הניתוח השבועי

Rose131

New member
../images/Emo211.gifהניתוח השבועי../images/Emo211.gif

אז השבוע בחרתי את Say Days Ago. שבהתחלה די שנאתי אותו כי המוזיקה עיצבנה אותי אבל כשקראתי את המילים די התאהבתי בו. התרגום: תגיד שימים עברו[הכותרת מהזה לא מובנת לי, מישהו יודע איך לתרגם אותה בצורה נורמלית?XD] אני עדיין זוכר את שנה שעברה הזמנים שבילינו אני חושב שאני שמח יותר עכשיו קמתי מלמטה בכל המובנים וזה מוזר כי אני מרגיש אותו דבר אני חושב על איך שזה נראה. אני חושב על הטעם של זה. אני חושב על איך שזה נראה, אני חושב על הטעם של זה, הטעם. אותו הדבר, שונה. אמרתי שזה שונה כי אני מרגיש אותו דבר. עדיין זוכר את הטעם של זה איך שזה הרגיש עושה אותי חולה ממש חולה. תיקונים וניתוחים לפה- ובאמאשלכם קצת יותר היענותX:

Rose131

New member
הניתוח שלי

לפני שנה הוא היה עם מישהו, בילה איתו. אני מניחה שהמישהו הזה הוא בעצם סמים\אלכוהול.. הוא חושב שהוא שמח יותר, אבל הוא לא בהכרח בטוח. הוא קם מלמטה- התנקה מאלכוהול\סמים בכל המובנים- אולי גם כל החיים שלו השתפרו ביחד עם זה. וזה מוזר לו כי הוא מרגיש אותו דבר- הוא עדיין מכור. בנוגע לבית הראשון, יש סיכוי שהוא מרגיש אותו דבר כי הוא מכור נקי. למשל בהרואין אף פעם לא מפסיקים לרצות את זה ולהיות מכורים, אלא יש מכורים נקיים כך שהוא עדיין מרגיש מכור אז זה מוזר לו שבעיקרון הוא התנקה. כשהוא מדבר על הבילוי הוא מדבר על ההרואין- לפני שנה הוא היה עם ההרואין, אבל עכשיו כשהוא נקי הוא חושב שהוא שמח יותר בלעדיו. אבל לא בטוח בכל מקרה. הוא קם מלמטה בכל המובנים- הרואין זה הrock bottom ולהתנקות מזה זאת עלייה רצינית. אז בגלל שהוא עדיין רוצה את ההרואין זה מוזר לו שהוא נקי. כלומר, הוא נקי ועדיין רוצה. הוא חושב על איך שזה נראה, על הטעם של זה.. הוא כל הזמן חושב על ההרואין, על ההזרקה, על ההזיות.. אין הרבה מה לפרש פה. הוא עוד זוכר בעצם את איך זה להזריק, את איך זה להרגיש ככה.. אחרכך הוא חוזר על זה שזה אותו הדבר, רק שונה. הוא עדיין רוצה את זה אבל זה שונה כי הוא לא הולך ומזריק או מסניף אלא משאיר את זה בגדר רצון, זה שונה מאיך שזה היה פעם. זה עושה אותו חולה- כאן יש שלוש אפשרויות:
הוא מדבר על המחשבה על איך שהוא היה? נרקומן? או המחשבה על הסם?
הוא בכלל מדבר על להיות נקי, שזה מה שעושה אותו חולה.
מה שהכי הגיוני אבל ברור בצורה לא מעניינת- סמים עושים אותו חולה. תעלו ניתוחים שלכם!

O L g i T

New member
מה את באה נגדי? חח

אני פשוט תוהה איך אפשר לא לאהוב אותו חח זהו

Broken sound

New member
../images/Emo99.gif

בין השירים שאני יותר אוהבת. הוא מדהים. ממ ישלי את הניתוח שלי אליו כבר.אבל אני לא אחפור. בכל מקרה.שיר מדהים. אין הם הלהקה הכי טובה שיש

למעלה