שרשור שבועי

• פותח הנושא Mg14
  • פורסם בתאריך

Mg14

New member
../images/Emo210.gifשרשור שבועי../images/Emo221.gif

שיר השבוע של דה יוזד?
שיר השבוע לא של דה יוזד?
קליפ השבוע?
סיפור השבוע?
תמונת השבוע?

whatascene

New member
ממ..../images/Emo76.gif!

שיר השבוע של דה יוזד? It's Hard To Say
שיר השבוע לא של דה יוזד? Eagle-Eye Cherry - Save Tonight
קליפ השבוע? לא יצא לי לראות בכלל
סיפור השבוע? סיפור?
תמונת השבוע? *מתעצלת*

Rose131

New member
ראורD:

שיר השבוע של דה יוזד?אמממ poetic tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד?welcome to the black parade- MCR קליפ השבוע?לאראיתי סיפור השבוע?:O תמונת השבוע?איןליכוח

yaelrs

New member
עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד? Poetic Tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד? Radiohead- Lucky Muse- Dead Star Mindless Self Indulgnce קליפ השבוע? Muse- Starlight סיפור השבוע? יעני ספר?

MyMystery

New member
אממ ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של דה יוזד? blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד? The juliana theory- do you believe me? katatonia- saw you drown Smile empty soul- heres to another קליפ השבוע? X סיפור השבוע? X תמונת השבוע?

Lintu666

New member
"!cat? i'm a kitty cat"

!and i dance dance dance and i dance dance dance LOL זה החתול מהסירטון הקורע הזה ><

Lintu666

New member
יה תגידי,

יש לך קישור לזה? חיפשתי את זה אתמול שניםם ולא מצאתי :/

Mg14

New member
../images/Emo19.gifנה נה נה

שיר השבוע של דה יוזד? maybe memories שיר השבוע לא של דה יוזד? MCR - cancer קליפ השבוע? לא ראיתי. למי יש זמן? סיפור השבוע? יש שניים. נספר את היותר מצחיק. חברה שלי אומרת לחברה אחרת שלי "זה כמו קשת ביום של לילה" כשהיא מנסה להסביר לה את הקשר ביני לבין ריקוד. אני לא אוהבת לרקוד [במיוחד לא לפני אנשים, לא שאני כזאת רקדנית גרועה].
תמונת השבוע? אני עצלנית

may90

New member
כעמ

שיר השבוע של דה יוזד? אין שיר השבוע לא של דה יוזד? only if-the kooks dear ol' dad - blind melon קליפ השבוע? blur-song two taking back sunday-make damn sure incubus-make a move [כי היום דיברתי עם הקליפים האלה כי יש בהם חלק שיש רוח עם חול וכאלה והם ממשיכים לשיר משום מה] סיפור השבוע? פפט אני בחיים לא אשכח את זה: היינו אני, יעל, מעיין ודניאל [חבר של יעל] ומעיין התחילה להתמזמז עם חבר שלה אבל בצורה ממש לא אנושית מולי, מול יעל ומול דניאל. אז דניאל יצא למרפסת לעשן [שיש רק חלון זכוכית שמפרידה בינה לבין הסלון ששם קרה המקרה] אז הוא שם את הסיגריה בפה ואז מעיין וחבר שלה המשיכו בדבר יותר לא אנושי ואני ויעל מסתכלות ככה :| ואז רואות בזווית העין שגם דניאל ככה:| ונפלה לו הסיגריה מהפהXDDD זה היה הדבר הכי מצחיק בימים האחרוניםXDDDD תמונת השבוע? אין?

למעלה