שרשור יום חמישי!

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gifשרשור יום חמישי!../images/Emo41.gif../images/Emo189.gif

עכשיו אני בבי"ס, סיימתי אנסין באנגלית.
איך היה היום שלכם? P:

Blue Aura

New member
וקיבלתי 94! ../images/Emo189.gif

היא הורידה לי 4 נקודות על זה שעשיתי 2 משפטים במקום 1 ולא קראתי את ההוראות טוב. :-S ועוד 2 על מילון. מה אני אעשה, היא לא עזרה לי כל המבחן, היא עושה לי שכזה "יש לך הקלות, את יכולה להביא ווקמן ומילונית ומילון" ולא הבאתי אז מה קרה, את לא יכולה לעזור לי קצת? וכן יש לי הקלות אבל הן מפגרות!

vered151

New member
לא נורא....94 זה מעוווולהההה

ו... איך את מלכלכת ככה על הקלות?! חחח...בלעדיהם לא נראה לי שהייתי איפה שאני באנגלית..

אממ...אני לא לומדת בחמישי../images/Emo3.gif

ככה שבטח עוד מעט אצא למשרד הפנים להוציא כבר תעודת זהות...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבנתיים היה בסדר ../images/Emo3.gif

סיימתי עכשיו מבחן בסוציולוגיה היה ארוך אבל לא כל כך קשה. מה שמעצבן שזה עם ספר פתוח ואתמול סימנתי לי וסיכמתי לי כל מיני דברים ובסוף שכחתי אותו בבית =/ אבל המורה החמודה נתנה לי את שלה =] ב-11 וחצי מתמטיקה ואח"כ ספורט =/

moshe present

New member
אין לי כוח ללמוד..בעע

הייתי אתמול בטיול מגמה(מחול)...היה כיף, אבל עשו אותנו בייביסטר לילדות מכיתה ז'..בהתחלה זה היה נחמד להכיר אותן והכול, אבל אחר כך כבר מציק.. הן ילדות גדולות הן לא צריכות שנשמור עלייהן... קיצר עכשיו אני בבית לומדת להיסטוריה...ואין לי כוח אוף.. בחמש הופעה ביוטבתה :) שיהיה אחלה סופשבוע לכולם :)

vered151

New member
../images/Emo207.gif

זה רק אצלי או שגם אצל עוד אנשים פתאום הכתב בפורומים נהיה קטן יותר?!

מוציאה עצבים...!!../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

אנחנו עכשיו מסדרים את כל הקטע של הטיול שנתי...חדרים וכאלה... ונמאס ליי זה קטע מסריח כל הסידור חדרים..תמיד רבים בגלל זה!!!! תגידו..אני לבד בסיפור או גם אצלכם לפני הטיול רבים בגלל החדרים??{נראה לי אני לבד}

moshe present

New member
כן אין טיול שנתי בלי בלאגן..

פשוט צריך לשבת על זה הכי רגוע שאפשר לבדוק תאפשרויות, מי רוצה עם מי, מי רבה עם מי ולא רוצה להיות איתה בחדר.. בסופו של דבר מסתדר. אין טיול שנתי בלי לריב על זה אין מה לעשות =0 תתנחמי שגם אצלי זה ככה..

אי אפשר לא להתעצבן...../images/Emo103.gif

דווקא אלה שכבר מסודרות מנסות לסדר אותנו{שאנחנו כמעט מסודרות} ואז יוצא שאנחנו נדפקות

HeNoOsH

New member
קיבלתי 90 בסוציולוגיה :)

היה מבחן באנגלית...לא הלך הכי טוב =\

למעלה