתה אצלי,צמיד שהיא עשתה לי,המפרט של "הסקורפיונס" מההופעה ופרה קטנה וחמודה
3.יש לי המון חשיבות לדברים קטנים עם משמעות גדולה [עבורי], כמו הקופסא,יש בחדר שלי גם בקבוק מיים מאז ההופעה של ליאל והסקורפיונס [יולי] זה "בקבוק הפלא" שלי,לדעתי הוא הציל אותי באותו היום מהתעלפות.. טוב,הבקבוק זה סיפור בפני עצמו
4.הנה דבר שאפחד לא יודע עליי: לפני שש שנים וחצי לפחות,היה לי כלב שנשך אותי ובגלל זה מסרנו אותו ל"צער בעלי חיים" ,אם אני לא טועה..
וכל הסיפור הזה ממש עצוב,ועד היום יש לי צלקת..
5.עברתי בגיל 4 ניתוח הוצאת שקדים... 6.אני אלרגית לתכשיטים מכסף וזהב,אבל למרות זאת לפעמים,באירועים מיוחדים,אני הולכת עם השרשראות האהובות עליי.
7.אני אלרגית לתפוזים. אם אני אשתה מיץ תפוזים-שבוע אחרי זה אני אהיה חולה.
8.בכיתה ז' השתתפתי בכשרונות צעירים ושרתי לפני קהל בפעם הראשונה בחיי.[וכנראה האחרונה
],עד היום אני לא מבינה איך היה לי הבטחון הזה.. 9.אגב בטחון,מי שנפגש איתי בשנה האחרונה בטח שם לב לשרשרת עם מפרט ממש מיוחד..זה מפרט ממש נדיר שקיבלתי מידיד טוב שלי.. הסוד של המפרט הזה:שהוא היה נותן לי המון בטחון.אני יודעת,זה נשמע מטומטם,אבל זה נכון.הוא נתן לי אומץ ובטחון,כל פעם כשהייתי איתו הרגשתי שאני לא לבד במעשים שלי והוא נתן לי המון אומץ..[אוח,איזו הזוייה.דמיון מפותח יש לי,עזבו.] בכלופן,לפני כמה שבועות הוא נפל לי,והחלטתי שזה סימן שאני צריכה להיות בלעדיו..והמבין יבין מה זה אומר
10.אני מאוד קיצונית ומאוד עקשנית. אין אצלי "אפור",אצלי זה תמיד יהיה "או שחור,או לבן".. וכשאני מחליטה על משהו-אני הולכת איתו עד הסוף. בזמן האחרון אני מנסה קצת 'להתפשר' ולהיות מתונה,אבל....אחרי הכל,זאת אני
עכשיו תורכם

שלי

1. נולדי בלוס אלמוס ניו מקסיקו ארה"ב 2.ההורים שלי גרושים 3. פתחתי את הסנטר פעמים בגיל צעיר הפעם ה2 הייתה בגיל 5 בערך 4.עשו לי ברית מילה בבית חולים וזה לא היה אחרי 8 ימים אלא יום וחצי וזאת הייתה בת כי בבית החולים בארה"ב עשו שם לכולם אז כבר עשו לי גם. 5.כל יום לפני שאני יוצא מהבית אני מנשק פוסטר של שירי מימון עם חתימה לכבודי כי אני מאמין שזה יתן לי מזל. 6.גרמתי לנקע ביד של אמא שלי כי אמא ואבא שלי רבו אז ניסיתי להפריד בינהם וגרמתי לה בטעות לנקע. 7. אני אדום בנשמה אני אוהב הפועל תל אביב בכדורגל כדורסך או מה שלא בא לכם. 8.יש לי פחד גבהים רציני מאד. 9.אני לא סובל ירקות ופירות אני בקושי אוכל אותם. 10.פעם אחתי גנבתי לאמא שלי גרטיס אשראי אבל החזרתי לה את הכסף בסוף.

CatsRule

New member
יוזמה יפה-הנה שלי

1. ההורים שלי גרושים. 2. בקיץ, הייתי בהופעה של "Queen+" באנגליה. קווין פלוס, זאת אומרת המתופף של קווין, הגיטריסט של קווין, הקלידן שהיה עם קווין בהופעות חיות, וזמר, בסיסט וגיטריסט ליווי לא קשורים, הייתי ממש ממש קרובה לבמה והיה אחת החוויות הכי מדהימות בחיים שלי. 3. בבצפר אני לומדת ב"מתקדמים" באנגלית-ובבית שלי לא דוברים... בכיתה המקבילה יש המון מתקדמים ובכיתה שלנו רק אני ועוד 3 ילדים
4. בתעודה של הסמסטר הזה, קיבלתי 50 בשלושה מקצועות (אבל אני מכחישה!!!) 5. אני מנהלת פורום של כתיבה יוצרת צעירה בהייד פארק. 6. הכי הרבה זמן שהיה לי חבר, זה איזה 3 ימים. 7. חבר זה אחד הדברים האחרונים שבא לי עכשיו. 8. התקבלתי למקהלת "קולות השלום" של שלמה גרוניך... ואחרי בערך חודש העיפו אותי כי לא היייתי "מתאימה מבחינה קולית". זין עליהם. 9. הייתי מתה, מתה, להיות מוזיקאית בגיל יותר מבוגר, אבל אני לא חושבת שבאמת יש לי סיכוי.
10. אם עוד לא הספקתם לקלוט את זה, אני מעריצה שרופה של הלהקה Queen!!!

