סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo211.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo185.gif

מהי הטלנובלה שהכי מצפים לה? פורום טלנובלות מעוניין לגלות ולנסות להביא אותה לשידור בערוץ ויוה. מה עליכם לעשות כדי לתרום? להיכנס לשרשור של סבב ב' ולהצביע בו לטלנובלה שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=79999775
פורום קרוב לוודאי מחפש לוגו! מוכשרים? מתים על התכנית? רוצים לזכות בפרס מדליק? פורום קרוב לוודאי מזמין אתכם לנסות את מזלכם ולעצב לו לוגו! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80004609

ToXic BoY17

New member
וואי נראה לי שאני ממש אבל ממש

לא הולך לראות את התוכנית הזאת

ToXic BoY17

New member
כי פשוט זה לא אקזיט...:-O

אין את המנחים, אין את האווירה, אין את האולפן ואין את הנושאים שאהבנו...

../images/Emo90.gif

לא בהכרח צריך לראות את התוכנית כאקזיט, אפשר לראות אותה סתם כתוכנית נוער. אם תאהב - תאהב ואם לא - לא.

ToXic BoY17

New member
אנשים איזה כיף היה לי היום../images/Emo24.gif!!

היום קיבלתי תעודת בגרות בבית ספרי לשעבר. באנו ב-9 וחצי בבוקר וזאת הייתה ממש פגישת מחזור. לא היו כל כך הרבה תלמידים...רק אולי חצי מ-185 התלמידים שהיו ואולי אפילו פחות...פשוט יש מלא בקרבי ומלא שלא נותנים להם לצאת. נפגשנו עם כל המחנכות לשעבר ועם המנהל והמנהלת...להקה ניגנה לנו וראינו קטעים ממסיבת הסיום שלנו והיה ממש מצחיק וכיף
אח"כ כל כיתה התרכזה בכיתת לימוד אחרת וכל תלמיד בכיתה סיפר מה הוא עושה בצבא ואז קיבלנו תעודות בגרות ועשינו תמונות
ממש נהניתי
שתהיה שבת שלום לכוווולם

ToXic BoY17

New member
אממ סבבה...חח אני לא יודע מה זה

אומר...הרבה ציונים אבל בתכלס צריך לעשות ממוצע של אוניברסיטה...

HiLi88

New member
וואי נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo125.gif

באמת זה כיף ומרגש, לבוא לראות את כולם שוב ואת המקום הזה ואת הכל... אני שמחה שנהנית

אני רוצה להגיב על הנושא הזה

שלום לכל חברי פורום אקזיט היקרים. נכון שאני רושם פה מעט, וראיתי איך זה מתנהל התוכנית עם מנחים חדשים לגמריי שהשאירו אותנו עם ציפיות אחרות. אני רואה שמתכוונים לעשות מהפכה באקזיט, ושינו את השם המשודרג שלה עם השם הישן. לכן בתור פעיל בפורום שלא מצא עיניין להגיב אחרי פגרה של התוכנית, אפשר להגיד לא היה לי על מה לכתוב אך לכן קראתי. עשינו מן שרשור של הסוף עונה אחרי דרמות שאני עשיתי כאן, יחד עם נטליה, הפקה שלמה פוטרה מהתוכנית או עזבו כרצונם. עכשיו הפואנטה מה שאגיד עכשיו. ראיתי את הדברים, ראיתי את השירשורים, ראיתי את התגובות וההודעות, ואני החלטתי להגיע למסקנה אחת, לתת צ'אנס לתוכנית הזאת בצפייה ראשונית, זאת אומרת אראה 2 תוכניות בהתחלה, אם התוכנית תמצא חן בעייני אשאר כאן כדי לנסות לעזור לכם ולתוכנית, ואם לא אמצא עיניין במשהו שכבר מיציתי אותו והגעתי כבר לשעת שיא ולא מאתגר, אין טעם שאצפה בתוכנית הזאת. ותבוא על זה הודעה בהמשך, שהיה לחבר'ה החדשים בהצלחה נראה מה יקרה כאן קרוב לוודאי. שבוע טוב לכל הפורום אוהב אותכם אופיר.

כי אני אחד שיש לו רישמיות כאן

יש לי כאן פעילות רחבה בעל מספר ההודעות הכי גבוה כאן מספר המהפכות צריך לדבר ככה מי שהוא כזה שתורם.

מסכימה איתך מילה במילה.../images/Emo127.gif ../images/Emo90.gif

*רק בגוף נקבה*
נראה כי אקזיט לעולם לא תהיה אותה אקזיט שאנחנו מכירים וזוכרים - לטובה יש לומר, אבל זה לא אומר לא לתת צ'אנס לתוכנית חדשה. כמו שאמרתי לסהר, נקבל את התוכנית כתוכנית נוער רגילה ללא כל קשר לאקזיט.

למעלה