תכנון שבועי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo183.gifתכנון שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif../images/Emo34.gif

יום ראשון
יום שני
יום שלישי
יום רביעי
יום חמישי
יום שישי
יום שבת שבוע מקסים בנות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת../images/Emo67.gif

יום ראשון:בי"ס,מבחן בתנ"כ
,לקרוא ספר למבחן בספרות
יום שני:בי"ס,לקרוא ומקווה לסיים את הספר
יום שלישי:בי"ס,ללמוד לספרות
יום רביעי:בי"ס,בייביסיטר,ללמוד לספרות,שיעור נהיגה
יום חמישי:מבחן בספרות,בי"ס,להתחיל ללמוד למבחן במקצוע הכי מזעזע שיש במערכת החינוך.
יום שישי:בי"ס,שיעור נהיגה.ללמוד למבחן
יום שבת:ללמוד למבחן
שבוע נפלא לכולן!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה במבחנים!

איך הלך בתנ"ך? הממ... המקצוע הכי מזעזע זה מתמטיקה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

כמו כל מבחן בתנ"כ,ארוך,מייגע וצריך להספיק המון בזמן קצר. וכן,המקצוע הכי מזעזע זה מתמטיקה!

איכס, יש לי חרא בצפר.

יום ראשון: מממ... בצפר, התבטל תרגום D:, להכין עבודה בספרות
יום שני: בצפר, התבטל מבחן בתרגום, אבל לומדים עד 4 T.T, ציור
יום שלישי: בצפר, כנראה גם עד 4, לנסות ולחיות שיעורי מ"ת... עזרה בתפאורה של מסיבת חנוכה
יום רביעי: בצפר (סוג של), הברזה המונית להרים את התפאורה למסיבה, כנראה דימונה לשיעור נהיגה וחיפוש אחר משהו טוב ללבוש למסיבה, הצעות?
יום חמישי: חרא בצפר, בינתיים לומדים, הכנות למסיבה, התארגנות למסיבה עם חברות, מסיבה, אפטר
יום שישי: חברתי היקרה נשארת לישון אצלי אחרי המסיבה, לנקות, ללמוד, לעזור, חברות (אולי), ללמוד לספרות!!
יום שבת: לישון..., ללמוד לספרות, ללמוד לתרגום, להשלים אנגלית, לעשות עבודה על דמדומים, שבוע טוב חברות ! D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבמילה אחת: לחפש עבודה. זהו.

מה מה מה אני יעשה עם החיים שלי, מהההההה?!

../images/Emo204.gifתפוז שונא אותי. ;;

יום ראשון: הרעיון העיקרי של היום הזה היה ~להשתדל לא למות מקור~. כי פשוט היה קפוא והייתי צריכה לקום בשש בבוקר. אה, כן, ולהשתדל לא לרצוח כמה תלמידים מכיתה ח'.
יום שני: מרד, קמתי בעשר. ><'' שיעורי בית, אני מניחה. זה היה הרעיון העיקרי. יום שלישי: שובפעם קמתי בעשר?! מה קורה לי?!!?! ><'' *מתוסכלת* לפחות סיימתי שיעורי בית והכנתי עבודה אחת להגשה. ושיט, צריך להתכונן למקהלה. ;; אולי אני אבריז? לא למדתי את השיר.
צריך להתקשר לפר"ח. יום רביעי אוליאוליאוליאולי מעבירים שיעור לכיתה ח' של עבודה מעשית. אולי. נראה כבר. אחה"צ נוסעים לת"א לפגוש חברה טובה.
להכין שיעור מפוצץ למחר. יום חמישי פאקפאקפאק, החונכת שלי באה לצפות בי. *צמרמורת* להשתדלת להיות בסדר. כן. יש לי גם שיעורם פרטניים, עד כמה שזה מוזר. הה. לחזור למרכז, 2 שיעורים פרטיים, לנסות להכין קוק או ווה (Coq Au Vin - עוף ביין) לשבת. יום שישי פר"ח בבוקר בגב"ש. חוזרים הביתה, עוזרים לאימא, בלה-בלה-בלה.... שבת האאאאאאאאאא. *SWONNS*

למעלה