תכנון שבועי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifתכנון שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

יום ראשון
יום שני
יום שלישי
יום רביעי
יום חמישי
יום שישי
יום שבת
שבוע טוב

ריהותם

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo102.gif../images/Emo33.gif../images/Emo222.gif../images/Emo221.gif../images/Emo196.gif

יום ראשון:בי"ס,שיעור נהיגה,ללמוד למתמטיקה
יום שני:צילומים
,ללמוד למתמטיקה
יום שלישי:בי"ס,מבחן במתמטיקה,ללמוד לתקשורת
יום רביעי:צילומים
יום חמישי:בי"ס,מבחן בתקשורת
יום שישי:בי"ס
יום שבת:צילומים
שיהיה שבוע טוב והעיקר שיעבור מהר!!!!!!!!!

בהצלחה במבחנים :)

מזה הצילומים האלה? ואתם לומדים תקשורת בתור צילום וכאלה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

אני במגמת תקשורת,ולבגרות שלי בחלק המעשי (5 יח"ל) אני צריכה לצלם סרט עלילתי שמהווה 2 יח"ל(עוד 2 יח"ל עבודת חקר ו1יח"ל סרט דוקומנטרי שצילמתי בשנה שעברה).אז השבוע אנחנו מצלמים את הסרט. בתקשורת אנחנו לומדים צילום,עריכה,לוקחים דוגמאות מסרטים,עובדים איתנו על מה שצריך לדעת,ובחלק העיוני כי המגמה שלנו בבי"ס זה מסלול של 11 יח"ל וזה מתפצל ככה עיוני-5 יח"ח.בכל שנה ניגשים לבגרות.בכיתה י' בגרות בסדר גודל של 1 יח"ל בי"א בגרות בסדר גודל של 2 יח"ל ובי"ב בסדר גודל של 2 יח"ל מעשי-1 יח"ל סרט דוקומנטרי שמצלמים בי"א,2 יח"ל עבודת חקר בי"ב ו2 יח"ל סרט עלילית שעושים בי"ב.בסוף י' מגישים קליפ אבל הוא לא לבגרות. והיחידה הנוספת זו יחידת ביולוגיה שלומדים בכיתה י' וניגשים לבגרות בי',וזו יחידה קלה. אחרי פירוט ארוך ופרטני אני מקווה שעניתי על השאלות שלך

תודה, גם אצלינו בבצפר עושים את זה

וחברה שלי מינתה אותי למאפרת -.- ואני רוצה לרצוח אותה XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif שתהיה הצלחה במבחנים ../images/Emo24.gif

מבחן במתמטיקה... מסכנה... גם לי יש ביום שלישי... ואני לא יודעת כלום

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!

זה נוראי,והיה לי מבחן לפני שבועיים במתמטיקה!
לך עוד יש יכולת ללמוד ב4 או 3,אני ב3 ויותר נמוך מזה אי אפשר לרדת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במתמטיקה ובתקשורת ../images/Emo24.gif

yardenise

New member
../images/Emo185.gifבהצלחה בהכל! ../images/Emo9.gif

שבוע טוב ומקווה שהוא יעבור לך מהר כמו שאת רוצה ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה רבה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שיהיה שבוע מעולה,ואני מאוד מקווה שהא יעבור מהר!

תכנון שלי :))

יום ראשון: מבחן בכימיה, הלך גרוע.. =\ היה מבחן בע"פ באנגלית לפני הבגרות וקיבלתי 100 :) ובתכלס לא היה לי מה לעשות, או שאולי יש ואני פשוט לא זוכרת... אז קראתי עד החלק השלישי של משחקי הרעב 2..
יום שני: בצפר תרגום עד 4.30 או4.00 לא ידוע ציור- סופסוף, לא הייתי בציור איזה מלא זמן XD התגעגעתי.. ללנסות להתכונן איכשו לבע"פ באנגלית
יום שלישי: בגרות בעל פה באנגלית בצפר שיעור נהיגה אחות של סבתא שלי מגיעה אלינו
יום רביעי: בצפר להתכונן לביולוגיה להתכונן למ"ת
יום חמישי: בצפר מבחן בביולוגיה אולי שיעור נהיגה להתכונן למועד ב' במ"ת, למרות שהפתעתי את עצמי וקיבלתי 75 :)
יום שישי: מועד ב' לנקות ואולי אפשר קבוע שיעור נהיגה לצאת בערב!
יום שבת: לישון כנראה לבזבז את כל הבוקר בלא לעשות כלום ללמוד למבחנים שיהיה שבוע הבא ואין לי מושג מה הם... שבוע טוב בנות :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif בהצלחה בבגרות ../images/Emo24.gif

ובמבחנים... שבוע שעבר היה לי מבחן בכימיה... החזרתי את הדף למורה בלי לענות על כלום
אבל המורה שלי חמוד אז הוא נותן לכל מי שרוצה מבחן חוזר מחר

חחחחח גם המורה שלי חמודה!

אני מתה עליה D: חחח באתי אליה 800 פעם עם אותו תרגיל עד שהיא וויתרה ופשט אמרה לי מה לעשות >< אני שונאת אנרגיה..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במבחנים+בבגרות ../images/Emo2.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבהצלחה בבגרות ובמבחנים!

לי הייתה היום מתכונת באנגלית,הבגרות ב17. מתי התחלת ללמוד נהיגה?

חחחח תודה:)

הגרות כן, אבל יש לנו בעל פה מחר =\ אממ התחלתי לפני חנוכה נראה לי אבל אין לי זמן לעשות שיעורים... ונשארו לי עוד 10 D:

למעלה