קצת להחיות את הפורום...

../images/Emo210.gifקצת להחיות את הפורום...../images/Emo13.gif

קבלו שאלון לא קשור לשום דברר חיחיחי..
1) מה אכלת הבוקר? 2) מה השתיה האהובה עליך? 3) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 5) לאיזה פורום את\ה הכי נכנס\ת? 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? 7) לאיזו סדרה את\ה מכור\ה? 8) האם תוכל\י לצטט ציטוט מאותה סדרה? 9) איזה מפורסם את\ה הכי מעריצ\ה? 10) תוכל\י לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את\ה מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? חיחיחיחי

2Smile

New member
../images/Emo42.gif עונה................! ../images/Emo66.gif

1) מה אכלת הבוקר? קורפלקס - כריות.. שליטה
2) מה השתיה האהובה עליך? קולה/תפוזים - לפי המצב רוח.. 3) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? שיר הפתיחה החדש של הסדרה (מתחיל בפרק 100) 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?Little Man 5) לאיזה פורום את\ה הכי נכנס\ת?תנחשו..! קטי!
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? :S שאלה מפגרת..! 7) לאיזו סדרה את\ה מכור\ה?.....קטי! 8) האם תוכל\י לצטט ציטוט מאותה סדרה?אאוווווווווו, יש יותר מדי...
9) איזה מפורסם את\ה הכי מעריצ\ה? תלוי באיזו סוגייה.. 10) תוכל\י לשים תמונה שלו? לא... 11) מאיפה השגת את התמונה? לא השגתי... חחחח 12) עם יד על הלב- את\ה מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? :S 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כן, ציפורים (פינקים) ובקרוב חתול
14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? ליויתן 15) מה החטיף האהוב עלייך? סניקרס!
16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? פטל! 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? סוכריה עם מסטיק! 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? בחומץ.!!! 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?עם מיונז........... חחחח

a666blove

New member
עונה../images/Emo25.gif

1) מה אכלת הבוקר? יוגורט 2) מה השתיה האהובה עליך? מיץ תפוזים 3) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? כלה ודעה קדומה (ואי סרט ממש יפה!)
5) לאיזה פורום את\ה הכי נכנס\ת? תפוז=>קטי המכוערת 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? תאמת אני לא ממש מכירה הרבה פורומים אז ככה שאין לי מושג 7) לאיזו סדרה את\ה מכור\ה? קטי המכוערת!
8) האם תוכל\י לצטט ציטוט מאותה סדרה? ואי לא עולה לי כלום לראש תאמת
9) איזה מפורסם את\ה הכי מעריצ\ה? אנג'לינה ג'ולי.. 10) תוכל\י לשים תמונה שלו? חח ואי אין לי חשק לחפש..=\ 11) מאיפה השגת את התמונה? לא השגתי-.- 12) עם יד על הלב- את\ה מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? אני לא מעריצה אותה תאמת.. אני רק חושבת שהיא עשתה מעשים טובים .. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?כלב ודג.. הייתה לי חתולה אבל....היא ברחה=\ 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? נמר.. אבל תאמת אני מאמינה שחיות צריכות ליחיות בסביבה הטיבעית שלהן. 15) מה החטיף האהוב עלייך?במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? רמזור 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לא ממש אוהבת ביצים..

../images/Emo210.gif ואני.. ../images/Emo9.gif

1) מה אכלת הבוקר?מעדןן
2) מה השתיה האהובה עליך? קולה ונסטי אפרסק
3) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע?יונתן שפירא
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?תאמת ?! חחח לא משקרתת לא ראיתי שום סרט
5) לאיזה פורום את\ה הכי נכנס\ת?הזההה
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?נמנמנמ... 7) לאיזו סדרה את\ה מכור\ה?נחשוו
8) האם תוכל\י לצטט ציטוט מאותה סדרה?"משוש חיי" משפט מילקו גחגחגח
9) איזה מפורסם את\ה הכי מעריצ\ה? תעצמי..
10) תוכל\י לשים תמונה שלו?לההה 11) מאיפה השגת את התמונה?מעצמיי
12) עם יד על הלב- את\ה מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?אין לי יד איך אני ישים על הלב ?!
13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אחים נחשב ?! 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?נמנמנמנמנ...תולעים
סתאםםם..נמנמנ..דולפין
15) מה החטיף האהוב עלייך?במבה
16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?ענבים
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?מסטיקק
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?במלחחחחחח
איייככ חומץץץ .. 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלחח..
20) איך את אוכלת את הביצה שלך?לא אוכלת בכלל

white angels

New member
כלה ודעה קדומה../images/Emo99.gif

סרט יפהההההההההה אהבתי אותו..אני כל הזמן חורשת עליו..השחקנית הראשית מה זה יפה..וגם העלילה
קראת את הספר או ראית את הסרט של גאווה ודעה קדומה? אני פשוט מכורה לסיפור הזהההה

a666blove

New member
כן היא מהממת!!!

גם השחקן חמוד
אמ.. אולי ראיתי תסרט אנלא בטוחה..

white angels

New member
סתם כי בא לי לענות ../images/Emo9.gif

1) מה אכלת הבוקר? טוסטים עם מיץ גזר
2) מה השתיה האהובה עליך? לימונענע
3) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? כרגע כלום אבל נפתח את הוונדוס מדיה פלייר....-when you gonna give it up to me של שון פול..איזה שיר שולט!
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? אהבה קולומביאנית..סרט חמוד לאללה
5) לאיזה פורום את\ה הכי נכנס\ת? נחשו..
6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש מלא כאלה..
7) לאיזו סדרה את\ה מכור\ה? יש הרבה..אבל הכי הרבה ל..חח זה לא קשה לנחש
8) האם תוכל\י לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא עולה לי שום ציטוט כרגע..אבל אני זוכרת שרומן אמר לויקה שהוא הולך לאו.או.או.או מוטל ושנייה אחר כך הראו למה הוא התכוון
9) איזה מפורסם את\ה הכי מעריצ\ה? הכי הכי? אני לא אחת שמעריצה בטירוף..יש פה ושם אבל אני לא אעשה משהו מטורף בשבילם. 10) תוכל\י לשים תמונה שלו? אין לי כוח להעלות..
11) מאיפה השגת את התמונה? -- 12) עם יד על הלב- את\ה מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? אם זה שחקנים אז זה גם בגלל המראה וגם בגלל שהם משחקים טוב
אם זה שחקניות אז זה בגלל הכישרון. 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין לי.. 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? האמת אני לא טיפוס של חיות מחמד..
15) מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? לימון 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח..חומץ? בעע
19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום.. 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? עם הרבה מלח

למעלה