שאלון

blck angel1

New member
../images/Emo210.gif שאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

מועתק מ"גאווה צעירה" שהעתיקו את זה מאפשהו
שם: גיל: מין: פירסינגים: קעקועים: משקפיים: אייסיקיו או מסנג`ר: שפות שאת מדברת/לומדת: אמרו לך פעם שאת דומה ל:
וקצת יותר מדויק:
מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? המה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? איך את אוהבת להעביר את סופי השבוע שלך? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך?
שתייה/אכילה:
מה המזון האהוב עליך? מה הארוחה החלומית שלך? מה את שותה במהלך היום? מה את שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): סוכר או סוכרזית: מלח או פלפל: פלאפל או שווארמה: פיתה או לאפה: סמי או סוסו: אחמד או סלים: פאב או דאנס בר: תאטרון או ז`אן דארק: גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
את:
מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אם היית יכולה לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזרת ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? מה היא הקללה האהובה עליך? מי האהבה הכי גדולה שהייתה לך? איזה קול/רעש את שונאת? איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? גלידה – בכוס או בוופל? שוקו או וניל? חוף או הרים? לישון או לקום? שקיעה או זריחה? לילה או יום? בזבזן או חסכן? קור או חום? סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? למי את מתגעגעת?
דברים אהובים עלייך:
צבע: בעל חיים: ספר: סרט: שחקן: שחקנית: דיסק: שיר: מקום בילוי: עונה: מקום להעביר בו חופשה: רכב: מישהו שאת אוהבת או מעריכה ומעולם לא אמרת לו את זה: ציטוט מסרט/ספר/סדרה: סדרה: מתי בפעם האחרונה: חייכת? זכית לחיוך? הענקת מחמאה? קיבלת מחמאה? נחנקת? התנשקת? שכבת? עשית משהו טפשי? פינקת מישהו? פינקת את עצמך? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? התחרטת על משהו שאמרת? בכית? הסתפרת?
האם אי פעם:
הכרת את תחנת המשטרה מקרווובבב? פחדת מהחושך? עשית משהו מסוכן? בכית בסרט? אמרת "אני אוהבת אותך"? שיקרת כשאמרת "אני אוהבת אותך"? הופעת בעירום בציבור?
לאחרונה:
האדם האחרון שראית: האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שהתקשר אליך: האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": האדם האחרון שישן במיטה שלך:
ולסיכום:
מה האירוע הבא בלו"ז שלך? צביקה הדר או צביקה פיק? הראל מויאל או הראל סקעת? האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון בכלל? האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

