יום ללא דיאטה שמח לכולם

../images/Emo211.gif יום ללא דיאטה שמח לכולם../images/Emo70.gif

היום בין השעות 17:00-22:00 נחגוג בכיכר רבין בתל אביב את היום הבינלאומי ללא דיאטה
נצא אל הרחובות ולתקשורת במטרה לחגוג את היופי במידות וצורות גוף שונות, נציין את המאבק באנטי-שמניות (האפליה נגד שמנים), ונשתחרר מהעבדות והאובססיה למשקל הגוף. קצת היסטוריה: יוזמת היום ללא דיאטה, הבריטית מארי אוונס-יאנג, החליטה בשנת 1992 לצאת למאבק בעריצות הרזון בעקבות ידיעה על נערה שהתאבדה משום "שלא יכלה לסבול את זה שהיא שמנה". מאז ועד היום נחגג "יום ללא דיאטה" במקומות רבים בעולם. בארץ נציין את פעילויות היום ללא דיאטה במספר דרכים:
טקס שקילה על "מאזני היופי" - המאזנים מציגים כמה האדם יפה ולא כמה קילוגרמים הוא שוקל.
חלוקת "שוקולדים עם 0% ייסורי מצפון" (guilt-free chocolates) .
חלוקת סרטים בצבע תכלת לדש הבגד (בדומה לסרט האדום של יום האיידס).
החתמה על עצומה הקוראת לתקן את חוק שוויון ההזדמנויות בעבודה ולמנוע אפליה נגד שמנים. ממטרות ה"יום ללא דיאטה:
לחגוג את היופי שיש במגוון הרחב של המידות וצורות הגוף השונות.
לחזק את המאבק באנטי-שמניות, במשקלו-פוביה ובאפליית השמנים.
להכריז על יום אחד חופשי מדיאטות ומאובססיה למשקל הגוף.
ללמוד את העובדות האמיתיות על הקשר בין דיאטות, בריאות ומשקל.
להבין כיצד דיאטות מנציחות אלימות נגד נשים.
לכבד את זכרן של קורבנות הפרעות האכילה והניתוחים להפחתת משקל. האירוע חינם ופתוח לקהל הרחב (ללא אפליה על רקע משקל) נשמח לראותכם בכיכר
לפרטים נוספים ניתן לפנות כאן , במסר או להכנס לפורום "שמנות ויפות" (399).
הודעה זו התפרסמה באישור הנהלת הפורום

תרומה למדינה

נשאל יקר שלום רב, במסגרת מגמת מדעי החברה אבקש ממך לענות על שאלון קצר בנושא תרומה למדינה השאלון הוא אנונימי לצורך מחקר בלבד ליד כל היגד יש לרשום אחת המילים המתאימות אליך ביותר: תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם גיל_____ בחר את התשובה 1.השירות הצבאי חשוב מאוד תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 2.תרומה למדינה מפתחת בטחון עצמי תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 3.מי שלא מתנדב\מתגייס חש תחושת הפסד והחמצה תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 4.אני גאה במדינה בה אני חי תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 5.עדיף לעבוד במקום להתנדב תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 6.מי שמתנדב הוא פראייר תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם 7.כל צעיר שיכול להתנדב,רשאי תמיד , לעתים קרובות , לעתים רחוקות , אף פעם תודה

מלאכיית

New member
עונה, ובהצלחה!

גיל__15 וחצי__ בחר את התשובה 1.השירות הצבאי חשוב מאוד תמיד 2.תרומה למדינה מפתחת בטחון עצמי לעתים קרובות 3.מי שלא מתנדב\מתגייס חש תחושת הפסד והחמצה לעתים קרובות 4.אני גאה במדינה בה אני חי לעתים קרובות 5.עדיף לעבוד במקום להתנדב לעתים קרובות 6.מי שמתנדב הוא פראייר אף פעם ***מקווה שעזרתי*** 7.כל צעיר שיכול להתנדב,רשאי תמיד

למעלה