שאלות ובקשות

• פותח הנושא MKDR
  • פורסם בתאריך

MKDR

New member
שאלה

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל באחד הפרקים הראשונים של הסדרה, אני ממש בטוחה שזה בין השלושה הראשונים, אורגן נשף בסגנון לאס וגאס, כשכולם נכנסים למקום של הנשך מתחילים לנגן איזה קטע ג'אז, מישהו אולי יודע להגיד לי איך נקראת המנגינה הזאת?

הדיסקים של האוסי

איזה מבין ששת המיקסים שיצאו לסדרה הכי אהבתם? איזה שיר הכי אהבתם? כתבו כאן.

Skizz

New member
יש לי שאלה בקשר לשירים שבסדרה

אז ככה, איך קוראים לשיר שבפתיח שביס סטארס ביס,שמראה את העונונת של OC

Evans

New member
בינתיים אין הפסקה

אני חושב שבסוף החודש תהיה הפסקה של איזה 3 שבועות אחרי פרק 9 או 10... אבל סה''כ ממה שאני יודע לא יהיה בעונה הזאת הרבה הפסקות כי הם התחילו לשדר ת'עונה הזאת ממש מאוחר יחסית כשכל שאר הסדרות מתחילות בספטמבר... נמלטים כבר בפרק 13... האוסי רק ב6 זה פער גדול כל הסדרות אמורות להסתיים בסביבות מאי

ליאוריש

New member
קשה לי לומר יש לי את כל ה-6

ואני אוהב כל אחד מהם אולי החמיש והרביעי היו חלשים קצת למרות שהיו בחמישי שלושה שירים ממש ממש חזקים!!! Hide and Seek, Forever Young, Rock and Roll Queen וברביעי את champagne supernova, decent days and night, goodnight and go...reindeer הראשון מצוין! כל השירים מצויינים השני כמעט הכל טוב בו ויש בו שירים חזקים....ויש בו גם 16 שירים!!! השלישי-זה כריסמוכה: מיוחד בפני עצמו והאחרון השישי מיוחד באמת! קאברים לשירים שחלקם מוכרים לנו מעריצי האו.סי בדיוק היום רכשתי אותו בת"א....הייתי מופתע שהוא הגיע בכלל כל כך מהר....הוא מוצלח ביותר! Band of Horses-The End's Not Near Float On I Turn My Camera On Smile Like You Mean It Into Dust California Can't Get You Out Of My Head אבל יש כמה שירים שהיו צריכים להיות על אוספים Aqualung-Strange and Beautiful Ryan Adams-Wonderwall Imogen Heap-Halleluja MAzzy Star-Into Dust Placebo-Running Up That Hill Embrace-I CAn't Come Down

ליאוריש

New member
לפי מה שראיתי

תהיה הפסקה רק בסוף דצמבר תחילת ינואר של שבוע-שבועיים ולא יותר לדעתי

השחיף

New member
נ"ש. עוד עדכון

עכשיו פורסמה טבלת רייטינג של 150 מקומות ישראלים לשבוע שעבר וזאת הטבלה הכי מקיפה ברשת, מקם 133 תראו את THE O.C בשידור בערוץ 10. אף אחד לא יביא לכם את הנתון הזה במקום אחר ואם אתם אנשים שאוהבים טלוויזיה אז זה פשוט בלוג בשבילכם. גם עשינו בסוף שבוע סיקור ראשון על מה שעולה בקרוב באמריקה +תמונת וטריילרים ויהיו עוד הפתעות בקרוב. blog.tapuz.co.il/2manr

למעלה