קנית ירקות

דורי56

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo97.gifקנית ירקות

אני מאוד אהבת להסתובב בשווקים להריח את ריח התבלינים . יש שווקים פתוחים (פעם בשבוע) במספר ערים מאוד כיף להסתובב לראות את צבעי הירקות פירות . וכל מיני דברים שמוכרים. השאלה שלי מה אתם מעדיפים ירקות בסופר או בשווקים ואם כן איפה וגם רשמים

הלוואי ולא הייתי פחדנית../images/Emo5.gif

תמיד רציתי לקנות לי עגלת שוק וללכת להסתובב, לקנות ירקות בשוק כמו שסבתא שלי היתה עושה (היא קנתה בשוק הכרמל). אבל אני מודה שמאוד מטריד אותי להסתובב במקומות פתוחים והומי אדם כאלה. לצערי אני קונה ירקות בסופר ואין מה להשוות את האיכות

אילה56

New member
כתבה שהתפרסמה בידיעות אחרונות לפני כשלושה

חודשים בערך. את הולכת בשוק, וכולם נראים לך אותו הדבר - מבקרים, קונים, רוכלים. ובכן, דעי שיש מי "ששומר" עלינו חזק. ומעבר לזה, אני מאמינה בגורל. מה שצריך להיות הוא שיהיה - אז חבל להחמיץ את ההסתובבות בשוק אם את אוהבת. אילה

noa555555

New member
אני מעדיפה שווקים ועוד איך ,

מבחינת ירקות ופירות וגם מבחינת דברים אחרים, מבחינת אווירה וכיף, מבחינת מחירים, ואם באים בזמן הנכון מוצאים יופי של סחורה, צבעים , כיף.

אין כמו קניית ירקות בשוק

בסופרים הירקות יוצאים מקירור ולכי תדעי כמה זמן שכבו שם מניסיון שלי מלפפונים שקניתי בסופר ועשו רושם של טריים ויפים הרקיבו אחרי שלושה ימים בבושת פנים סחורה טרייה מהשוק יכולה להחזיק אפילו שבועיים בדוק מניסיון אישי שלי .

למעלה