סיכום סופשבוע

../images/Emo211.gifסיכום סופשבוע../images/Emo211.gif

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? במה נבחנתם השבוע? מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה? מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? השבוע הזה עבר מהר,או לאט? מחכים לשבוע הבא?

nitzan111

New member
אממ

אין לי הרבה זמן להיות מול המחשב אז אני אענה בקצרה: מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? לא יודעת... במה נבחנתם השבוע? כלום. בעוד פחות משבוע יש לי בגרות בספרות וכמה ימים אחר כך בתנ"ך מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? אני לא מצליחה להתרכז בלימודים אפילו שנייה! אני לא יודעת מה קרה לי... דווקא עכשיו לפני הבגרויות. זה ממש לא אופייני לי
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? שום דבר מצחיק הכל עצוב עצוב ומדכא מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם?תסתכלו על השורה למעלה האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה?מ שמעתי את כל השירים שלה בערך מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? אממ... אולי send me an angel השבוע הזה עבר מהר,או לאט?מהר מהר יותר מידי מהר. בלי שהספקתי ללמוד כמו שצריך ואני בפיגור רציני מחכים לשבוע הבא? לא.

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? ההודעה שהדר כתבה לי בקומונה של רדיו 04 חולה עלייך הדרי!! במה נבחנתם השבוע: אנגלית... ולא זוכרת יותר.. והיתי אמורה להיבחן בהיסטוריה אבל לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב. מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם: שאמא של לירון סיפרה לי שסבא שלה בבית החולים... מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: היום בבית ספר התחרפנתי ניזכרתי ב"זומזום" והשתגעתי חח מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם: אממ שדיברתי עם לירון דקה אתמול בטלפון חח האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה: sand me an angel מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? השבוע: Amor mio Lo Unico Que Me Importa Una Historia Mejor השבוע הזה עבר מהר,או לאט? אין לי מושג מחכים לשבוע הבא? לא חח

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? ההודעה שהדר כתבה לי בקומונה של רדיו 04 חולה עלייך הדרי!! במה נבחנתם השבוע: אנגלית... ולא זוכרת יותר.. והיתי אמורה להיבחן בהיסטוריה אבל לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב. מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם: שאמא של לירון סיפרה לי שסבא שלה בבית החולים... מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: היום בבית ספר התחרפנתי ניזכרתי ב"זומזום" והשתגעתי חח מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם: אממ שדיברתי עם לירון דקה אתמול בטלפון חח האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה: sand me an angel מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? השבוע: Amor mio Lo Unico Que Me Importa Una Historia Mejor השבוע הזה עבר מהר,או לאט? אין לי מושג מחכים לשבוע הבא? לא חח

עונה

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע?לא יודע במה נבחנתם השבוע?מתמטיקה בגרות מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם?לקבל תעודה אתמול מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם?לא זוכר מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם?ה92 באנגלית בתעודה האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה?כן המון מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע?של ליאל וכמה פעמים השבוע הזה עבר מהר,או לאט?לאטט מחכים לשבוע הבא?לא ממש

למעלה