שאלות היום השני והודעה חשובה

A t z a

New member
../images/Emo210.gifשאלות היום השני והודעה חשובה../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

נתחיל מההודעה: זה באמת לא איום, אבל אם לא יהיו הרבה תגובות עד הלילה ב12 אני מפסיקה את החידון...זה חבל מאוד שאתם לא משתפים פעולה, בייחוד אחרי ששאלתי כאן וכולכם אמרתם שאתם כן תשתתפו... זה הפסד גדול מאוד שלכם וזה ממש מבאס אותי... חבל שבפורומים אחרים כן יש שיתוף פעולה ורק כאן אתם מייבשים פרוייקט שאני כבר חודשיים מנסה להרים, וסופסוף מצאתי פרסים. זה מתסכל. השאלות של היום השני: 1. עם איזו זמרת הקליטה איגי דואט? מה שם השיר ובאיזה אלבום הוא יצא? 2. איגי הספיקה להתנסות גם בתיאטרון. מה שם המחזמר בו השתתפה איגי? היכן הוא הועלה? מה היה שם הדמות אותה גילמה איגי? 3. כשאיגי החלה להופיע במועדונים בת"א, היא לוותה ע"י ארבעה מוזיקאים. ציין שם של אחד מהמועדונים בהם הופיעה איגי, ואת שמם של ארבעת הנגנים. 4. על אילו כלי נגינה מנגנת איגי? (כל כלי מזכה בנקודה!) 5. באיזה תואר זכתה איגי בשנות ה90? ציין את התואר, את מעניקי הזכייה, ובעקבות מה הוענק לאיגי התואר (איזה פרוייקט שלה)?

חסרה לי תשובה אחת../images/Emo3.gif

ותשתתפו
דנה באמת התאמצה!! וגם לה יש בגרויות וכו' באמת שזה תשובות שאפשר למצוא... בכל אופן.. כל הכבוד דנע!!

bleeding guitar

New member
אם רשמה זמרת אז... ../images/Emo90.gif../images/Emo168.gif

וחמי זה תשובה ברורה מידי אם זה מה שחשבת (נראה לי)

A m 0 s

New member
באמת שאני רוצה - אפילו רוצה מאוד..

רק שפשוט אין לי כמעט זמן.. וכתוצאה מכך גם עצבים ((אני חושב שאולי כדאי לעשות 'פאוז' ולהמשיך בחופש הגדול - ככה רק אני חושב אתם יכולים גם לא להתייחס..)) יום קסום ומופלא..

bleeding guitar

New member
דנדו לא להתעצבן! ../images/Emo168.gif

קשה למצוא את התשובות, ובאמת שניסיתי. אז אני מניחה שגם אנשים אחרים התייאשו דיי מהר, לא נורא תמשיכי בשביל אלה שרוצים (או רק בשביל הסקרנות של לדעת מה הפרס חחח)

chen1litvak

New member
אולי שיהיה כזה קישורים שמשם אפשר לחפש תשובות?

זה יכול נורא להקל

Ronushnush

New member
אולי שיהיה כזה קישור לדף עם כל התשובות מוכנות

זה יכול נורא להקל

RTur

New member
אבלאבלאבל דנע (הצעת יעול, כנסי בקשה)

אולי אל תפרסמי את התשובות של השאלות למחרת כי זה באמת קצת קשה למצוא את התשובות ואל תשכחי שיש אנשים שלא תמיד יכולים להיכנס לאינטרנט כל יום כי הם בצבא וכאלה ולמרות שיש להם אינטרנט בצבא עדיין אי אפשר להיכנס כל יום ואז הם מפספסים ימים ואפשרות לזכות וגם ככה הם לא יודעים כלום.. למה יש לי הרגשה שאני מדבר על עצמי?
פשוט תפרסמי כל יום את השאלות אבל תתני לאנשים זמן לענות עליהם ולא רק יום אחד.. דרך אגב, אם פתאום נמצא תשובות לשאלות אחרי שכבר שלחתי לך - אפשר לשלוח מסר תיקון?

A t z a

New member
בטח שאפשר לשלוח מסר תיקון../images/Emo80.gif

יודע מה, מקבלת מעכשיו אפשר לענות במשך יומיים על השאלות... כלומר אתם יכולים לענות על השאלות שפרסמתי היום עד מחר בחצות, ולא עד היום בחצות.... שוב, זה באמת שאלות שקל למצוא באינטרנט, אל תחשבו שזה דברים שאני זוכרת בע"פ... הכל בדקתי אם זה נגיש וכו'.... אני לא באה להכשיל פה אפחד, החידון הזה הוא באמת בשבילכם ואני באמת רוצה שתהנו ממנו...

A t z a

New member
ולמי שלא שם לב../images/Emo80.gif

קראו את תגובתי לארתור, יש שינוי קל בחוקים. החידון ממשיך בינתיים... נ.ב מחר אני קמה שיא המוקדם כדי לפרסם עוד שאלות לפני המגן המסריח שלי
כדאי לכם שיהיו עוד הרבה מסרים. אבל סחטיין שהתחלתם להגיב

בהצלחה במגן

בהצלחה במגן אחותי הקטנה וסחתיין על החידון אני אפילו לא יודעת את התשובות!!!!!

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח...תודה נש../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

למעלה