שרשור הכרות חדש

../images/Emo210.gifשרשור הכרות חדש../images/Emo210.gif

הגיע הזמן לרענון קל אז שאלון הרות חדש!!ככולם לענותת
שם: גיל: מכיר/ה את יעל מ: פורומים מועדפים: תוכנית טלוייזה אהובה: פרויקט אהוב שיעל עשתה: תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:

עונה../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif

שם:עידן גיל:15 וחצי מכיר/ה את יעל מ:רמת אביב ג' חח פורומים מועדפים: טלנובלה בע"מ,האלופה,לירז צ'רכי,טלי..כמובן יעלי תוכנית טלוייזה אהובה:האלופה פרויקט אהוב שיעל עשתה:בעיקרון הכל אבל הכי אהבתי את מרי לו. תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:לא שור ליעל אבל רותם אבוהב
בפרסומת לטלטקסט!!!!!היא כזאות חמודה שםם

עונה../images/Emo13.gif

שם:רעות גיל:20 מכיר/ה את יעל מ:מאז הפרסומת של
פורומים מועדפים:מרי לו,יעל בר זוהר,טייק דאת',פלייסטיישן ומשחקי וידאו,אוספים ואספנות. תוכנית טלוייזה אהובה:Y בעשר,גיא פינס,השיר שלנו. פרויקט אהוב שיעל עשתה:מרי לו כמובן
ערוץ 3 בעיר,טלנובלה בע"מ' והתוכנית תעביר את זה הלאה
תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:של אמירוש שלי

Nofar723

New member
עונה:)

שם:נופר גיל:15 מכיר/ה את יעל מ:רמת אביב ג' פורומים מועדפים:אורי אומנותי תוכנית טלויזיה אהובה:חברים פרויקט אהוב שיעל עשתה:מרי-לו תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:אין תמונה ספיציפית

עונה:] ../images/Emo205.gif

רעות, 14 ו-3 חודשים, אגם רודברג, אמ"ל, האלופה ויעלי כמובן, יש מלא תוכניות, תעביר את זה הלאה

עונענעננענע../images/Emo68.gif../images/Emo108.gif

שם:עינב
גיל: 13.10 מכיר/ה את יעל מ: רמת אביב ג' פורומים מועדפים: יש מממלאאא תוכנית טלוייזה אהובה: ^^^^^^ פרויקט אהוב שיעל עשתה:כולם בעיקרון, אבל במיוחד מרי לו ותעביר את זה הלאה תמונה אהובה שראיתם לאחרונה: אני ישים מאוחר יותר...

Paz Eldror

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שם:פז אלדרור גיל: עוד מעט 12. מכיר/ה את יעל מ: רמת אביב ג'.. :) פורומים מועדפים:יעל בר זוהר,בריטני ספירס,השמינייה,מאיה בוסקילה..
תוכנית טלוייזה אהובה:האלופהההה =] פרויקט אהוב שיעל עשתה:פלפל ומרי לו.. =] תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:

שלי..

שם:נועה גיל:13 ו-5 חודשים בערך.. מכיר/ה את יעל מ:טלנובלה בע"מ פורומים מועדפים: אקזיט,שירי מימון,ניר פרידמן,ילדות רעות יעל בר זוהר וואי יש עוד כל כך הרבה אין לי כח לכתוב... תוכנית טלוייזה אהובה:האלופה וילדות רעות פרויקט אהוב שיעל עשתה:טלנובלה בע"מ ופסטיגל תמונה אהובה שראיתם לאחרונה:

למעלה