שרשור של כל מיני !!1

../images/Emo210.gif שרשור של כל מיני !!1 ../images/Emo6.gif

אז ככה , אנחנו צריכים דברים אחד של השני , אז תהנו ~ מוזמנים לכתוב פה את ה"מסנ,בלוג,מייספייס,פייסבוק,מקושרים,שוקס וכל דבר אפשרי" שלכם
(נכון שאני יודעת להתנסח ממש טוב ?
><;;)

xXx Lilo xXx

New member
תנמיתני לי לנחש....../images/Emo29.gif

את מכירה את הלהקה סנס? אלו מהגימנסייה בראשון? ראיתי שיש לך בחברים את עומר...

../images/Emo210.gif אני לא מכירה שום להקה כזו ,

איזה עומר ? ישלי כמה ואף אחד מהם זה לא בגלל שאני באמת מכירה ><;; (באמת , אחד מהם זה אפילו בן דוד של ידיד שלי שסתם הוסיף אותי)

Emergency Exit

New member
אני מכירה את סנס!

חמודיםםם. ראיתי אותם בערוץ הילדים ובמייספייסXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם אני ראיתי!!!!

ואני מצאתי לך את הספייס שלהם!! XDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסתם ילדים בחטיבה/תיכון שיש להם להקה

שחשה אימו כזה והם הופיעו באיזה משהו של ערוץ הילדים. אין לי מושג במה כי סתם העברתי ערוצים אחרי חצי שנה שלא ראיתי ערוץ הילדים וראיתי ילד עם שיער ארוך שחור וחמוד ומיקרופון XD והם בדיוק נגנו את הצליל האחרון בשיר.

xXx Lilo xXx

New member
תיכון ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

יודניקים מהבצפר שלי XD מסתבר. אחרי שיחה ארוכה במייספייס עם עומר (ניראה לי שהוא על התופים) מסתבר שהם מהבצפר שלי. חחחח שחר, ניראה לי את מדברת על טל... XD (אמממ ברך לי השם משפחה שלו) אגב, הוא ופיליפ היו איתי בשיעור ספורט בימי שני XD זה היה כזה מוזר, כל החברות שלי (ואני מודה) היינו יושבות ומסתכלות עליהם רצים XD (יותר נכון מנסים לרוץ) אבל השיער שלו כל הזמן עף, עכשיו כבר לא, כי ישלו קשת... גאד למה אני יודעת יותר מידי
בר אשמה
היא עשתה עליהם כתבה XD (חברה שלי) (שירז מכירה אותה! היא מהקומונה של AAR
)

../images/Emo210.gif אני מכירה את עומר כי ..

בן דודו שלו (ניצן נאשי) ואני פעם רבנו על חברה שלי בפרינדס פור סייל בפייסבוק , ואז הוא קנה את ניצן והתעצבנתי אז קניתי אותו בחזה ובלה בלה ככה ריבים ~ ארבעתנו רבים אחד על השני מבזבזים כסף סתם ככה (
) והיה כיף . אח'כ הוא הוסיף אותי והתחלנו לדבר ואני חושבת שאפלו יש לי אותו במסנ או משהו כזה
והוא המתופף אאל"ט

May Music

New member
הנה התחברתי עכשיו.

חח סתם כי לא בא לי לפעמים. אבל אני שם בד"כ אז אם ממש בא לך תכתבי.

xXx Lilo xXx

New member
שלא יוצא לי לראות שאתה מחובר.../images/Emo29.gif

לא משנה. התחברת אתמול XD

למעלה