the Girl of Love
New member
../images/Emo210.gifעשר הדברים שאנחנו לא יודעים../images/Emo8.gif
שכל אחד יכתוב עשרה דברים שאנחנו לא יודעים עליו..
העשירייה שלי: 1.לפני כמה חודשים ישבתי והצלחתי להוציא בזכות ה"שמיעה המוזיקלית" שלי את התווים של השיר "די,עד מתי" באורגנית..לבד לבד!ישבתי ימים שלמים מבוקר ועד ערב רק בשביל זה..
2.יש לי בחדר קופסא שאפחד לא נוגע בה,קוראים לה "הקופסא הקדושה" ורק לי יש רשות לגעת בה
זאת קופסא שבה יש את הכרטיס של ההופעה של ליאל והסקורפיונס,מפרט שליאל ניגנה בו כשהייתה אצלי,צמיד שהיא עשתה לי,המפרט של "הסקורפיונס" מההופעה ופרה קטנה וחמודה
3.יש לי המון חשיבות לדברים קטנים עם משמעות גדולה [עבורי], כמו הקופסא,יש בחדר שלי גם בקבוק מיים מאז ההופעה של ליאל והסקורפיונס [יולי] זה "בקבוק הפלא" שלי,לדעתי הוא הציל אותי באותו היום מהתעלפות.. טוב,הבקבוק זה סיפור בפני עצמו
4.הנה דבר שאפחד לא יודע עליי: לפני שש שנים וחצי לפחות,היה לי כלב שנשך אותי ובגלל זה מסרנו אותו ל"צער בעלי חיים" ,אם אני לא טועה..
וכל הסיפור הזה ממש עצוב,ועד היום יש לי צלקת..
5.עברתי בגיל 4 ניתוח הוצאת שקדים... 6.אני אלרגית לתכשיטים מכסף וזהב,אבל למרות זאת לפעמים,באירועים מיוחדים,אני הולכת עם השרשראות האהובות עליי.
7.אני אלרגית לתפוזים. אם אני אשתה מיץ תפוזים-שבוע אחרי זה אני אהיה חולה.
8.בכיתה ז' השתתפתי בכשרונות צעירים ושרתי לפני קהל בפעם הראשונה בחיי.[וכנראה האחרונה
],עד היום אני לא מבינה איך היה לי הבטחון הזה.. 9.אגב בטחון,מי שנפגש איתי בשנה האחרונה בטח שם לב לשרשרת עם מפרט ממש מיוחד..זה מפרט ממש נדיר שקיבלתי מידיד טוב שלי.. הסוד של המפרט הזה:שהוא היה נותן לי המון בטחון.אני יודעת,זה נשמע מטומטם,אבל זה נכון.הוא נתן לי אומץ ובטחון,כל פעם כשהייתי איתו הרגשתי שאני לא לבד במעשים שלי והוא נתן לי המון אומץ..[אוח,איזו הזוייה.דמיון מפותח יש לי,עזבו.] בכלופן,לפני כמה שבועות הוא נפל לי,והחלטתי שזה סימן שאני צריכה להיות בלעדיו..והמבין יבין מה זה אומר
10.אני מאוד קיצונית ומאוד עקשנית. אין אצלי "אפור",אצלי זה תמיד יהיה "או שחור,או לבן".. וכשאני מחליטה על משהו-אני הולכת איתו עד הסוף. בזמן האחרון אני מנסה קצת 'להתפשר' ולהיות מתונה,אבל....אחרי הכל,זאת אני
עכשיו תורכם
שכל אחד יכתוב עשרה דברים שאנחנו לא יודעים עליו..