°°NaTaLi°°

New member
עונה... ומרוב שחשבתי יצא לי 11 חח

אממ טוב הדר את יודעת חלק מהדברים חח... 1. נולדתי בגיל 7 חודשים במשקל 915 גרם. 2.אני שונאת פירות אפשר לומר שאני אלרגית לפירות... הפירות היחידים שאני אוכל הם אבטיח וענבים. 3.בכיתה א' התגלגלתי במדרגות בבית הספר ופתחתי את הראש... נישאר לי צלקת מיזה.
4. העדות שלי הם: חצי רוסיה וחצי מרוקאית! ואני גאה בכך חחחח!!. 5. בכיתה ה התחפשתי ל"פרה משוגעת" מאותו יום זה היה הכינוי שלי עד כיתה ז... בכיתה ז הכיתה הקודמת שלי העבירה את זה לתמידים החדשים חח עד שהם הפסיקו.. כי הם ראו שלא הזיז לי שהם קראו לי ככה. 6. שהיתי קטנה היתי "נוהגת" לשחק ביסבול עם כל השכונה... כל פעם ששיחקנו כל מי שבה לשחק צחק עלי, למה כל הזמן או שנפלתי,או שנכנס לי קוץ,או שכואב לי הראש חח... 7. בגיל 3 נתקעתי בשירותים... ורק אמא שלי היתה בבית והיא לא הצליחה לפתוח את הדלת מכיוון שנעלתי אותה(עם אני לא טועה), אז היא קראה לשכן והוא הוציא את הדלת. 8. שהיתי קטנה אני ואחותי רבנו על המודד גובה הזה העשוי מברזל... אחותי נחתכה באצבע ונשארה לה צלקת. 9. שהיתי תינוקת סגרו עלי את האינקובטור(זה של הפגים) בבית החולים על האגודל ביד שמאל ביד שאני כותבת בה... וכיום האצבע שלי מאוד נפוחה עקב זה. 10. ההופעה הראשונה שלי היתה בכיתה ב,בקניון באשדוד. בה רקדתי גאז עם החוג לשעבר שלי חח. 11. שהיתי בת 3 המובילים פירקו את הארון שהיה בחדר שלי מכיוון שהינו צריכים לעבור דירה, שהם הלכו התקרבתי לחלקים של הארון שיחקתי איתם והם נפלו עלי. חשבתי על זה שעה בסוף יצא לי 11 במקום 10 דברים שלא ידעתם עלי כמעט כולן הן טראומות ילדות שלי.

איזה כיף ../images/Emo47.gif

באמת ידעתי את הרוב
1
3
4
8-אני זוכרת שסיפרת לי פעם..
9
ואני כמעט בטוחה שגם פעם סיפרת לי על ה"פרה משוגעת".. נטלי,אני אוהבתותך.

CatsRule

New member
מסכנה שלי!!!

אגב גם אני כותבת בשמאל-זו עוד עובדה עליי.

../images/Emo12.gif

אם היית בהופעה של קווין ועוד בח"ול,אז את ממש מעריצה אותם
3 הכי מצחיק ומזכיר לי אותי.. אני בחיים שלי לא דיברתי אנגלית ואיכשהו,לפני שבוע וקצת,דיברתי אנגלית ועשיתי את ההרצאה על ליאל..אין לי מושג איך הצלחתי לעשות את זה..
ו..שלמה גרוניך,אני כמעט בטוחה ששמעתי עליו פעם

מחלולית

New member
נחמד לדעת.. ../images/Emo9.gif

עכשיו אני: 1> רוקדת היפ הופ מקצועי כבר שלוש שנים אצל אנג'ל המורה הכי חעמוד עליי אדמות בניו יורק
2> הייתה לי תקופה קשה והמשכתי לרקוד רק מפני שחיליק כהן, רקדן וכריאוגרף מאוד מפורם בארץ בניו יורק, כתב לי מכתב לפני שעזבתי להמשיך פה עם הריקוד, בשביל הנשמה. <הוא היה המורה שלי לריקוד בארץ> ואני רק רוצה להגיד שהוא מצחיק בטירוףףף וכיף לעבוד איתו והוא אחלה בנאדם
3> מוזיקה, זה החיים שלי. אם אני נהיית חירשת חס וחסה, אני יתאבד 4> לא היה לי עדיין חבר רציני
5> אני בת 14 6> אני שונאת מתמטיקה .. ואת המורה לביולוגיה
7> אוהבת כללללללבבייייםםםםםםםם בטירווףף
8> הייתי בבית חולים במשך המון המון זמן בגיל חמש, ואני זוכרת הכל כאילו זה היה אתמול. 9> הכלבה שלי <הייתה בת 13 שנים> נפטרה אחרי שלוש שבועות שהגעתי לניו יורק היה לה סרטן קשה, והיא דיממה המון ונאלצו להרדים אותה
כשאבא שלי חזר מהארץ, הוא הביא לי את הקולר שלה.. היה על זה עדיין את הריח שלה וכמה שערות שחורות שלה
היא הייתה כלבת לברדור רטריבר שחורה.. 10> יש לי אחות תאומה.. =] זהוו

יאוווווווווווווווו ../images/Emo140.gif

בתור אחת שלא מכירה אותך המון זמן, אני ידעתי עלייך כמה דברים
ידעתי את: 1,3,5 ו10

מחלולית

New member
שהדר אומרת על מישהיא שהאי יפה,

היא באמת כזאת!! אז אני מאמינה לההה אין בנות מכוערת!! חח בת כמה את?

למעלה