jKiTTiE

New member
בלו בלו

שם: בן דור (מור) גיל: עוד חודשיים 16 מין: יש תודה =] פירסינגים: 2 בתנוך של האוזן... קעקועים: ממש רוצה משקפיים: שמש נחשב?! אייסיקיו או מסנג`ר: 19381549 שפות שאת מדברת/לומדת: עברית ערבית אנגלית ורוסית אמרו לך פעם שאת דומה ל: בריטני ספירס שהייתי קטנה בעעע וקצת יותר מדויק: מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? בודקת בפאלפון אם קיבלתי הודעה המה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מדליקה תמוזיקה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אם ליאור שלח לי הודעה מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא איך את אוהבת להעביר את סופי השבוע שלך? במיטה עם הסמיכה ואיזה ספר טוב מה מפחיד אותך? לגדול מה מרתק אותך? הים מה מעציב אותך? אנשים מה משמח אותך? אנשים שתייה/אכילה: מה המזון האהוב עליך? ציפס מה הארוחה החלומית שלך? ממ איזה גבר מסוקס עם שוקולד חם ותות חחחח מה את שותה במהלך היום?או חלב או קולה מה את שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): לא שותה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: מממ וואיי שאלה קשה פיתה או לאפה: פיתה סמי או סוסו: מי אלה?! אחמד או סלים: שווו?! פאב או דאנס בר: דאנס בר תאטרון או ז`אן דארק:נראלי תאטרון גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מי אלה!? חחח סתם סתם גלילאו את: מה המוטו שלך בחיים? לא לשכוח לחייך במצבים הקשים ביותר ולשמור על הים אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שורפת אותו אנלא מאמינה בכסף מעשה נועז שעשית? מממ ברגע שהתחלתי לחיות עשיתי מעשה נועז... מעשה טפשי שעשית? אותו דבר כמו למעלה סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני דו מינית נראלי חחח האם היית בחו"ל, ואיפה? ארץ ישראל מספיק חול בשבילי חחח איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? על איזה אי לבד... מה יש לך מתחת למיטה? ג'יפה חח האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: גב.. אם היית יכולה לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזרת ולמה? לכיתה ח' כי זאת ההתחלה של החיים המטורפים... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא רבה שלי... מה היא המילה האהובה עליך? אחי מה היא המילה השנואה עליך? אקס מה היא הקללה האהובה עליך? לכי תזדייני..חח טוב עם מי!? חחחח מי האהבה הכי גדולה שהייתה לך? שמעון איזה קול/רעש את שונאת? דיכאון איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא מאמינה באלוהים ובכל זאת..ממ נראלי עם איזה סקס מטורף וזה חחח סתם סתם =] גלידה – בכוס או בוופל? בכוס שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? חוףףףף לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? בזבזן קור או חום? חום סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תמיד מלאה למי את מתגעגעת? יותר נכון למה אני מתגעגעת...ולרגש הזה אהבה דברים אהובים עלייך: יש הרבה צבע: שחור בעל חיים: אין ספר: אני כריסטיאה פ. סרט: לב אמיץ שחקן: ממ ארנולד שוורצנגר שחקנית: אין דיסק: מוש בן ארי-דרך שיר:שיר הג'אנג'ה של שבק ס' מקום בילוי: כל מקום עונה: קיץ מקום להעביר בו חופשה: ים רכב: איזה מכונית ספורט מישהו שאת אוהבת או מעריכה ומעולם לא אמרת לו את זה: החברה הכי טובה שלי קאשי ציטוט מסרט/ספר/סדרה:העתיד טרם נקבע אין גורל מלבד זה שאנו יוצרים בעצמנו סדרה: שונאת טלוויזיה מתי בפעם האחרונה: חייכת? אני כל הזמן מחייכת זכית לחיוך? חח כמעט כל יום חח הענקת מחמאה? היום קיבלת מחמאה? גם היום נחנקת? לא קרה לי חח התנשקת? יום שישי שכבת? עוד לא..חחח עשית משהו טפשי?חחח אני כל יום עושה משו כזה חח פינקת מישהו? אתמול פינקת את עצמך?אתמול צחקת? אני כל הזמן צוחקת גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת התחרטת על משהו שאמרת? מממ וואלה לא זוכרת בכית? ממ כמה חודשים... הסתפרת? לפני יותר מחודשיים זה בטוח האם אי פעם: הכרת את תחנת המשטרה מקרווובבב? לא פחדת מהחושך? בטח שהייתי קטנה בגלל הספר פחדרון בארון עשית משהו מסוכן? נסעתי עם ידיד שלי זה מספיק מסוכן תאמינו לי בכית בסרט? אנלא בוכה בסרטים חח אמרת "אני אוהבת אותך"? מממ הרבה זמן עבר מאז שאמרתי את זה אבל אמרתי חח שיקרת כשאמרת "אני אוהבת אותך"? אוו כל כך הרבה הופעת בעירום בציבור? אפעם לא קרה חחח לאחרונה: האדם האחרון שראית: אח שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יניב האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": ידיד שלי האדם האחרון שישן במיטה שלך: יריב חח ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לאימון צביקה הדר או צביקה פיק? אפחד מהם הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד מהם האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון בכלל? חח לא האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם שמנים חח האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? מממ לא הוא דווקא היה די סבבה

