Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo221.gifThink Positive../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

קודם כל- סליחה שאני נזכרת לפתוח רק עכשיו
. אני לא יודעת מה יש לי ><" סולחים? דבר שני- חשבו חיובי וזה
. שבוע נחמד ^^

archer girl

New member
אני ^^../images/Emo79.gif

אוקיי, אני ממש לא זוכרת לפי ימים, אז, תצטרכו לסלוח לי. אני פשוט אענה. אז- השבוע היו שני מבחנים. מתמטיקה ואנגלית. היה מחול ותאטרון ^^ קיבלתי חולצה חדשה. גם היה יומולדת לחבר של אמא [הורים גרושים] ועשינו עוגה
. גם, השרקנית בבצפר המליטה שני גורים מתוקים
יומשישי לא למדנו. השבוע מצאתי אתר שאפשר להוריד בלי תוכנות שיתופיות [תדרסו אותי. אני יודעת שאסור לדבר על זה בתפוז.] ^_^ היו לי מצבי רוח מוזרים השבוע. חלק מהזמן מצברוח חרא כזה, ובימים האחרונים מצברוח מצויין
. מתישהו, השבוע, החלטתי שקוראים לי פונץ' ^_^ שם חיבה, יו נואו. חברה שלי צרבה לי השבוע דיסק של בון ג'ובי. כי היא נחמדה ^^. זהו, שכחתי P=

archer girl

New member
ואיך שכחתי../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

הייתה המסיבת סיום תיכון של בן דוד שלי! והיה יפה, והיה כיף
והיה חופש ^^ אוי, אני שכחנית ><"

יש להם שירים מעולים מאלבומים קודמים

אם תרצי, אני יכולה לעשות של רשימה של הרבה להיטים.. והכי כיף של אלה שלא יצאו בתור סינגלים.. וואי אלבום מצויין שלהם זה THESE DAYS.. פשוט מעולה!

archer girl

New member
הו, יכול להיות נחמד../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

לפעמים אני לא יודעת מה להוריד, מה פחות טוב ומה יותר
. תודה

שירוב

New member
השבוע שלי

אז ככה השבוע שהיה לי יום ראשון לימודים כרגיל יום משעמם כזה יום שני ערב לג בעומר היה כיף יום שלישי חזרתי ב11 בבוקר הביתה ישנתי כל היום יום רביעי אחרתי לבצפר אחרי שעתיים היה רגיל יום חמישי רגיל לימודים יום שישי לא הלכתי לבצפר ישנתי ואז ניקתי תבית ואז בערב ארוחת שבת יום שבת משעמם ישנתי קמתי כל היום

nowhere kid

New member
|בעוית|../images/Emo42.gif ננסה להזכר ../images/Emo3.gif

יומראשון - ממ. אה. נראה לי שבצפר. יומשני - כנ"ל יומשלישי - חופש יומרביעי - בגרות המחשבים. הלך בדר, דווקא
יומחמישי - ממ. בצפר. מבחן בפיזיקה. שלא הלך הכי טוב. יומשישי - מתכונת במתמטיקה. הלך בסדר. הו, ואחרי המתכונת כמה ילדים מהכיתה דיברו עליה. זה הלך בערך ככה: איתמר: "נכון בסדרות יצא X?" אני: "לא, יצא Y" *אנשים מסכימים איתי* *ממשיכים לדבר על זה* *מגלים שאיתמר עשה בדרך אחרת* *איתמר מחשב במחשבון בדרך שלו* מחשבון: "Y" XD יומשבת - האמ. שומדבר מעניין ><

השבוע שלי../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

המממ..לא משהו מעניין האמתי. אבל הייתי בזיקוקים בתל אביב לא עשיתי מדורה
עבדתי השבוע חוץ מיום שלישי-שהייתי בזיקוקים והייתי בים
פעמיים!איזה כיף הא?!
שבוע טוב חברים

סוף סוף יש לי הזדמנות לענות =]

אז ככה נראה אם אני זוכרת מה הייה לי שבוע שעבר.. ראשון - אהממ אני לא זוכרת.. נרהא לי חרשתי לתנך.. אהה.. בעצםלא חרשתי לתנך.. היו לי הקלטות באולפן הקלטות (כי אני מגניבה : )) שני - מגן בתנך והלך חלק ואז אחרי זה היו לי חזרות משחק לטקס סיום שלי שלישי - לא יודעת מה הייה.. בטוח הייה משהו רביעי - לא הייה כלום..אההה.. נכון... צבעתי את הקן שלי =] חמישי - אהממ.. לא הייה לי משהו באמת.. שישי - נסעתי לאשדוד ממש מוקדם בבוקר והייתי בחלוץ של טיול לג בעומר לחוף אשדוד שבת - חוף אשדוד טיול לג בעומר 2006 השומר הצעיר

למעלה