הכר את הפורום

Rose131

New member
../images/Emo211.gifהכר את הפורום../images/Emo211.gif

אולי לא תייבשו?
השבוע אתם חוקרים את נואי הפוצקית! [S u p e r S h e e p]

danduuu

New member
בובההההההההההההההההההה שלי../images/Emo99.gif

איי לאב יו
התנשאי לי שוב? ותעשי לי שבט? ותגדלי אותם יחד איתי? וניסע לפינלנד ביחד ונישן עם וילה במיטה? ואז נעשה אותו? אין לי יותר שאלות חפרניות
פוציייייייייית

כפרעלךךךךךךךךךך DDDDD: ../images/Emo163.gif

איי לאב יו מי טוווווווווווו
התנשאי לי שוב?כןןןןןןןןןןןן ותעשי לי שבט?געםםםםםםם ותגדלי אותם יחד איתי?לא, את האישה-תישארי במטבח ותטפלי בשבט בעצמך.
וניסע לפינלנד ביחד ונישן עם וילה במיטה? ח אני נוסעת ללונדון לחפש את ג'יימס ואוליבר פלפס, אבל את מוזמנת להצטרף ואז נעשה אותו?כן!!!!!!!! אין לי יותר שאלות חפרניות לא נורא פוציייייייייית כפרעעעעעע

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifכי אני לא מייבשתD:

היי! מהנשמע? מה עשית היום? את מחכה לסוף שנה? ישלך בגרויות השנה?><; איזה מקצוע את הכי אוהבת? והכי שונאת? ישלך מורה מטורף להסטוריה?D:: מהם הצבעים האהובים עלייך? כמה פעמים בחייך צבעת את השיער ולאילו צבעים?^^ מהן 5 הלהקות האהובות עלייך? יש לך דיסקים מקוריים של הלהקות האלה? מהו הסרט האהוב עלייך? כמה פעמים ראית אותו? מיהו השחקן האהוב עלייך? והשחקנית? ראית פעם פינגווינים? את אוהבת אותם?;; את אוהבת כבשים? ושסקיםםםםםםםםםםםם? ודובדבניםםםםםםםםםם? ו..ו..ותותיםםםםםםםםם?
יוםטוב{:

^_^ ../images/Emo163.gif

היי! היוששששש מהנשמע? סבב מה עשית היום? ישנתי וראיתי טלויזיה את מחכה לסוף שנה? אתמול היה יום הלימודים האחרון שלי^_^ ישלך בגרויות השנה?><; כן. מתמטיקה (פעמיים), טכנולוגיה, היסטוריה ולשון איזה מקצוע את הכי אוהבת? ציור והכי שונאת? מתמטיקה ישלך מורה מטורף להסטוריה?D:: כן! מהם הצבעים האהובים עלייך? טורקיז וורוד כמה פעמים בחייך צבעת את השיער ולאילו צבעים?^^ 11-15. פוני: כחול,ורוד,כתום,בלונד,אדום. כל השיער:אדום,חום,חום כהה,שחור,שחור סיני. פסים בלונדיניים פעמיים. קצוות בטורקיז פעם אחת. פסים באדום ובסגול לפני מלא זמן. מהן 5 הלהקות האהובות עלייך? גרין גיי, ראמונז, דיסנדנטס,from first to last,NOFX, ויש עוד. יש לך דיסקים מקוריים של הלהקות האלה? רק של גרין גיי וראמונז מהו הסרט האהוב עלייך? שר המלחמה, מסור 1, מטריקס, שר הטבעות (כל הסרטים) והארי פוטר גם כל הסרטים. כמה פעמים ראית אותו? הרבה. מיהו השחקן האהוב עלייך? קיאנו ריבס-קולנוע, ליאור משהו בתיאטרון (נו יש לו שיער כהה כזה והוא שיחק גם בחתונה מאוחרת). והשחקנית?קרן מור/גילה אלמגור-תיאטרון, והשחקנית הראשית של קיל ביל בקולנוע. ראית פעם פינגווינים? נופפפפפ את אוהבת אותם?;; קןןןןן את אוהבת כבשים? כןןןן
ושסקיםםםםםםםםםםםם?גם! ודובדבניםםםםםםםםםם? לא משו ו..ו..ותותיםםםםםםםםם? כןןן! יוםטוב{: גם לך ^_^

