היום יומולדת ללירון!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo124.gif../images/Emo65.gifהיום יומולדת ללירון!!../images/Emo65.gif

כןכן, ללירוניצ' יש היום יומולדת!!!!
קולולולולולולווווווווווווווו אז קודם כל,
מזל טובבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא כותבת פה את כל מה שיש לי לומר לך כי הכל יגיע עם ברכה, אבל המונהמון מזל טוב!!! אוהבת אותך מלא מלאא בובה!! אם לא את לא היה לי עם מי לדבר בבקרים,ולסגוד לגרין דיי, ןלהתמכר לסוד [תודה ד"א
] ותבואי כבר לחיפה!! אני ואורצ' מתות לחרפן אותך!! DDDDDD: והפרק יגיע! מתישהוא.. אבל הוא יגיע! XDDD ברכה תגיע בהמשך, אם כל הכבוד הרגע קמתי, המוח שלי עוד חצי נמס X______X
שרשרו בהמוניכן!!
-אני מזה מקווה שלא פתחו עוד אחד! LOL-

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמזל טוב../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

שפע ברכות ואיכולים

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאוו סוול מייט אהובה שלי!!!!!!!!11../images/Emo23.gif

שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון מ ז ל ט ו ב ! ! ! ! ! עד 934579876488 שתיהי בעוד 95867395673958603794587039857 הופעות של מקפליי שתיהי עם דאגי ((חולה על אלו שחיות בסרט D: )) אההה והכי חשוב שתמשיכי להיות מושי-מושלמת כמו שאתתתת!!!! אני אוהבת אותךךך מלאאאאאאאאאא אהובתיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
והנה הזה שעשיתי לך, כבר יש לך את זה, אבל, הו וול. אני עצלנית מדי בשביל להכין אחד חדש.
לאב יוווווו!!!!!!!

butbut

New member
הייי מזל טוב בובית!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

בת כמה את? שיהיה לך את היומולדת הכי שמחה בעולם!!!! אני גרועה בברכות אז תיסתפקי בזה-שיצא לך לפגוש את דאגי-כולן כאן מתות שזה יקרה להן!!XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifמומולדת שמחח../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

טוב אנחנו לא כלכך מכירות
(למרות שאני אשמח, תמיד נחמד להכיר עוד בנות
) אבל עדיין... שיהיה לך יומולדת שמח! מלא הפתעות! בלונים! מתנות! ועוגות!
יהיה לי קצת קשה לאחל לך לפגוש את דאגי, כי בפעם האחרונה שבדקתי, זה משו שאני מאוד רוצה
אבל אני לא רעה, אז |שתפגשי את דאגי ואת כל מקפליי ושתטוסי ללונדון ותהיי בהופעה!!!
HAPPY B-DAY!!!!!!

LironPoynter

New member
סיווווו תודה בובההD:

אני אוהבת אותך הכיהכיהכיהכיייי
ויאללה, אולי אני אקבל כבר פרק כמתנת יומולדת? אה?
לאביההההה3>

GuitarSoundGirl

New member
מזל טוב!../images/Emo77.gif

מאחלת לך אושר ועושר ,שכל החלומות שלך תגשמו ותמיד תמיד תהיי שמחה!!!!
בת כמה את?(לי היה ב-2.11)
ותקבלי המון מתנות!!

OneStepCloser

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

DDDD:

חיחיחיחי מזלטובD:

אממ גם לא מכירות = ) אבללל שיהיה לך יומולדת שמחשמחשמח ומלמלא מזלטוב D: ושתפגשי את דאגי [לא פייר גמאני רוצה לפגוש אותו
] חחחחחחח

lirazraz

New member
מזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif

המון המון מזל טוב
...שתזכי לראות את דאגי
!!! XDD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif מזל טוב!!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

למעלה