חנווכה

../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo136.gifחנווכה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo139.gif

היום אמיגוס, נר ראשון
של חנוכה.. אזז הבתי לכם קצת מידע על החג עם הנרות
חג החנוכה הוא חג בלוח השנה היהודי ובו שמונה ימי הודאה, שתיקנו חכמי ישראל בזמן בית המקדש השני לזכר מרד החשמונאים, חנוכת בית המקדש ונס פך השמן, ומצוין בעיקר בהדלקת נרות חנוכה. החג מצוין בשמונת הימים שמתחילים מכ"ה בכסלו ועד ב' בטבת או ג' בטבת. חנוכה איננו מצווה בתורה שבכתב, ומקורו בדברי סופרים.
חחג ששמחח

ג ב ש ו ש

New member
חנוכה שמחחח../images/Emo137.gif../images/Emo88.gif

איזה יופי,נר ראשון היום
מעניין אם יחגגו את זה איכשהו היום בבסיס
שיהיה לכולם חג חנוכה שמח,תהנו מהחופש ושמרו על עצמכם

LOLO RBD

New member
שרשור חנוכה שמח../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif

חג חנוכה שמח לכולם אם בא לכם לעלות תמונות בנושא לא פתחו שירשור לחנוכה אז פתחתי .....אם לא טוב תמחקו חנוכה החג האהוב עלייי בעיקר בגלל הסופגניותתתתתתתת בעיקר חנוכה הזה חח עשכיו אני ועוד כמה ילדות מהפורם הישראלי לRBD עשינו הזמנההההההה מהאנינטרנט מאמזון ...כול אחת קנתה כמה דיסקים אני קנתי את לייב בריו ואת ההופעה החדש של ספרד ויש כאלה שקנו את הדיסק החדש אם הדוידי של ספרד וחלק קנו את הדוידי החדש חדש ASI AS RBD משהוא כזה חח ואי זה אמור להגיע עוד שלושה שבועותתתתתתתתתתתת חח אחרי המשלוח הזה אני יקנה עוד דברים של רבד ... חג חנוכה שמח וחג מולד שמח ...לחוגגים

didalf

Well-known member
חג שמחח../images/Emo137.gif ../images/Emo109.gif

אני מזה לא מרגישה שחג
ממ אולי זה ישתפר בהמשך
אני אוהבת את חנוכה

למעלה