Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifThink Positive../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

שחוזרת החל מהיום, כרגיל, בכל יום שבת!
ואני ממש מצטערת שעשיתי הפסקה כזו =[ סולחים? אז, לכבוד כל החדשות שלנו [ברוכות הבאות
], זו פינה שתתקיים בכל יומשבת, בה [כל] חברי הפורום מספרים על השבוע שעבר עליהם. אז, לכבוד הקאמבק [הגדול]
, נכון שכולם הולכים להשתתף? *פאפי פייס* שבוע טוב לכולם
. [ד"א, אני לוקחת על עצמי לעשות את פינת משחק האותיות קבוע
כל יום שלישי זה טוב?]

archer girl

New member
my [great] week../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif

כפי שידוע לכם אני בקנדה
חוזרת ביומשני הקרוב ^^ יומראשון- אמ, נסענו לכזה מקום גדול שמוכרים שם הכל :X ובערב הלכנו לראות הופעת זיקוקים של ארגנטינה [יש פה תחרויות. כל חודש ארץ אחרת.] לא סתם מעפן! ממש הופעה, עם צורות. בקיצור יפה
יומשני- נמנמ. לונה פארק ^^ היה כיף
עלינו כמעט על הכל
אומג, אומג, אני כה שווה שלא הייתה לי בחילה P= יומשלישי- נסענו לקוובק [ואנחנו במונטריאול P=] ואני לא הולכת לפרט אבל גם היה כיף
^^ יומרביעי- החלקה על הקרח. חעחע היה כל כך נחמד ^^ אוי אני כה גרועה
ופחדנית :X ואז הלכנו לאנשהו ושכחתי לאן O_ם יומחמישי- בריכה. אני אוהבת בריכה ^^ לקח לנו שעה להגיע כי אבא שלי לא הבין איפה זה XD יומשישי- שוב היינו בהחלקה על הקרח. כי זה כיף ^^ השתפרתי קצת אבל אני עדיין נתקעת בכולם >< ועודמעט הולכים למסעדה [כן, פה עדיין יומשישי, 7 שעות אחורה :X]. השבוע הראשון שלנו היה יותר מעניין

השבוע שלייי!!!!

וואי... כל כך כיף להיות בקנדה!!!! החלקת על הקרח- גם אני רוצה!!! ראית זיקוקים- גם אני רוצה! לא פייר!!!! ועוד של ארגנטינה!!! טוב... השבוע שלי!!!! ראשון- הייתי אמורה ללמוד לבגרות בסוציולוגיה... לא ממש למדתי... הלכתי לישון רק באיזה 3 וקמתי כמו ילדה טובה בשש וחצי בבוקר כדי להתארגן ולעשות ת'מבחן בתשע... שני- בגרות בסוציולוגיה... היה ממש נחמד!!! ואז הודיעו לי את הציון של הבגרות באנגלית- 100 סופי!!! זה כל כך נחמד...!!!!!
שלישי- ידיד שלי בא אליי ללמוד לפסיכומטרי... מסתבר שהזכרון שלי טוב יותר ממה שחשבתי.... למדנו מלים והיה נחמד... מתמטיקה זה גועל נפש, אבל הצלחתי לפתור תרגיל!!! בערב הלכתי לשיעור סלסה והיה כיף! רביעי- פיאסטה 2006 בת"א... רקדתי משש בערב עד רבע לשתיים... איזה טירוףףף!!!! היה מדהים!!! חמישי- פיאסטה 2006... לא פחות כיף מהפעם הראשונה... אין... הפיאסטה הזו הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! שישי- ישנתי עד 5 אחה"צ... ואז הלכתי לאולפנים של כוכב נולד לעודד את נדב יהלומי (ידיד שלי), אבל הוא לא עבר... חבל! עוד נחזיר אותו בגלגל ההצלה אמןןן!!! שבת- היום עוד לא הלכתי לישון... אררר... חהחהחה כבר תשע בבוקר... מה יהיה...?!?!?!?!?!?!?!?!?! לייי מתוקה תחזרי אלינו במהרה ובשלום!!! ותהני, תהני, תהנייי!!!

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

יומראשון - טימטומטיקה יומשני - מתכונת בטימטומטיקה. יומשלישי - טימטומטיקה. יומרביעי - מתכונת בטימטומטיקה. יוחמישי - טימטומטיקה. יומשישי - עוד מתכונת בטימטומטיקה. ומתישהו כשהעברתי ערוצים ראיתי קטע מהפרק הראשון של העונה השישית. משהו עם הקולונל שאומר למרי שהיא צריכה למצוא עבודה. כמה אפשר לחרוש על העונה הזאת? ואם כבר, מה פתאום משדרים את זה ביום שישי?
ומתישהו בימים האלה מת לי הפוטושופ [
], קיבלתי 97 סופי במודיול E ו100 סופי בשאלון 05

archer girl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

איזה שבוע מטומטם! P= [ואני עוד הולכת לכיתה מתמטית שנה הבאה :X] נמ. חרשו על העונה השישית. >< [אבל יומשישי?
]

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

אז ככה: יום ראשון-עבודה יום שני-ירדתי 900 גרם
+עבודה יום שלישי-הייתי בספא בתל אביב והייתי בבריכה והייתי בים ותפסתי צבעעעעעעעעעעעעעעעעע
ובערב עשיתי בייביסטר. ונפגשתי עם חבר טוב והבנתי שאיזה מישהי מהעבודה שלי היא הכלבה הכי גדולה בעולם אבל לא נורא אחרי שהבנתי את זה היא תחטוף את נחת זרועי גם.
יום רביעי-עבודה יום חמישי-עבודה ובגלל הכלבה מכמה שורות למעלה לא הלכתי לסרט שכבר קניתי אליו כרטיסים. יום שישי-לא משהו מיוחד. יום שבת שזה היום בעצם ישנתי וזהו נראה לי.. שבוע חדש לפנינו.שיעבור הכי מהר שאפשר

השבוע שלייי

ראשון - חזרות לכ היום למסיבת סיום שני - מסיבת סיום =( שלישי - בעיקר שינה רביעי - הכנות לחג קן 25 של הקן שלי חמישי - מתמטיקה והכנות שישי - הכנותתת, נסיעה לתא שבת - הכנות וכמובן החג קן האדיר וזהו...

כל מי שלומד מתמטיקה:

משתתפת בצערכם!!!! ולי... למה כיתת מתמטיקה?!?!?! זה נשמע לי כמו מוות!!!!!!! וחג קן שמח!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה ואנשים... יש הרקוע בשישישבת... למה?? לא ברור!!! למה עונה שישית?? עוד יותר לא ברור!!!

השבוע שלי:../images/Emo9.gif

ראשון סתם שני: מופע לזכרו של עוזי חיטמן בפ"ת הייייהההה פשוט מרגש ומדהים, הייתי עם חברות טובות ופגשתי אנשים מעניינים מהמשפחה של עוזי ופגשתי חברות שלא ראיתי שנים. שלישי: סתם חח רביעי, חמישי ושישי עבודה, גם החברות שלי דיילות בסופר מרקט אז פגשתי אותן בדרך הביתה ובדרך לסופר
שבת משעמם אבל לפחות עבר.. חח השבוע התחיל בטוב שרק ימשיך ככה, ושיהיה לכם שבוע מקסים
וליאני מתגעגעת

למעלה