lital4321

New member
שלום אני חדשה קוראים לי ליטל

שלום לכולם שם:ליטל גיל:16 וחצי מין: נקבה פירסינגים:אוזן למעלה נחשב? קעקועים:כן חדש של הנסיך הקטן משקפיים:לא אייסיקיו או מסנג`ר:שניהם שפות שאת מדברת/לומדת:אנגלית עברית אמרו לך פעם שאת דומה ל:אחותי\קוף וקצת יותר מדויק:- מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? פיפי המה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה?טלוויזיה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איזה כיף היה בהופעה של עברי מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא איך את אוהבת להעביר את סופי השבוע שלך? ממ הופעות או שינה מה מפחיד אותך?חייזרים מה מרתק אותך?חייזרים (סוג של עיווות) מה מעציב אותך?אנשים שמתאבדים מה משמח אותך?אנשים מצחיקים שתייה/אכילה: שתייה מה המזון האהוב עליך?סנדוויץ' חביתה מה הארוחה החלומית שלך?סנדווייץ' חביתה חח מה את שותה במהלך היום? מים מה את שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):לא סובלת אלכוהול בלעעכס סוכר או סוכרזית:סוכר מלח או פלפל:מלח פלאפל או שווארמה:פלאפל פיתה או לאפה:פיתה סמי או סוסו:סמי אחמד או סלים:אחמד פאב או דאנס בר:פאב? לא יודעת לא הייתי אפעם תאטרון או ז`אן דארק: ? גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ? את: מה המוטו שלך בחיים? אפעם אל תשפוט מישו לפני שהיית במקומו אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת קצת וכמובן מבזבזת בקניון מעשה נועז שעשית?קעקוע?חח מעשה טפשי שעשית?או יש הרבה כנראה לחקות את המורה מול הפרצוף שלה סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להיכנס לכיתה בבוקר כל פעם עם פרצוף מטומטם אחר האם היית בחו"ל, ואיפה?צרפת בלגיה והולנד בקרוב פולין איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הולנד מה יש לך מתחת למיטה?מצעים ושרשראות וצמידים שהכנתי האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:ידיים ושכמות אם היית יכולה לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזרת ולמה? גן-אין דאגות אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?סבא חורג שלי שהתגרש מסבתא ולא ראיתי אותו יותר מה היא המילה האהובה עליך? קוף מה היא המילה השנואה עליך? מרחב והמשכיות מה היא הקללה האהובה עליך?בוקר הור(זונה באנגלית) מי האהבה הכי גדולה שהייתה לך? אמא בינתיים איזה קול/רעש את שונאת? דפים מתחכחים זה יכול להטריף אותי איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? חיבוק גלידה – בכוס או בוופל?לא אוהבת גלידה שוקו או וניל?- חוף או הרים?חוף לישון או לקום?ל-י-ש-ו-ן שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזנית קור או חום?קור סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות(וואי אני נשמעת כמו ערפד) הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?רבע מלאה למי את מתגעגעת?אף אחד דברים אהובים עלייך:דברים מושים צבע:ירוק בעל חיים:כלב ספר: הארי פוטר סרט:לא סבלתי אף סרט בזמן האחרון שחקן:- שחקנית:- דיסק:כל הדיסקים של עברי שיר:ואולי מקום בילוי:ת''א עונה: מקום להעביר בו חופשה:אילת רכב:
מישהו שאת אוהבת או מעריכה ומעולם לא אמרת לו את זה:אין ציטוט מסרט/ספר/סדרה:קינדר דה לי גם משביע וגם מזין סדרה:חברים מתי בפעם האחרונה: חייכת?היום זכית לחיוך?היום הענקת מחמאה?שלשום קיבלת מחמאה?היום נחנקת?- התנשקת?
שכבת? די לדכאאא עשית משהו טפשי?היום פינקת מישהו?- פינקת את עצמך?- צחקת?היום גרמת למישהו לצחוק?היום התחרטת על משהו שאמרת?על משו שלא אמרתי.. בכית?לפני כמה ימים ברופא עיניים הסתפרת?חודש האם אי פעם: הכרת את תחנת המשטרה מקרווובבב?לא פחדת מהחושך? כן עד היום עשית משהו מסוכן? חציתי באלכסון בכית בסרט? יוסי וג'אגר אמרת "אני אוהבת אותך"?.. שיקרת כשאמרת "אני אוהבת אותך"? ... הופעת בעירום בציבור?
לאחרונה: האדם האחרון שראית:אחותי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:סבא וסבתא האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":לא משנה האדם האחרון שישן במיטה שלך:חח הכלבה שלי ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין פשוט אין........... צביקה הדר או צביקה פיק?יאק הראל מויאל או הראל סקעת?יאק האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא הוא נורא ארוך האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?כן מקווה שנהנתם האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?קצת טוב לילה טוב אנשים

