חדשות ועידכונים

Just Jason

New member
ככה אמרו גם על דיספליין..

לא מרטיט אותי לשמוע דברים כאלה.. נחכה ונראה שיצא האלבום :)

טוב שיש קצת באזז על האלבום באינטרנט... ../images/Emo9.gif

אני מקווה שהם צודקים, נראה לי שהציפיות מהאלבום הזה הם מהגבוהות שהיו לי מאלבום אי פעם...

המפיק Kwamé ציין שהוא הפיק לג'נט 7 שירים

Kwamé הפיק לג'נט 7 שירים שהיו אמורים לצאת באלבום 20 Years Old, למזלנו העניין לא יצא לפועל והשירים נשארו באולפן
Kwamé הפיק בין היתר למארי ג'י בליג',פוסיקאט דולז וכריסטינה אגילרה.

למה "למזלנו העניין לא יצא לפועל"../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

הוא היה יכול להכניס קצת משב רוח מעניין ל-20 Y.O. (שעם כל אהבתי אליו קצת חוזר על עצמו בכמה שלבים מסויימים). הוא הפיק את Understand המצויין של כריסטינה, Bite The Dust המגניב של הפוסיקאט דולז וכמובן את Switch (
) של וויל סמית'. שג'נט תחזיר אותו לסטודיו לעבודה על האלבום החדש. לא יעזור לה לגוון קצת בבחירת המפיקים (ואני מקווה שהיא תעיף את ג'רמיין לעזאזל
).

שמועה: ג'נט תופיע על השער של Harper's Bazaar

מקורות טוענים שג'נט תופיע על שער מגזין האופנה 'Harper's Bazaar' בחודש אוקטובר. נחכה ונראה.

ג'נט ברשימת הנשים העשירות ביותר

ערוץ E! פירסם אתמול את רשימת 20 הנשים העשירות ביותר, ג'נט מוקמה במקום ה-6.

Just Jason

New member
מקום בהחלט מכובד ;]

זה ידוע שהיא הרוויחה מלא כסף שהייתה בשיא הקריירה שלה.. מעניין מי זכתה במקום הראשון.. :)

מכובד ביותר. ../images/Emo130.gif

העשירייה הראשונה תמיד מלאה בנשים בעלות השפעה וטוב לדעת שג'נט אחת מהן.

ג'נט עידכנה את הדף בטוויטר

"Hangin' out with my babies Rocky n Bullwinkle while writing songs for the new project." להזכירם ג'נט לא לקחה חלק בכתיבת השירים באלבום Discipline.

יאא

אני מצפה לאיזה שיר על מייקל או משהו. בכל מקרה, אני ממש ממש מקווה שהאלבום יהיה הצלחה. בכל זאת, באלבום הקודם היה לה סינגל ראשון מעולה, היו הופעות וקידום, אבל האלבום פשוט לא המריא.. אם היא לא תצליח באלבום הזה נראלי שכדאי שתוותר.

../images/Emo31.gif לא היו הופעות ובכלל לא היה קידום.

הקידום היה הכי גרוע שלה לאלבום עד כה, אז נכון שהיא עשתה קצת ראיונות ועשתה שתיים וחצי הופעות בתוכניות אירוח אבל זהו. גם הטור המצויין שהתלווה אליו נחתך לגמרי ולא הפך לסיבוב הופעות עולמי כמו שהובטח לנו.
וגם למה לה לוותר
היא חייבת למישהו משהו
יש לה גדודי מעריצים, היא נהנית מהמוזיקה וזה מה שחשוב
היא צריכה להוכיח שהיא מצליחה
אחרי למעלה מ-20 שנים במוזיקה היא לא צריכה להוכיח כלום לאף אחד - מספיק שתגיד את השם "ג'נט ג'קסון" ויגידו לך שהיא אייקון (בחו"ל כן, בשוק המוזיקה העלוב בארץ אפילו לא יודעים מי זאת...
). כמו שאנחנו מכירים אותה, היא לא תוותר. אם אחרי 20 Y.O. המעולה (הפלופ הכי גדול שלה - למרות שהוא קיבל פלטינה והכל) היא לא וויתרה אז היא כנראה לא תוותר לעולם. וזהו.

Just Jason

New member
../images/Emo127.gif

איזה יופי :) היא לוקחת חלק מהכתיבה יכול להיות שזה היה פשוט נהדר !

למעלה