שלום[:

../images/Emo210.gifשלום[:

ראיתי את הסרט הסוד[ממש מזמן] ועכשיו אני קוראת ספר שמדבר גם על זה רק בצורת ראייה שונה, "כוחו של התת מודע" למי שקרה, מה אתם חושבים?

kikona126

New member
לא יודעת...

היו דברים בספר שלא ממש הזדהתי איתם. ולעומת זאת היו דברים שהיו ממש נכונים. טוב ועכשיו אני אדבר ברור..... לא הזדהתי עם החיפוש הפנימי - וזה אולי מאחר ואני דוגלת בקבלה. בקבלה החיפוש הוא כלפי חוץ, התשובה לא תמיד תבוא מבפנים. כן אהבתי את כל הקטע הזה עם הסיפור על האבנים המרפאות - האבן לא מרפאה אלא האמונה שהיא עושה זאת מרפאה. (וכן אתם תגידו שאני בעצם לפני רגע אמרתי שהתשובה לא בפנים והנה פה היא בפנים - האיחוד שמדובר עליו בקבלה הוא לא איחוד שלי עם עצמי, אלא שלי עם האל, או שלי עם הזכר...)

מרי לי

New member
אמנם לא קראתי את הספר

אבל החיפוש הוא תמיד פנימי, וכל מה שבא מבחוץ חייב לעבור דרך הפנים

MAGIC39

New member
אני דווקא בעד הספר

אני קראתי אותו אינסוף פעמים ואף בעקבותיו ניהלתי מחברת מטרות , כלומר, כל פעם שהתחברתי לנושא מסויים כגון: זוגיות או קריירה או משהו שקשור להתפתחות או למטרות האישיות שלי, אזי הייתי לוקחת את התוכן פחות או יותר כפי שמסופר שם בסיפורי ההצלחה ועושה על אותו עקרון אנלוגית לחיי שלי, לשלוח לתבונה האינסופית (יקום, תת הכרה, אלוהים- כל אחד לפי ההבנה שלו )את אשר אני מבקשת עבורי, ויש לי מחברת כזו שמילאתי לי על פי סיפורי ההצלחה שישנם בספר, ומידי פעם, אני מעיינת במחברת הזו ורואה את הקסמים והניסים שמתרחשים בחיים, אילו לא הייתי מנהלת את המחברת הזו, אני בטוחה שלא הייתי זוכרת לעצמי הרבה הצלחות ומטרות שהגעתי ליעדים שלהם, ולכן יש משהו מאד חשוב במחברת הזו שנותנת לי אישור לכל הצלחה שלי, וזה מה שמעודד ונותן את המוטיבציה להמשיך, להמשיך ולהצליח......... חוצמזה, הרעיון המרכזי של הסוד כמו הספר של גו/זף מרפי הוא להזין את המוח שלנו במחשבות חיוביות ולאמן את המוח להצלחה, לכן הצעתי היא לשם ההתחלה שתתחילי להציב לעצמך מטרות יומיומיות כאלה, תנהלי איזשהו מעקב אחריהם, תיווכחי בהצלחה ואז תהיי מאושרת וחדורת מוטיבציה להמשיך את ההצלחות שלך בחיים, אני לא מכירה דרך יותר טובה מאשר להזין את עצמנו בחשיבה חיובית ובלהאמין בעצמנו. בהצלחה.

למעלה