שאלת סקר

../images/Emo210.gifשאלת סקר ../images/Emo94.gif

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? איזה פרי יבש? איזה פרי טרי? וילדכם?

../images/Emo210.gifעונה ../images/Emo94.gif

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? פירות טריים איזה פרי יבש?תמרים איזה פרי טרי? תותים וילדכם? הגדולה שלי אוהבת מאד פירות יבשים והקטנה אוהבת פירות טריים

dafgol

New member
עונה ../images/Emo210.gif

מעדיפה האמת פירות טריים
פירות יבשים שאני אוהבת....תלוי מה יש
לפעמים סתם שקדים ואגוזים, לפעמים אננס פאפייה,משמשים וכו'.. ...תלוי במצ'ברוח. < לא מסוגלת לאכול תמרים,תאנים וצימוקים > פירות טריים....כמעט הכל הולך , חוץ מאשכולית,פומלה וגוייבה
עם הבנים זה לא רלוונטי....רזי עדיין צעיר לפירות יבשים כהילכתם, ברי לא משתגע על פירות יבשים בכלל....גם איתו אני נזהרת עם חלק מהפירות.

dafgol

New member
ושניהם אוהבים מאוד פירות טריים

במיוחד
ות ופירות הדר שקוטפים ישר מהעץ.

litzuf

New member
אני אני אני

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? איזה פרי יבש? .... תפוחים איזה פרי טרי? .... צימוקים וילדכם?.... צימוקים ומשמשים

עונההההההההההה

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? גם וגם איזה פרי יבש? הכול חוץ מפאפיה ותמרים איזה פרי טרי? המון פירות אין מספיק מקום לרשום את כולם וילדכם? המון ירקות ופירות

../images/Emo94.gif../images/Emo210.gifפירות|../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? .......טריים ויבשים אוהבת מאוד פירות. איזה פרי יבש?......................... תמרים, דבלים, משמשים מיובשים, צימוקים, דובדבנים וכל סוגי האגוזים והשקדים. איזה פרי טרי?......................... את כ-ו-ל-ם. וילדכם?.................................כנ"ל. אוהבים פירות
.

../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

מה אתן אוהבות יותר לאכול פירות יבשים או פירות טריים ? אני מעדיפה פירות טריים. הפירות היבשים מתוקים מידי לטעמי איזה פרי יבש? אם כבר פרי יבש אני מסתפקת בתאנה. איזה פרי טרי? תות שדה וילדכם? בננה ולפעמים תפוח. אבל הכי הכי - סלט פירות!

למעלה