גם אני: רותי עם רועי וגיא וגם ענבר
רותי בת 39 גם ממודיעין. אמא של ענבר בת שנתיים ושמונה חודשים, ורועי וגיא בני 20 יום. התאומים הם הפתעה מוחלטת שהתקבלה כמתנה גדולה ליום הולדתי האחרון ב-1 בפברואר. ההריון התנהל כשורה עד שבוע 29 בו תקפו אותי צירים מוקדמים ואושפזתי למשך שבועיים, תחילה באשקלון ל-10 ימים בגלל מחסור במקום בפגיות בבתי חולים במרכז הארץ, ואת שאר הימים בתל השומר. לאחר השחרור בשמירת הריון כולל כמה ביקורים במיון בגלל צירים. בסוף החזקתי מעמד עד שבוע 38 וילדתי בלידה רגילה טובה מאוד. את ענבר ניסיתי להניק ללא הצלחה יתרה, כולל ניהול לו"ז כפול של נסיונות הנקה די כושלים ושאיבות במשך חודש. ענבר היתה "סרבנית הנקה", וכל הנסיונות לפתות אותה בשיטות מגוונות ביותר העלו סרק. כמובן שהיום היא מאוד מתעניינת בציצי שלי... אני מניקה את רועי וגיא במאמצים מרובים עד כה, משלבת עם שאיבות ותמ"ל. רועי הוא כבר די "מקצוען" אבל גיא הוא די "יו-יו", לפעמים יונק אפילו יותר טוב מרועי ולפעמים ממש מסרב לינוק ופורץ בצווחות אימים. אני מכירה מאוד בערך ההנקה, גם הבריאותי וגם הרגשי, ומאוד רוצה להניק אותם. מקווה שאצליח להתגבר על הקשיים הראשונים.... רצ"ב קולאג' משפחתי שהכנתי רק בשבוע שעבר לגן של ענבר - הנושא הנלמד" משפחה.