תמונות חדשותתתתתתתת
T the Girl of Love New member 24/3/06 #4 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אלו כל מה שיש לי כרגע,ואגב,אלו תמונות מ"מסיבת ההשקה של הדיסק בשוויץ"
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אלו כל מה שיש לי כרגע,ואגב,אלו תמונות מ"מסיבת ההשקה של הדיסק בשוויץ"
L LoKa A New member 25/3/06 #5 הראשונה הכי יפהההה היי =] לא הייתי פה כבר כמה זמן.. סורי סורי עכשיו אני אהיה פה יותר
T the Girl of Love New member 26/3/06 #12 חחחחחחחחח"מחבק אותהההה" לא,התמונה הזאת כבר פורסמה מזמן.. תסתכלי בשרשורים הקודמים של התמונות,את תמצאי בקרוב אני אעלה גם את כולן לגלריות אבל בעצם,באמת יש אחת שראית.. אבל אל תהרסי, היא תמונת השבוע ..
חחחחחחחחח"מחבק אותהההה" לא,התמונה הזאת כבר פורסמה מזמן.. תסתכלי בשרשורים הקודמים של התמונות,את תמצאי בקרוב אני אעלה גם את כולן לגלריות אבל בעצם,באמת יש אחת שראית.. אבל אל תהרסי, היא תמונת השבוע ..
B BARSASOS New member 29/3/06 #18 טוב, טוב, טוב../images/Emo3.gif חחח כי את קוראת לזה ככה.. יאללה עזבי חחח
S shai202 New member 27/3/06 #16 אננ הדיסק שלה כבר יצא?? תכלו לתת לי קישור לאתר שבו מראים את הדיסק רשימת השירים וכולי..?...
T the Girl of Love New member 27/3/06 #17 בקישורים יש קישור לאתר של הלהקה ושם אתה יכול למצוא את העטיפה, לפי מה שהבנתי-הדיסק יצא רק בשוויץ כרגע, בחודש הבא באירופה כולה...
בקישורים יש קישור לאתר של הלהקה ושם אתה יכול למצוא את העטיפה, לפי מה שהבנתי-הדיסק יצא רק בשוויץ כרגע, בחודש הבא באירופה כולה...