CrazyYoYo

New member
בים בם בם

[* השאלות מנוסחות בלשון נקבה ואין לי כח לתקן, אבל אני בן] שם: חן גיל: 14 מין: זכר פירסינגים: לא קעקועים: לא משקפיים: לא אייסיקיו או מסנג`ר: [email protected] שפות שאת מדברת/לומדת: עברית אנגלית ולומד ערבית אמרו לך פעם שאת דומה ל: אחיך וקצת יותר מדויק: מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מצחצח שיניים המה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מכבה את האור P: מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אממ.. לא זוכר. בטח "למה הלימודים לא מתחילים ב10
" או משהו כזה מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא איך את אוהבת להעביר את סופי השבוע שלך? לישון P: מה מפחיד אותך? ג'וקים מה מרתק אותך? ספרים מה מעציב אותך? שמציקים לי[?] מה משמח אותך? מוזיקה שתייה/אכילה: מה המזון האהוב עליך? ממתקים מה הארוחה החלומית שלך? המוןןןןןןןן ממתקים
מה את שותה במהלך היום? מים מה את שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): אין סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה סמי או סוסו:
אחמד או סלים: אחמד פאב או דאנס בר: כלום תאטרון או ז`אן דארק: תאטרון[?] גלילאו גלילאי או קופרניקוס: לאאאא
*פלאשבקים מהמבחן בהיסטוריה
* את: מה המוטו שלך בחיים? "בני אדם מפגרים. תלמד לחיות עם זה" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צועק "יששששששששששששש"
מעשה נועז שעשית? אין. אני בנאדם משעמם מעשה טפשי שעשית? לא סיפרתי לה. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין האם היית בחו"ל, ואיפה? פעם אחת, קנדה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ^ מה יש לך מתחת למיטה? מגירה עם כלמיני חפצים האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אם היית יכולה לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזרת ולמה? לפני שנתיים אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אף אחד לא מעניין אותי ממש.. :X מה היא המילה האהובה עליך? נקניק D: מה היא המילה השנואה עליך? שָמן מה היא הקללה האהובה עליך? בנזונה? X: מי האהבה הכי גדולה שהייתה לך? היא איזה קול/רעש את שונאת? גרעפסים :\ איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "מזל טוב, ניתנה לך הזדמנות לחזור לחיים" גלידה – בכוס או בוופל? וופל [אני לא מבין את האנשים שאוכלים בכוס -_-] שוקו או וניל? בגלידה? וניל חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? חסכן קור או חום? חום סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות! מת על זה [: הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה לגמרי למי את מתגעגעת? אליה דברים אהובים עלייך: צבע: ירוק, כחול, כתום בעל חיים: הכלבה שלי ספר: הארי פוטר סרט: 8מייל, אפקט הפרפר שחקן: אשטון קוצ'ר שחקנית: אומה טורמן[?] דיסק: יש עדין דבר כזה?
שיר: Simple Plan - Welcome To My Life מקום בילוי: קולנוע עונה: קיץץץ
שיבוא כבר מקום להעביר בו חופשה: אילת
רכב: ג'יפ :X מישהו שאת אוהבת או מעריכה ומעולם לא אמרת לו את זה: היא ציטוט מסרט/ספר/סדרה: it's like my mind refuses to believe what i'm seeing / אפקט הפרפר. סדרה: סמולוויל מתי בפעם האחרונה: חייכת? לפני כמה שעות זכית לחיוך? לפני כמה דקות הענקת מחמאה? לפני 10 דקות קיבלת מחמאה? הרגע נחנקת? לפני כמה שעות התנשקת? - שכבת? - עשית משהו טפשי? כל הזמן פינקת מישהו? לא זוכר פינקת את עצמך? אתמול צחקת? לפני שעה גרמת למישהו לצחוק? ^ התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר בכית? אתמול הסתפרת? לפני חודש האם אי פעם: הכרת את תחנת המשטרה מקרווובבב? לא פחדת מהחושך? כן עשית משהו מסוכן? כן בכית בסרט? לא אמרת "אני אוהבת אותך"? כן שיקרת כשאמרת "אני אוהבת אותך"? כן הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה: האדם האחרון שראית: אמא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חבר האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכר, אבל בטח אמא האדם האחרון שישן במיטה שלך: לא קרה לדעתי ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? כנראה ללכת לשתות כי אני צמא צביקה הדר או צביקה פיק?
הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת האם את חושבת שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאת רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
האם את מאמינה שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, זה היה כיף

blck angel1

New member
מזהמזהמזה?!?!!?!?!?

אתה בן 14 >_< ונתנו לך לנהל פורום פספוסים?! וואלה?! אז שיתנו לי!! אני במילא בעוד חודשיים בת 16 T_T כולם שונאים אותי!!!!!!! כולל שירי T_T

CrazyYoYo

New member
הצטרפתי לניהול לפני כמה חודשים

ויש מקרים שתפוז מאפשרים הצטרפות של גולשים לניהול [אם הם רואים שהגולש מספיק אחראי ורציני].

למעלה