McVideo Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo202.gifMcVideo Time../images/Emo202.gif../images/Emo210.gif

Danny & Dougie & The Notebook
הוידאו הזה שרובו תמונות ורק דיבורים ברקע..היה כבר בפרוום בעבר, העלתי אותו כקובץ אודיו ועכשיו קיבלתי אותו בשמחה מ-rox love BSM [תודה לך
] כוידאו שבו יש תמונות וטום מדבר ברקע..זהו ראיון לרדיו שרק טום עשה והוא דיבר שמה על איך שהוא שמע בלילה את דני ודאגי צופים בסרט "היומן" ואפילו בוכים! והוא גם מחקה את דני
במה שהוא אומר בזמן צפיית הסרט XDD עם המבטא והכל XD קורעע. וגם שדני אמר לדאגי שהם יכולים לחיות בבית לבן על שפת הנהרר awww..והם היו ביחד במיטה
תקשיבו לזה!
interview at Blackpool Illuminations
נכון התמונות ששמתי לכן מבלאפול..אז ראו שמה תמונה של הארי ודני ליד מיקרופון..זה היה בזמן ראיון קצרצר שעשו להם על סיבוב ההופעות המתקרב, ועל ההופעה הקצרה בד"ר הו,ודני ממש חמוד
Boys Will Be Boys
וידאו שמישהי עשתה מעריצה כמובן, למקפליי בעיקר דברים מצחיקים ומשעשעים..אין עליהם
אהבתי
[Hi! Im Danny! , and Im Dougie, and were a helf of McFly
] ----------------------------------
בונוס של וידאו
לכבוד הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד 5...רציתי לשים פה את השירים שלו שנורא אהבתי
יש לו קול של מלאך...הכי אהבתי.."סניוריטההההההה, תני סימן......"
ששמתי מהאוהל שלי שהיה מאחוריי הבמה..
-http://www.youtube.com/watch?v=C07a0Y3130s
http://www.youtube.com/watch?v=YleOLaTaTfw

Charley XD

New member
XFDDDDDD הרגו אותי ...

הם ישנו ביחד !!!!!!! איזה חמודים D: חח מה בזמן האחרון הארי והמיקרופון חברים טובים ?? אוי ובסרטון של המעריצה הם כאלו חמודים .... >< הם תמיד חמודים .. תודה מיקי !!

YuvalJones

New member
XD חמודדיים!

הם ראו היומן! אני כלכך אוהבת את הסרט הזה! איזה חמודיים יואוו {מאוהב|
^_^

שוליטה

New member
איזה חמודים!!!XD

חחח ראיתי את הראיון עם טום 3 פעמים ואני עדיין בוכה מרוב צחוק! (אמא שלי שולחת לעברי מבטים מוזרים) איזה חמודים הם!!! חבל שאני לא יכולתי להכנס איתם למיטה...
תודה על הסרטונים!

Yu vi

New member
חחחחחחחחח תודה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

הקטע מהראיון ברדיו קרעעעעעעעעעעעעעעע אותי XDDDDDDD והקליפ של בויז וויל בי בויז ענק
יש שם תקע שהארי ודני יושבים עם המחשב וטום שם לדני מאחורה "אידיוט" וזה כלכך מצחיק XD ובקטע שארבעתם באיזושהי תוכנית והם מעבירים תדבר העגול הזה עם הקשים [
] טום כלכך חתיייייכוס שםםםםםםםםםםםםםם

The Psycho Girl

New member
חחח איזה חמודיייייייייייים

חח מישהי שמה לב שטום לא הפסיק להגיד like כל שתי שניות ?

kelly7i

New member
מה טום אמר שם?

זה ששאל אותו שאל אותו אם הם גרים עוד ביחד, אבל הם כבר לא גרים ביחד אז הם סתם היו מקובצים שלושתם ככה?...

LironPoynter

New member
D:

חחחחחחח הרעיון ממש מצחיק, למרות שהוא נתקע לי כל כמה שניות
תודה!

McFlyRoni

New member
חחחחחחחחחחחח נקרעעעעעתי

אייךך הוא חיקה את דניי חחחחחחחח XDD ואהבתי תסרטון השלישי P:

DoLi it is Me

New member
אוהו סניוריטה ../images/Emo99.gif +בקשה

בועז מלך |כתר | D: ! 1.XDD איזה קרועים >< , אבל אל תתנפלו עלי אני לא חודבת שזה הכי נחמד שטום סיפר ועוד ברדיו אבל זה די בצחוק אז חפיף XD 3.XD אהבתי את הקטע שדאגי ודני שיחקו פקאצת/בנות O.O ?? למישי יש את הסירטון של זה ???

m i c k e y 15

New member
קוראים לסרטון ההוא עם דני ודאגי

buthaven sketch ולא רק דני ודאגי שם אלא גם הארי וגם טום שמשחק נורא נורא מצחיק! יש לי אותו על המחשב..אבל הנה מצאתי ביוטוב
http://www.youtube.com/watch?v=rGt261qSk_g הם ממש מצחיקם!!

Lex 1

New member
חחחחחחח XDD יואו הקטע הראשון מעולה

כ"כ חמודים ומבדרים בסרטון השלישי היו כמה קטעים מעולים. תנקס מיכל

למעלה