שלום...

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifשלום...

אני מצטערת על ההודעה החדשה.. אבל אני אשמח אם תתנו לי את רשימת השמות של הסרטים שהתאומות משחקות בהם, גם בעברית וגם באנגלית (אם אתם לא יודעים שניהם אז מה שאתם יודעים
) תודה מראש, רעות...

Ortal D

New member
ובכל זאת - הנה הרשימה, גם באנגלית..

הולכים לבית של סבתא יופי של צרות - Double Double Toil And Trouble איזה כיף היה במערב - How The West Was Fan מותק, הילדות התחלפו - It Takes Two אבא משתדך - Billaboard Dad דרכון לפריז - Passport To Paris גול כפול - Swiching Goals לא מגלות לאף אחד - Our Lips Are Seald חופשה בשמש - Holiday In The Sun לונדון המנצחת - Winning London כשברומא - When In Rome הדרך לשם - Getting There שגעון של השרדות - The Challenge יום בניו-יורק - New York Minute עקב האנגלית הגרועה שלי, יש מצב גדול לשגיאות באנגלית- איתך הסליחה
.

Ortal D

New member
אה ושכחתי

הולכים לבית של סבתא - To Grandmother House We Go (נראה לי...)

הרשימה המתוקנת ../images/Emo9.gif

הולכים לבית של סבתא: To Grandma's House We Go 1992 יופי של צרות: Double Double Toil and Trouble 1993 איזה כיף היה במערב הפרוע: How the West was Fun 1994 השובבים הקטנים: The Little Rascals (תפקיד קטנטן בלבד) 1994 מותק, הילדות התחלפו: It Takes Two 1995 אבא משתדך: Billboard Dad 1998 גול כפול: Switching Goals 1999 דרכון לפריז: Passport to Paris 1999 לא מגלות לאף אחד: Our Lips are Sealed 2000 להרוויח את לונדון: Winning in London 2001 חופשה בשמש: Holiday in the Sun 2001 הדרך לשם: Getting There 2002 כשברומא: When in Rome 2002 שגעון של הישרדות: The Challenge 2003 המלאכיות של צ'ארלי: Charlie's Angels (תפקיד קטנטן) 2003 יום בניו יורק: New York Minute 2004

למעלה