dandiT

New member
בא לי ../images/Emo3.gif

שלוםD: מה קורה? נכון שטיפקס זה מגניב? למה את אוהבת לשמוע מוסיקה? נכון שיוזד כפרע?DDD: וברט?DDD: מה את לובשת עכשיו? ומה לבשת מקודם? נכון את אוכלת עכשיו? וזה טעים? פגשת פעם את וילה
? נכון שהוא !@#~
? איזה להקות את אוהבת חוצמהימ?
נכון שהמשחק הקלפים הזה במחשב מאגניב? D: מה את עושה כשמשעמם לך? [חוצמלענות על השאלון הזה
] כמה אחים ישלך? למה? את אוהבת עגבניות שרי? נכון שהן מגניבות? האם ניהלת איי פעם דיון מעמים עם גמבה? ועם פלפל? למה את אוהבת לאכול שוקולד? נכון שעכברים זה מגניב? ונכון שיש לך חתול? כמה מפורסמים פגשת? את מי את רוצה לפגוש? נכון שדסקרמנט זה שיר מדהים
? נכון שברט צ'וצ'י?DD: נכון שאלתי אותך כבר שאלה על ברט
? מה את אוהבת לעשות למקרר שלך? את ישלך פירסינג\קעקוע? אם כן כיף לך
טוב יאללה חפרתי

פיקאבוווווו ../images/Emo163.gif

שלוםD: היוש מה קורה? בסוודר נכון שטיפקס זה מגניב? נניח למה את אוהבת לשמוע מוסיקה? כי זה כעףףףףףףף נכון שיוזד כפרע?DDD: משו משו וברט?DDD: גםםםםםם מה את לובשת עכשיו? גופיה ומכנסים ומה לבשת מקודם? פיג'מה נכון את אוכלת עכשיו? כלום וזה טעים? מאוד פגשת פעם את וילה? כן, כל הזמן נכון שהוא !@#~? כןןןן איזה להקות את אוהבת חוצמהימ? גרין גיי, אינפקטד מאשרום, from first to last, ראמונז, דיסנדנטס, NOFX, ויש עוד מלא שאין לי כוח לרשום. נכון שהמשחק הקלפים הזה במחשב מאגניב? D: איזה? מה את עושה כשמשעמם לך? [חוצמלענות על השאלון הזה] קוראת/במחשב/יוצאת החוצה/רואה טלויזיה כמה אחים ישלך? 3 למה? ככההה את אוהבת עגבניות שרי? כן נכון שהן מגניבות? משו האם ניהלת איי פעם דיון מעמים עם גמבה? נראה לי שזאת רק את ועם פלפל? שוב, ראי תשובה למעלה למה את אוהבת לאכול שוקולד? כי זה חושני נכון שעכברים זה מגניב? S: ונכון שיש לך חתול? לא כמה מפורסמים פגשת? ממממ? לאדעת את מי את רוצה לפגוש?JAMES PHELPS
נכון שדסקרמנט זה שיר מדהים? חמודי נכון שברט צ'וצ'י?DD: מושי נכון שאלתי אותך כבר שאלה על ברט? כע מה את אוהבת לעשות למקרר שלך? לפתוח ולסגור אותו את ישלך פירסינג\קעקוע? נזם והרחבה של 6 בכל אוזן אם כן כיף לך נכון טוב יאללה חפרתי

משעמם או לא?../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שלום D: המ, ממתי את אוהבת HIM? איך הכרת אותם? איזה דיסקים יש לך שלהם? איך זה יכול להיות שאני רואה אותך בערך בכל פורום?! X_X לא,זה נחמד. באמת. הממ..מה את רוצה שאני אשאל?X_X איפה את גרה? איזה עוד להקות את אוהבת? באיזה כיתה את? היי? לא סתם. ביי 3>

:p ../images/Emo163.gif

שלום D: היושששש המ, ממתי את אוהבת HIM? סוגרת שנתיים, מכיתה ח' איך הכרת אותם? חברה איזה דיסקים יש לך שלהם? לאב מטאל, RR, דארק לייט, דיפ שאדווז&בריליאנט היילייטס, גרייטסט סונגס וול 666 (הכל מקורי). איך זה יכול להיות שאני רואה אותך בערך בכל פורום?! X_X כי אין לי חיים לא,זה נחמד.נכון? באמת. אהא! הממ..מה את רוצה שאני אשאל?X_X אין לי שמץ איפה את גרה? south איזה עוד להקות את אוהבת? המון באיזה כיתה את? עולה ליא' P= היי? הייXD לא סתם. ביי 3> ביוש^_^

למעלה