שרשור מפגש

../images/Emo210.gif שרשור מפגש ../images/Emo210.gif

היה מפגש דיי נחמד.. אני נהניתי לא יודעת מה איתכם, ראיתי אנשים שמאוד התגעגעתי לראות אותם, אפילו שבהתחלה היה מאוד מביך כי.. אנשים לא ידעו ממש מה לעשות עם עצמם, ואני לא ידעתי מה לעשות עם אנשים, אבל.. אם למישהו יש תמונות חוויות וכאלה.. קדימה לשרשר

אני נהניתי.

הייתי כלכך צריכה את היום הזה. באמת, אני עוברת תקופה לא קלה והיה לי כ"כ כיף להתנתק מזה ליום אחד ופשוט להיות עם האנשים שאני אוהבת. לא יודעת, הייתה טיפהלה הרגשה שלא כולם התחברו ואולי זה כי זה פשוט מפגש ראשון וזה לגמרי לגמרי לגיטימי, רק תדעו שאנחנו קבוצה אחת מלוכדת ואנחנו רוצים את כולם להיות חלק בזה. חלי הכפרע צריכה להעלות תמונות ככה שאנחנו מחכים, אבל עד אז יהיה נחמד לשמוע קצת מה יש לאחרים להגיד. <:

chen krispin

New member
כן גם אני נהנתי מאד...

באמת בהתחלה היה קצת מביך... אבל אח"כ היה כיף.. לראות את כולם שוב וסתם לשבת ולדבר... היה ממש מצחיק כשראינו את השחקן הזה מהסדרה דני הולוויד... פדיחות!!! חחח היה ממש ממש כיף! נורא נהנתי!!

i am777

New member
מקסימות שלי!!!

היה סבבהה לגמרי!!.. היה פאאנננןןןןןןןןןןןן ואל תדאגו אני אעלה את התמונות :) באמת היה כיף להכיר את כולכן ..מדהימות ולוהטות שכמותכן........חחחחחחחחחחחחחחחח לוהטותת..

INBAR1116

New member
היה ממש כיף..

נהנתי מאוד להכיר את כולם מחכה כבר לפעם הבאה לראות אתכם... תעלו תמונות!!!

AlmogiToMars

New member
כמו ששמתם לב .....

לא באתי \= למרות שאמרתי שאני יבוא ברכבת לבד והכל אבל פתאום החליט לצוץ כאב שיניים נוראיייי והתבאסתי רצח .. =\=\ ועכשיו אני לא מרגישה טוב בכלל בכלל ואני סובלתתתתתתתתתתת ... \= מקווה לבוא למפגש הבא..

HERE WE GO.

אז ככה זה כשמותשים, שבעים ומשועשעים. שני וחלי אתן שתי יפהפיות, כפרות עליכן.

למעלה