סיכום חודש אוקטובר

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifסיכום חודש אוקטובר../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

חודש נובמבר כבר כאן D: ואיתו התותים של החורף.. הגיעו כבר?
ב2.10 הפורום חגג שנה ואני כמו מטומטמת לא הייתי כאן לעשות לכם ספיישלים בטח היה איזה חג משהו ולא הייתי בבית. חופרי החודש
- (274) xXx Lilo xXx (248) Emergency Exit (154) FullyAlive (108) Sacred Lie (78) May Music (62) MyBeautifulRescue (58) Johnni456 (53) נסטי XD (26) Earth to Bella (20) FallOutGirl סטטיסטיקות
-
הודעות - אוקטובר 2007 - 3859. אוקטובר 2008 - 1134. וחודש שעבר - ספטמבר 2008 - 731.
מספר כותבים - אוקטובר 2007 - 109. אוקטובר 2008 - 33. וחודש שעבר - ספטמבר 2008 - 29. הפורומים האהובים עליכם
- סימפל פלאן מיי כמיקל רומנס מקפליי פול אאוט בוי טוקיו הוטל ערוץ MTV2 לוסטפרופטס גוד שארלוט אוונסנס סאם 41 חודש מעולה. עפתי לביתספר למבחן XD
שחר D:

Emergency Exit

New member
אומגדדד!../images/Emo41.gif../images/Emo215.gif

אנלא מאמינה שליאת עברה אותי. טוב קשה לי עם הצופים והלימודים וכלזה אני חדשה בקטע הלחץץץץ תעזבו אותי.
סתם ליאת אני מתה עליך נשאר הראשונות בחופרים לנצח! ואדומות
חודש נעים לכולם שחר תעשי לנו ילדים :ם

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

אני כבר חשבתי שאני לא כזאת חופרת
כאילו מכול השרשורים שירדן פתחה עם התמונות. או שאת חפרת המון בפורום לא חשבתי בכלל שעברתי את ה100 הודעות
אבל היי! גמני מתה עלייך

Emergency Exit

New member
כי אני,../images/Emo215.gif../images/Emo41.gif

עמוקה! לא סתם חופרת ותוקעת תמונות :) ומרוב שנהנים לקרוא את ההודעות שלי לא שמים לב כמה אני כותבת. חיחחיחיחי אדומים שולטים הא ליאתי?

xXx Lilo xXx

New member
מה?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אני בקושי נכנסתי החודש. כאילו כל החג כמעט ולא הייתי
איזה וירדי! חחחחחחחחחח ליאור ואני שולטותתתתתת XDDDDD
תודה שחר
חודש מעולה לכולם

Earth to Bella

New member
חחחח יודעים למה יש לי כ'כ קצת?

כי אני לא חופרתD:: סתם
בגלל שבמחשב שלי אני מתעצלת לשלוח הודעות כי פורומים לא זזים אצלי במחשב ><

Johnni456

New member
וואו יש לי ממממש קצת../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

וכבר חשבתי שאני יהיה מהחופרים כמו ליאור וליאת
סתם, אוהבת אתכן

Johnni456

New member
חחח אני בדיוק מדברת איתך על זה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

נסטי XD

New member
חחח גם בגלל זה נכשלתי במתמטיקה..XD

ובגלל שנכשלתי אני לא יוצאת מהבית XDDD וזה עונש מההורים שלי- שילדו אותי!! את רואה איך זה גלגל החיים?

May Music

New member
וואו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חחח אשכרה אני כבר לא כ"כ הרבה כאן. זה לא כמו החפירות של פעם, אבל מקום חמישי זה בהחלט מכובד D: BTW כל הכבוד לליאת ולליאור החפרניות הראשיות שלנו ועכשיו שמתי לב שהשמות של שתיכן מתחילים ב-ליא! XD אחוות הליא אומשו
טוב עדיף שאני אסתום

Emergency Exit

New member
באמת עדיף!../images/Emo98.gif

לפני שאני אתנקש בך ובכולכם אני וליאת לא חופרות, אנחנו פשוט כותבות הרבה ואתם נהנים לקרוא!
ומאי אני יאכל אותך תוסיףאותי למסנ כבר!

May Music

New member
חחחחחחחחחחח

ונו, זה אותו הדבר וזה במשמעות טובה ולא רעה.:) ומצטער, המסנ שלי נדפק בטירוף. נכנסתי עכשיו לווב מסנג'ר אז אני מוסיף אותך מייד

xXx Lilo xXx

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo29.gif

אחוות הליא לשילטון!
וכמו שליאור כתבה לך כבר, אנחנו באמת לא חופרות. אנחנו בסך הכול כותבות דברים קשורים ולפעמים לא קשורים
כאילו שלך לא חסר
אדון צדיק מספר 5!

למעלה