The OC 415

../images/Emo210.gif The OC 415 ../images/Emo210.gif ../images/Emo58.gif

טוב אז מה היה לנו... אחלה פרק - ממש נהנתי... את הרעיון של רעידת האדמה פחות אהבתי - יותר מידי לא קשור אבל כנראה יש לכותבים מטרה שאנחנו עוד לא יודעים עלייה.. הקטע שריאן הסתיר מטיילור את הפציעה שלו היה כל כך מתאים לו - הוא בחיים לא היה מספר לה, סת יצא מלך איך הוא שיקר לסאמר כדי שהם יגיעו לריאן וטיילור.. האיחוד של טיילור וורוניקה היה חמוד - יותר גדול הייתה העובדה שטיילור ירתה בה - כל כך הגיע לה אחרי כל מה שהיא עשתה לה.. הקטע של איש הגלידה (גארי?!) ששיקר לג'ולי ולקייטלין היה ענק... איך הוא אומר להן שהרציף נשטף כדי שהן ישארו שם איתו וקייטלין תכיר אותו.. למרות כל הפציעות (גם של פנקייק) היה פרק מעולה - בסוף כבר פחדתי שנצטרך לחכות עם לראות מה קורה עם ריאן לפרק הבא אבל הם דווקא סגרו את הפרק יפה.. בסוף רואים שהבית של הכהנים נהרס וכולם עצובים - יש לי הרגשה שהם יחליטו שהם לא יכולים לשפץ את הבית והם באמת יעברו דירה - וככה יסגרו את הסדרה - נאלץ לחכות כדי לדעת מה באמת יקרה... אני אהיה ממש עצוב כשיורידו את הסדרה מהמסכים... מי שעוד לא ראה יהנה ממנו

אומיגאד! ../images/Emo58.gif

פרק מדהייייים!! ממש ממש אהבתי!!! ראין היה מדהים כל הקטעים שלו ושל סת' היו פשוט מדהימים! ג'ולי וקיטלין היו הכי חמודות בעולם הקטעים איתם ועם איש הגלידה היו מצחיקים! הקטע עם ההומלס היה נחמד וגם טיילור ואמא שלה היה חמוד כזה האיחוד.. וואי בסוף כשהם נכנסו הביתה הם שיחקו כל כך טוב! ארבעתם פיטר במיוחד זה היה ממש מוזר כזה.. ווואי נאי לא יכולה לחכות לפרק הבא ואני לא מאמינה שנגמרת הסדרה =[[[[[[[[ זאת היתה עונה ממש טובה!

תמריקי

New member
OMG../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

פאק,מה יש להם?! מאוד כדאי שהפרק האחרון יגמר בטוב. טיילור הזאת,היא לא מרגישה שמשהו לא בסדר אצל ראין?><" ואיש הגלידה הזה ממש תחמן... ויש לכירסטין וסנדי בתD: מזל שלא קרה לה כלום... אההה עוד שבוע פרק אחרון..

../images/Emo58.gif 415

פשוט פרק מדהים!!!!! אני ממש חושבת שזו העונה הכי טובה (אולי חוץ מהעונה הראשונה) וממש חבל לי שמבטלים אותה. קודם כל הפרק היה מצולם מדהים ועשוי מדהים. חוץ מזה...ממש אהבתי שראיין לא רצה להלחיץ את טיילור אז הוא קרא לסת'. ובכלל, איזה מותק הס'ת הזה, איך הוא ישר בא, ואיך הוא עזר לו והחליף את האוטו בעגלה...נחמד לראות שראיין יכול לסמוך עליו. הצחיק אותי השיחה של סת' וראיין... הכל בפרק היה מעולה חוץ מ...הסוף. קודם כל, היה חסר לי לראות איך מצאו את ראיין. הרי מי שמצא אותו זה גם אבא שלו, שהיה מעניין לראות איך הוא יגיב לזה שראיין פצוע בהתחשב בהיסטוריה שלהם ובזה שהוא אף פעם לא היה שם בשבילו ועכשיו הוא יכול לעזור לו...לדעתי הסצנה הזאת היתה ממש חסרה. והיה חסר לי לראות את טיילור איתו אחרי שהיא מבינה מה היה שם איתו. לא יודעת, הוא נראה היה לי פצוע ממש קשה עם החצי חלון הזה תקוע בו, ופתאום הוא קם והולך משם...לא אמין... חבל שדווקא הסוף קלקל את הפרק המדהים הזה.

BarcaBoy2

New member
../images/Emo58.gif חח פרק חמוד..

לשניה חשבתי הם הולכים להרוג את ריאן כמו בעונה הקודמת עם מריסה.. אבל טוב שלא.. אהבתי תפרק חמוד מאוד..חח הקטעים של סת עם הזומבים חח הצחיקו רצח.. וואט אבאט זה זומביז? חח והבית שלהם נהרס אז בדוק הם יעזזבו בפרק הבא אךך מעניין איך הכל יגמרררררר בטוח שבוע הבאה זה פרק אחרוןןןןןןןן?????

West Doll

New member
../images/Emo58.gif וואו!

היה מצחיק כל הקטע הזה של גארי-איש הגדלידה
וכל ההדלקות שלו על קייטלין...חח איזה חננה הוא
עאלק הוא אמר להם שהם באמצע הים... וסאמר הרגה אותי עם טיילור והחיפוש שלהן אחרי פנקייקס
וסת' היה ממש אחלה כל הפרק...כל הקטע שלו שהוא רץ לחפש עזרה לריאן, זה היה ממש חמוד
ומסנכים..איך כל הבית שלהם נהרס
יאללה אני מחכה כבר לפרק האחרון

תמריקי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

לאן סאמר הולכת?! מי מתחתן?! לפחות התינוקת נולדה בסדר

West Doll

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שג'ולי מתחתנת עם פרנק...אבל אולי לא ראיתי טוב
ובאמת לאן סאמר הולכת?

karin771

New member
ספוילר

אני חושבת שסאמר הולכת למסע הזה של החברה גורג!!

למעלה